- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: AsiaMix
Гарний звичайний килимок - вже тричі ним крутив роли і жодних нарікань
- Достоинства:
- Зручний, дешевий
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: AsiaMix
Ага! Таки купив я того заморського килимка — макісу зветься, бач, — щоб, як ото тепер модно, робити ті ваші «роли». Та й що скажеш — не граблі, не ціп, а штукенція премудра, хоч і проста, мов решето в коморі.
Глянеш — дріб’язок, прутики з нитками, а візьмеш до рук — ніби й не наш виріб, а щось панське, закордонне, з Японії, прости Господи. Та тільки почнеш на ньому куховарити — ото розстелиш, норі покладеш, рису насиплеш, огірочок, рибку… та згорнеш! Аж диво бере — так усе рівненько, наче не я руками своїми з грубою моторикою, а якийсь там кухар із царської кухні.
Правда, не завше виходить, бо то рису забагато, то крутну криво — так, що й собаці не покажеш, не те що гостеві. Але то вже не килимкова вина, а моя, бо він, бідака, старається, як Палажка на ярмарку: нічого не каже, а робить, що треба.
Отаке воно, мої хороші. Проста річ, а корисна. Не кричить, не блищить, а справу робить — і то як! Та якби я в театрі ставив п’єсу про кухню, то ввів би той макісу в дійство — він гідний бути героєм другого плану, що без нього і сцена б не вдалася, і вечеря б не склалася.- Достоинства:
- Гнучкість
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: AsiaMix
Доставлений вчасно, усе влаштовує
- Задоволений П***Отзыв от покупателя. Продавец: AsiaMix
Відмінна якість, свою функцію виконує повністю
- Достоинства:
- Навчився мотати суші
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: AsiaMix
Товар як на фото ,свої функції виконує.Брали для дому.Якістью задоволені.
- Достоинства:
- Якісний товар
- Недостатки:
- Доставка дорожча ніж килимок.
- Тєтєрятнік М***Отзыв от покупателя. Продавец: AsiaMix
Пришла циновка быстра, но.
- Достоинства:
- Плюсы еще не испробывал
- Недостатки:
- Кривая.
- Карина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: AsiaMix
Гарні килимки, чудово завертаються.
- Кирилл А***Отзыв от покупателя. Продавец: AsiaMix
Супер.
- Достоинства:
- Якісь
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: AsiaMix
Связались через сообщение в приложении. Заказ делал 24 декабря, написали что 25 будет отправлен. Сказано - сделано. Сам коврик один из дешёвых, но действительно правильный коврик для роллов. Оплачивал на карту. Не знаю как остальные, мне пришел с небольшим дефектом, но тут продавец не виноват т.к. он скорее всего даже не распечатовал коврик. В целом рекомендую продавца.
- Достоинства:
- Отправили в праздничный день 25 декабря, вежливо общались
- Недостатки:
- Принципиально не хотели отправлять укр.почтой, из-за чего пришлось переплатить 100% стоимости коврика, за это 4 звезды.
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AsiaMix
Быстро связались, быстро отправили. Коврик соответствует описанию.
- Достоинства:
- Хорошая цена.
- людмила е***Отзыв от покупателя. Продавец: AsiaMix
спасибо
- Достоинства:
- быстро перезвонили и отправили.Товар соответствует характеристикам и фото.Бонус-рецепт приготовления риса для суши.
- Василь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AsiaMix
Замовляв коврик для суші. Все гаразд. Товар відповідає опису і належної якості. Швидко звязалися і відправили в той самий день. Також приємним бонусом була листівка з тим як приготувати інгрідієнти для суші та суп місо. Дякую
- Достоинства:
- Швидко звязалися і відправили. Приємний менеджер.
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: AsiaMix