- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Багато чула гарних відгуків про добриво,пояснювали як відрізнити від підробки.Замовила вперше,по всім ознакам оригінальне,як працюватиме на рослинах покаже час.
Сподіваюсь,що сподобається- Достоинства:
- Оригінальне добриво 1л
- Недостатки:
- Сподіваюсь,що не знайду
- Галина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Купувала на Розетці. Троянди всі померзли, довелося обрізати до кореня. Пролила Яросом,пустили листочки, зараз стоять з бутонами.
- Достоинства:
- Працює!
- Недостатки:
- Немає.
- Альона П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
На офіційному сайті підтверджують продаж Яросу на платформі Розетка
- ЗІБРОВСЬКИЙ Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Це не Ярос,він зовсім не схожий на той,що купував раніше на сайті
Представник постачальникаДобрий день. ЯРОС від продавця Розетка тільки оригінальний, від виробника! Колір та густина може відрізнятися в залежності від сировини) ми спеціально не додаємо ніяких хімічних речовин в тому числі і барвників) і радимо перед впровадженням збовтати. Дякуємо.
- Валерия И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Вибачаюсь, але це не Ярос. З самого початку використання у мене виникли сумніви, бо він не схожий на той що я купляла раніше. Схожа на мазут, майже чорна, важка рідина, один ковпачок якої закрашує воду в чорний колір. Поступово вона опускається на дно пляшки і треба її довго взбовтувати. Відставила. Не користувалась, бо не хотіла завдати шкоди своїм рослинам. Сьогодні написала виробнику. Вони відзвонились. Я попросила пояснити чи можна користуватись цим засобом. І мене приголомшла відповідь. Виробник Яросу через Розетку не торгує своєю продукцією! Так що ж я купила? І чому Розетка не первіряє, хто поставляє їй товар?
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 5
Не перший рік користуюсь. Дуже задоволена.
- Достоинства:
- Позитивні
- Недостатки:
- Не має
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо, що знайшли час поділитись відгуком на ТМ ЯРОС!
- Сніжана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Відмінно!Посадила троянди,дві неділі не було ніякої зміни,полила Яросом,через два дні зʼявилася пагони.Так і з малиною .Пересаджую рослини,приймаються дуже швидко.
Замовила ще,в більшому літражі,адже мої очікування виправдав!Дякую!
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Рекомендую. Використовую для підживки орхідей і кактусів.
- Достоинства:
- Органічний
- Недостатки:
- —
- Вадим Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Класний засіб
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Чудовий засіб, рекомендую
- ВіраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 0.25
Товар оригінальний. При скануванні коду переходить на сайт виробника
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо вам за вибір ЯРОС!
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Діючий засіб для рослин , якісний
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо вам за вибір ЯРОС!
- Лідія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Якість хороша
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо вам за вибір ЯРОС!
- Ярослав І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Додаю і дома і на роботі, нз як воно. Не помічаю як мабуть по жарі, то сиплется то ні. Сподіваюсь поацює.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо вам за вибір ЯРОС!
- Альона Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Засіб супер.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо вам за вибір ЯРОС!
- Дарія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Чудовий препарат, найкращий
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо вам за вибір ЯРОС!
- Катерина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Підливала та оприскувала згідно рекомендацій на пляшці. Задоволена.
- Достоинства:
- Рослини реанімувались. Листя відновилось та почали цвісти.
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо вам за вибір ЯРОС!
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 0.25
Уже применяю удобрение несколько дней, надеюсь скоро увидеть результаты
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо вам за вибір ЯРОС!
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Чудовий засіб.Головне ефективний та універсальний.
- Достоинства:
- Співвідношення ціна-якість.
- Недостатки:
- Не виявлено.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо вам за вибір ЯРОС!
- Ігор Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Чотко
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо вам за вибір ЯРОС!
- Вадим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Точних лабораторних досліджень зробити не можу, але на основі того, що я бачу, то добриво приносить користь рослинам.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо вам за вибір ЯРОС!
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Рекомендую
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо вам за вибір ЯРОС!
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 0.25
Средство супер. Уже после первого полива был результат. Листья всех моих комнатных растений стали выглядеть здоровее. Поливаю раз в неделю. После третьего полива ожил цветок, который года три никак не развивался.
- Достоинства:
- Помог оживить цветы
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо вам за вибір ЯРОС!
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Дієвий механізм і результати, все оживає, росте, рятівник.
- Достоинства:
- Швидка допомога рослинам, грунту.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо вам за вибір ЯРОС!
- Людмила З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Супер розчин, працює
- Достоинства:
- Відчутна дія для рослин
- Недостатки:
- Не має
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо вам за вибір ЯРОС!
- Василь Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Все росте як на дріжджах
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо вам за вибір ЯРОС!
- Мар'яна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Класне добриво. Я брала для фікусів. У мене фікус-бонсай почав сильно жовтіти і звісно листки осипались. А це добриво його врятувало - не відразу звісно, але при регулярному поливі та обприскуванні через місяць він кардинально змінився. Жовті листки я вирішила не зривати і залишити і вони не опали, а стали зеленими ( я досі не можу повірити, що таке можливо). Також фікус-бонсай багато наростив свіжої зелені. То ж якщо у когось є схожа проблема - не обривайте жовті листочки як це зробила я. Придбайте Ярос і все буде чудово.
- Достоинства:
- Дієвий засіб і економний
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо вам за вибір ЯРОС!
- Софія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Якісне добриво) Беру для туй,то дуже задоволена. Результат видно добре.
- тетяна п***
скільки раз на тиждень (місяць) треба обробляти для реанімування?
Представник постачальникаДобрий день. Яка рослина?
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Добрива якісні. Обслуговування відмінне.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо вам за вибір ЯРОС!
- Тетяна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Чудове добриво,замовляла не раз.Поливаю квіти раз на тиждень,орхідеї квітнуть довго,а ті що не квітли роками теж вас порадують квітами.Кращого ще не зустрічала,економне.
- Достоинства:
- Активує ріст і квіти,рослини оживають,економне
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо вам за вибір ЯРОС!
- Говеженко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Дякую за швидку доставку.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо вам за вибір ЯРОС!
- Лілія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Гарне добриво, користуюсь вже не один рік
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо вам за вибір ЯРОС!
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Все добре працює.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо вам за вибір ЯРОС!
- Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Використовую згідно інструкції, але результату немає взагалі.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Відсутність результату.
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 1
Дуже хороше добриво. Застосовую для кімнатних рослин. Рекомендую
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо вам за вибір ЯРОС!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 0.25
Гарне стимулювання орхідей
- Достоинства:
- Дієвий