- AI аналіз відгуків23 відгуки: 45% позитивних, 15% нейтральних, 40% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Брав декілька разів (5-6), все добре і смачно, пється легко. В двох випадках було незначне протікання біля горловини пляшки.
- Достоинства:
- Ціна та мінімальні ознаки похмілля
- Недостатки:
- Слід приділити увагу кращій герметизації пляшки
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
На жаль, Розетка прислала не віскі West Cork Bourbon Cask 3, який я замовляв, а смердючий спиртовий "палений" продукт. Розчарований, що кошти пішли в нікуди.
Більше не планую замовляти алкоголь тут. Пийте його самі- Недостатки:
- Розетка прислала смердючу "пальонку"
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
- Сергій М***
я вам можу назад його відправити, ви понюхаєте, або навіть спробуєте, і потім напишете свою думку щодо його оригінальності
- Алексей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Норм.
- Сусло Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Віскі брав для ознайомлення так як до цього якось проходив мимо. Смаку не зрозумів від слова зовсім, запах хвої якого за логікою тут бути не повинно перебиває все. Ще не характерна солодкість як для Ірландця, до цього брав The Basker, то там вона не така навязчива і якось гармонійна. Чи це підробка чи ні судити не буду бо попередній варіант з корком не пробував але на опис віскі і факт дещо різні...
- Достоинства:
- я не помітив
- Недостатки:
- відчуття що пьєш дешеве віскі змішане з джином 50 на 50
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Беру уже не первый раз, как питкий и недорогой виски.
Сейчас пришёл в совершенно новой бутылке. Бутылка длиннее и вместо пробки крышка с закруткой.
Непонятно, решили удешевить производство или подделка.
Сравнение бутылок на фото.
Кто уже брал в новой бутылке, напишите как вам разница.- Достоинства:
- Лёгкий, питкий, не дорогой
- Недостатки:
- Послевкусие быстро исчезает, букет не богатый, не дотягивает до более дорогих собратов
- Сусло Т***
Так, прийшла в з закруткою, смак жахливий, наче хвоєю віддає. Якби я хотів попити джину то я б замовив джин.
Доброго дня.
Це нова партія, тимчасово буде під заукрутокою, далі повернуться до нормальної пробки.
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Чудовий віскі
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Звичайний столовий ірландський віскі, який має м'який смак та лагко п'ється як у чистому вигляді охолодженим так із льодом. Саме цей сорт буде гіршим ніж відповідні Bushmills та Jameson, але кращим за відповідний Kilbeggan. Як вже було підмічено раніше, - це хороший ірландський середнячок.
- Достоинства:
- Столовий ірладський віскі, хороша ціна
- Недостатки:
- Не достаньо виразний смак
- Олександр К***
Безапеляційність вражає. Як на мене, то цей "Вест Корк" кращий і за "Джеймісона"(прилизаний для людей з середньозваженим смаком) і за "Бушмілса"( який відгонить трохи бурбоном). Про "Кілбеган" мовчу, бо кукурудза з нього стирчить як вуха москаля за хамасом. І кращий він саме нестандартністю смаку, певною родзинкою. Кожному своє, а безапеляційність тут недоречна.
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Цена и качество прям превзошли все ожидания!! Спасибо ! Остался доволен!)))
- Достоинства:
- Цена - качество
- Недостатки:
- Мало заказал ))))
- Дмитрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Плохо
Доброго дня. Чи можемо ми дізнатись, що саме Вам не сподобалось ?
- Pavlo
Мабуть багато випив того й погано )))
- Дарья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Брала мужу, он остался доволен. Приятно пьется.
- Достоинства:
- Вкусовые качества
- Євген Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Приємний смак, альтернатива більш дорогих напоїв
- Достоинства:
- Ціна, якість
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Виски ниочем, ну вообще ниочем: аромат слабый, вкус ничем не выделяется от дешёвых сортов за 250 грн за 0.7 л.
Вообщем максимум что из него можно выжать - отдать девушкам чтобы пили разбавленный колой.- Достоинства:
- Виски
- Недостатки:
- Вкус и аромат
- Олександр К***
))))))))))))відразу видно знавця
- Ярослав И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Если есть акция, то отличный вариант. Лёгкий и питкий, послевкусие тонкое и не высокой длительности, но от этого не менее интересный. Ничего сверхестественного, просто лёгкий и приятный.
