Отзывы покупателей о Зефир Жако Зефирята 3.5 кг (4820078263291)
- АлинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вкусный зефир.
Не приторный.
Красиво выглядит.
Без навязчивого аромата синтетического ванилина.
Без кислоты, но только если он свежайший (максимум до двух месяцев зимой и один месяц летом - после даты изготовления).
Жаль, что его больше нельзя купить на Розетке, т.к. есть функция только предоплаты, а срок изготовления неизвестен.
Зефир советую - сейчас очень мало продукции массмаркет, которую еще можно есть людям.- Достоинства:
- хороший состав
- Недостатки:
- днём с огнём не найдёшь
Алина ми вдячні вам за увагу до продукції тм Жако і за відгук.)
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже смачний зефір. Не такий "приторний", як біло-рожевий. Судячи з опису, тільки натуральні інгредієнти, без штучних домішків, ароматизаторів, консервантів.
- Достоинства:
- Смак, натуральні інгредієнти
- Недостатки:
Сергій, ми вдячні вам за відгук.)
- АлиОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нажаль відмовилася від цього смаколика! По перше: тонка плівка пакування була порвана, тому пилюка була на самому зефірі, та тому через доступ повітря верхній зефір висох. Я проти використання багато пластику, тому замовила одразу коробку, але ні дата виготовлення (півтори місяці тому) ні пилюка на зефірі - не порадували....
- Достоинства:
- склад та гарний вигляд
Али, прикро що таке сталось при транспортуванні. Врахуємо ваші зауваження.
- АлинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
нема дати виготовлення, на питання про неї - невідповідають, але рахунки виставляють миттєво. судячи по кількості відгуків - зефір не користується популярністю, але про дату виготовлення ви не відповідаєте... дивна, у вас, поведінка...
- Достоинства:
- склад та гарний вигляд
- Недостатки:
- нема дати виготовлення, на питання про неї - невідповідають, але рахунки виставляють миттєво.
Алина, ми здивовані такою прикрою ситуацією. Вперше стикаємось з такою скаргою, інформацію передамо на виробництво.
Вдячні вам за увагу до продукції тм Жако і за відгук.