Отзывы покупателей о Водка Wyborowa 0.5 л 40% (5900191013917_5900685005251)
- Дмитро Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Горілка просто супер, на жаль наші бренди , навіть преміальні порівняно з нею -жорстка сивуха.. Єдине, на диво виявилась не гірша її маловідома "нове полісся особлива".
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шкода що торгують простроченим товаром (
Всі маркування 2019 року, сьогодні 2024!- Достоинства:
- Ніяких.
- Недостатки:
- Недобросовісні продавці.
- Геннадій Б***
Протермінована горілка?Щось нове.А на етикетці написано до якого року спожити?
- Алла К***
Геннадій Булгаков!!!! Спеціально для вас!!!! Є не лише закон "про захист прав споживачів", а й судова практика: "Досліджуючи відповідність вимогам діючого законодавства України, що регламентує питання якості продукції, що реалізується у роздрібній торгівлі, зазначення на етикетці необмежений термін придатності, суд апеляційної інстанції встановив наступне.
Продаж товарів, на яких строк придатності не зазначено або зазначено з порушенням вимог нормативних документів, а також товарів, строк придатності яких минув, забороняється (абзац 3 частини третьої статті 7 Закону України «Про захист прав споживачів»).
Відповідно до пункту 10.2 ДСТУ 4256:2003 «Горілки та горілки особливі. Технічні умови» (в редакції, яка діяла на момент виготовлення пляшки горілки, що була виявлена під час перевірки) термін придатності до споживання встановлювався для горілок - 24 місяці, горілок особливих - 12 місяців з дня їх розливу." - Дмитро Ж***
-якщо будєте горілку вживати, перевіртесь за тиждень на Ковід19 п.с.назвіть будь-ласка, що в нашій країні "добросовісне"?
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Горілка смачна, без запаху, з солодккватим після присмаком. Рекомендую.
- Александр Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Холодна просто - ляля )
Дякуємо нашим братам за якісній продукт.- Достоинства:
- Дуже гарна горілка
- Недостатки:
- Кімнатної температури трохи важче вживати . Ну це зрозуміло і так
- Пономаренко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая качественная водка без недостатков типа излишней спиртуозности и т.п.
- Достоинства:
- хорошая водка
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая водка.
- Достоинства:
- Водка
- Недостатки:
- Алкоголь
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Lubuski и Krupnik стоят немного выше в моём рейтинге польской водки, но эту тоже на стол не стыдно поставить
- Анатолий О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Как сказал классик - Хорошая водка это водка наименее противная.Впервые попробовал данный продукт где-то в начале 90-х и с тех пор качество абсолютно не изменилось,настоятельно рекомендую!
- Достоинства:
- Вкусная
- Недостатки:
- Нет и быть не может
- Эдуард З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже добра і якісна горілка з чудовим смаком.
- Достоинства:
- ціна - якість
- Недостатки:
- не виявлено
- Дмитрий Д***Продавец: Rozetka
Шикарнейшая водка!!!
Причем намного лучше многих более дорогих имениитых.