Отзывы покупателей о Абсент Xenta Absenta 0.7 л 70% + 2 стакана (8034141060649)
- Олександр Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рекомендую брати на подарунок, так як приходить з розбитими стаканами. Сам напій - супер.
- Достоинства:
- Напій - супер
- Олексій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже приємний запах та колір.Привкус також дуже подобається на смак.Добре сіси,розслабитись та отримати задоволення від напою.Дякую.Товар відповідає ціні якості.Раджу
- Достоинства:
- Вкус,присмак,колір
- Недостатки:
- Не знайдено
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшов з битим стаканом. При отриманні не перевірив((
- Нікіта Б***Продавец: Rozetka
Треба його обов'язково підпалювати в бокалі тушити, а потім випивати, найголовніша задача це кататися після цього на мотоциклі. 81 градус показав спиртомитр. Навіть чарку треба підпалювати через певний час тушити накривши чарку долонею та перекривши повітря, а лише потім випивати. Трави полині рекордна кількість.
- Достоинства:
- Дуже Міцний
- Недостатки:
- Не можна сідати за мотоцикла
- Нитченко В***Продавец: Rozetka
Замовила на подарунок,але нажаль не вдалося забрати,так як коли прийшла забирати в наборі виявилося,що немає стаканів. Дуже шкода, що таке відношення до замовлень і покупців.
- Достоинства:
- Гарний на вигляд
- Недостатки:
- Не вдалося спообувати