Отзывы покупателей о Цепная бензиновая пила Зенит БПЛ-52/2600 профи 457 мм 3.5 л.с 2600 Вт (873417)

• Андрій М***

Пилка низької якості . При мінімальній роботі починає видавати сторонні звуки , також чомусь збільшує обороти двигуна . Це при тому що нею не сильно хто користувався . Товар шлак

Достоинства:
    Недостатки:
    Викинуті гроші
      Представник бренду

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам шкода, що бензопила Зеніт БПЛ-52/2600 не виправдала ваших очікувань. Ми обов’язково передамо ваші зауваження виробнику.

• Іван.

Пила нова,ще толком не була в роботі,масло тече з місця змащування ланцюга.Не рекомендую.

• Павло Б***

Только не могу найти причину,цепь ослабляется, может потому что новая. А ,так всё ок тяги хватает.

Достоинства:
    Тяги хватает.
    Недостатки:
    Ослабление цепи.
    • Владислав А***

Не повинен цепок послаблятися, тим більше на новій пилці.

Дякуємо за ваш відгук!
      Ослаблення ланцюга — поширене явище для нової пили, потрібно періодично регулювати натяг для безпечної та ефективної роботи.
      Раді, що потужності пилки вам вистачає! Якщо виникнуть питання — звертайтесь, допоможемо.

• Сергій М***

Пила вогонь,легкий запуск з півоберта,бокова натяжка цепа,стару тополю шириною см 60 завалила і розпиляла на ура,беріть не пожалкуєте

Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за позитивний відгук!