Отзывы покупателей о Зефир Жако Smile с начинкой сгущенное молоко 300 г (4820177030695)
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшли нормальні, добре запаковані, ніяких дефектів не знайшла.
Анна, ми вдячні вам за відгук.)
- Юрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вчасно і смачно
Юрій, ми вдячні вам за відгук.)
- Виктория Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже солодкий приторний
- Достоинства:
- Ціна склад
- Недостатки:
- Солодкий дуже
Виктория, вдячні вам за відгук. Зефір Жако Smile з начинкою згущене молоко робится на агаровій основі. Можлива вам більше смакуватиме зефір біло рожевий, в ньому за основу яблучний пектин і він трохи кисленький.
- Виталий И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер!
- Достоинства:
- Дуже смачно
- Недостатки:
Виталий ми дуже вдячні вам за відгук)
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Так чекала цей зефір, на полках магазина він зник, знайшла тут, замовила 5 уп
Розчарована, можливо та упаковка яку я відкрила була десь пошкоджена але факт залишається фактом, зефір висох і перетворився в гумку
Можливо інші 4 уп будуть норм, але зараз дуже розчарована, так як це єдине десерт який мені дозволили їсти- Представник постачальника
Наталія доброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для того аби подібна ситуація не повторилась.
Добрий день. термін реалізації 120 діб. Дата виготовлення не більше половини від терміну еалізації.
- Алла Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Упаковка пошкоджена, шкода, що не помітили одразу.
Навряд чи це передбачено.
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже полюбляю зефір жако, найулюбленіший зі згущеним молоком. Приємний смак та аромат, ніжна консистенція. Дуже смачно.
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказываю второй раз. Первый раз претензий не было, а в этот - не могу понять в чем дело. Запах и вкус совершенно посторонний, точно не зефира и не сгущёнки, явно с какой-то примесью. Срок годности в порядке. Явное разочарование.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Запах и вкус совершенно посторонний, точно не зефира и не сгущёнки, явно с какой-то примесью.
- Оксана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зефир не очень вкусный, приторный.
- Андреи А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень вкусный зефир
- Наталья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ооочень вкусно!!!
- Достоинства:
- В упаковке.Свежие.
- Сергей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- вкуснотища