- Достоинства:
- Лёгкий и приятный
- Недостатки:
- Нужно брать по акции
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
На вкус очень далек от ирландсиких виски, этот достаточно жесткий что на запах что на вкус. Бушмилс(белый) на много голов выше а цена плюс минус примерно равная (не акционные). Разочарован, попросту повелся на внешний вид и на место происхождения.
- Достоинства:
- Оформление,
- Недостатки:
- Жестковат как для ирландца
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
сверхъестественными нотками не блещет но и не пойло, можно дать немного по дышать и распробовать послевкусие))
- Достоинства:
- цена в акции
- Владислав З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
В своей ценовой категории понятный и качественный продукт.
если хотите от него нечто фантастическое - тогда наверное вы будете разочарованы.- Достоинства:
- Интересный аромат
- ОрестОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Добрий середнячок, легко пьється, спиртуозності немає взагалі, одним словом по знижці можна брати, за повну ціну я би не рекомендував.
- Достоинства:
- Ірландія, якщо хтось не проти.
- Недостатки:
- Варто попробувати
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Хороший ірландський віскі. Приємний смак, аромат. Жалкую, що коли була акція узяв лише 1 пляшку - раніше брав у супермаркеті і, схоже, потрапив на підробку (тут пляшка трішки випукла).
- Достоинства:
- Найкраще співідношення ціна-якість
- Дмитрий Ш***
Компанія змінила дизайн пляшки, не хвилюйтесь))
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Самый заурядный бленд. Лучше Джемисона, на мой взгляд, но белый Буш - эталон!!!
Воздушный, можно подержать во рту, пить неразбавленным, но есть горечь и лишь капелька персиковых нот. Irishman хоть и дороже, но на 5 голов выше.- Достоинства:
- Достаточно легкий, не кусючий, воздушный
- Недостатки:
- Невыразительный
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
брал по акции, за такие деньги наверное лучшего ирландца не найти, питкий, мягкий с хорошим вкусом.
- Достоинства:
- Цена,вкус
- Олександр Ш***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Вже не раз зарікався собі не брати українські коньяки і ірландське віскі, але кожен раз плекаєш надію «а може все ж таки є перлина серед полови». По запаху: класичний ірландець з невиразним слабким запахом і смаком, в коньячному бокалі пахне бурбоном, але мабуть 3-4 заливу в ту бочку, трохи меду, в віскарному стакані додається трошки яблучко. Смак - «ніачьом» дубова бочка, можливо спеції і спиртова пекуча компонента, після смаку ніякого. Правильно писали столове віскі, аналог ароматної водки. В запаху спирту немає, доволі приємно пахне, не противне на смак, стопарь випив, заїв шашликом чи стейком, це його призначення. Ірландець який недавно здивував і таки з бочки з під бурбона це «The Forge», був приємно здивований відмінністю від їх класики.
- Достоинства:
- Приємний запах
- Іван Б***
У мене на барі колись був офіціант, котрий на запах визначав кислотність вина. Ви і нього навчилися заливи в бочку визначати?
- Олександр Ш***
Іван Б*** спробуйте Ірландця Forge, також не дорогий і скажіть свою думку, де таки свіжа бочка з під бурбона.
- дмитро я***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Можливо,я трохи переборщив у своїй суб'єктивній оцінці, але відмінність є,і помітна.
Кажуть, все залежить від конкретної партії?- Представник постачальника
Доброго дня. Партія в тубусі та без одна, ми перевірили. Скажіть, чи був однаковий келих в першому та другому випадку. Чи була схожа температура подачі, можливо ви були трохи пригнічені?
- дмитро я***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Сьогодні взяв дане віскі. Дихало. Додавати трохи соку.
Немає слів.
Коли брав у тубусі- все чудово.
Оце, без тубуса- самогонка.- Достоинства:
- Недостатки:
- Смак самогонка.
