Отзывы покупателей о Виски ржаной Wild Turkey 101 RYE 0.75 л 50.5% (721059003162)
- Дмитро О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
По смаку це не оригінальний wild turkey 101 rye, смак абсолютно пустий
- Достоинства:
- Недостатки:
- По смаку це не орігінальний wild turkey, смак абсолютно пустий
Експерт RozetkaДоброго дня!
Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле.
Дякуємо за звернення.- Віталій
Категорично не згоден!
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Як на мене то занадто спиртуозний.
Можливо під коктейлі піде, але вживати чистим не зовсім смакує, пробував охолоджувати до 8 градусів, нічого не змінилося.- Недостатки:
- Спиртуозність
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Класний віскі, що аромат, що смак. Однозначно буду брати ще
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Я не писал еще ни разу о товарах заказанных на Розетке. Проблем с ними нет , но и не впечатляли.
А вот этот вискарь меня впечатлил! При его градусах и цене( брал по скидке)
Действительно понравился, не буду описывать подробности, но если дать ему подышать минут 5-10, то очень приятный и мягкий и довольно вкусный. Брал недавно Bushmills 10 и Tamnavulin sherry cask, не выдающейся, но не плохо.. Так индейка мне даже больше понравилась.
Это конечно субъективное мое мнение, но меня впечатлил этот виски.- Олександр М***
Також не вразили Бушмілс 10 та тамнавулін.
Дуже раджу коннамару спробувати. То вже димна історія, але, за свої гроші - дуже достойно
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Чудовий смак мені сподобалось )
- Достоинства:
- Ціна .
- Недостатки:
- Не знайшов .
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Відмінний
Як на мене, більше сухий, ніж Rittenhouse, нема того шоколадного присмаку, але більш пряний та "зелений"
По акційній ціні треба брати- Достоинства:
- Смак, аромат, акційна ціна, 750мл)))