Доброго дня. На щастя, тубус не впливає на смак чи аромат напою. У тубусі та без, партія розливу одна. Можливо, скоріш за все, на сприйняття якості віскі вплинули зовнішні фактори нашого загального оточення.
- БогданПродавец: Rozetka. Объем: 0.7
Залишився задоволений! За свою ціну – це дуже гідний варіант, аромат приємний, без різкості, пʼється дуже легко.
- Владимир К***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Просто Мерзкое пойло !!! Чистый яд. Думал , что Джемесон пробил дно , превратившись в помои . Но тут с низу постучало Это ...
- Достоинства:
- Не обнаружено
- Недостатки:
- Технический спирт.
- Євгеній М***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Непотріб рідкісна.
Тубус гарний і пляшка.Все!!!
Це не віскі!!!
Запах є,смак є... Про те його проковтнути важко.Тобто воно мабуть як нафта
Не рекомендую взагалі нікому його купувати...
За ці гроші є набагато більше аналогів...- Достоинства:
- Немає,неякісний ароматизований спирт!!!!
- Недостатки:
- Див. переваги
- Кирилл Г***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Хороший ирландец, по вкусу даже в чем-то интереснее Джемесона, Бушмиллса и Талламор Дью - есть некая кислотность и перчинка (перчинка почти что уровня Redbreast 12), которая интригует и делает его не похожим на других базовых ирландцев. Странно, что он очень сильно отличается так же и от The Pogues, хотя дистиллерия одна и та же. В общем, рекомендую попробовать, если устали от Буша и Джемесона)
- Достоинства:
- Мягкий и питкий ирландец
- Недостатки:
- Цена без скидки
- Сергей С***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Обычный виски, пить можно. Выдержка в бочках из под бурбона, но во вкусе и запахе бурбона и близко нет.
- Недостатки:
- Обычный ирландский блендед, за эти деньги есть дешевле и вкуснее.
- АлексейПродавец: Rozetka. Объем: 0.7
Лёгкий питкий ирландец .Универсален ,и понятный вкус .В аромате зелёное яблоко ,медовость и цветы .Чудесный виски за свои деньги .Понравился всей компании .Очень мягкий и тонким и длительным послевкусием .
- Достоинства:
- Очень питкий и лёгкий виски
- Недостатки:
- Не нашлось )
- Андрій Ш***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Ця контора - яскравий показник того як маркетинг вбиває мистецтво: вони агресивно заходять в усі магазини, бари та паби, але нічого собою не уявляють. Аромат ще нічого, навіть здався цікавим, а от на смак ніякий: слабенький, плоский і з коротким майже відсутнім післясмаком. Висновок: краще взяти бушмілз, буде на голову вище. Гірше лише МакГрегорівський "невідомо-шо" за півтори тисячі )
- Достоинства:
- Типу "дешевий"
- Недостатки:
- смак слабкий, післясмак ніякий...
- Юра Ч***
пропер твелв від Макрегора закордоном в ціновій категорії і прямий конкурент саме Джемесону, а у нас чому півтори тисячи я не знаю)
- Орест О***
Ну ви і порівняли, бушмілс на багато вищий. По знижці можна взяти разок попробувати.
- Юлия С***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Хороший аромат не сильно вираженими фруктами,в смаку збалансований спиртозність не відчувається,є присутні фруктові ноти а також ванілька.Всім рекомендую.
- Достоинства:
- Хороший ірландець за свої гроші
- Юлия С***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Смачний віскі з Ірландії, в ароматі фруктовий не сильно вираженими фруктами,в смаку збалансований спиртозність не випирає є лека солодкуватьсть всмаку все в балансі.Рекомендую.
- Достоинства:
- Хороший ірландець за свої гроші
- Артем В***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
За свою ціну - бомба. Дуже збалансований, не спіртозний, за рахунок цього можна смакувати і насолоджуватись в смаку відчувається приємна легка солодкуватість карамелі.
- Достоинства:
- Ціна, якість, смак.
- Виталий К***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Розетка!! Не работает скидка по промокод!! Как не крути товар оформляется только по полной цене!!! Это , что за безобразие !!
- Гость
Там не в Розетке проблема, копируй промокод и вставляй его в спец поле при заказе.
- Виталий С***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7