Отзывы покупателей о Питчер для молока Pkok 350 мл со шкалой Стальной (джаг, молочник)

Оценка пользователей 4.66/5
  • Ярослав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Основной цвет: Стальной

Не буду тут корчити з себе профі - купував для звичайної домашньої рожкової кавоварки, ні досвіду ні уміння користуватись немає:)
    Але, по факту виглядає гарно, метал нормальний, не фольга) свої функції чудово виконує вже біля пів року, нічого по кольору або вигляду не змінилось.

Залишилось нарешті розібратись у молоці та техніці щоб почав виходити нормальний малюнок, але питань до пітчеру немає:)

• Продавец  Cofstar

Дякуємо, Ярославе, за гарний відгук. "Перша кава-обсмажувальна компанія" (pkok) - єдиний український виробник аксесуарів для баристи. Справді, наші аксесуари для баристи не поступаються європейським аналогам за якістю (використовується товста нержавіюча сталь), а ціна - найдемократичніша на ринку. Приємного користування!

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Основной цвет: Стальной

Хороший, товстий метал. На одну порцію молока. Якщо на 2 чашки хочете робити то треба брати більший об'єм

• Продавец  Cofstar

Наші пітчери для баристи дуже високої якості, тому що вони українського заводського виробництва (а не китайського), використовується товста нержавіюча сталь і спеціальна форма носика.

• Таболин А***

Отлично

• Продавец  Cofstar

Дякуємо, Олександре, за відгук. Наші пітчери pkok дуже високої якості, тому що вони заводські і використовується якісна товста нержавіюча сталь. Аксесуари бариста служать добре і довго. Приємного користування!

• Вікторія П***
  • Іван Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Основной цвет: Стальной

Швидко опрацювали замовлення, якісно зроблений виріб.

Достоинства:
    Мірна шкала, товстий метал.
    • Продавец  Cofstar

Дякуємо, Іване, за гарний відгук з відмінною оцінкою роботи інтернет-магазину "Перша кава-обсмажувальна компанія" (pkok). Завдяки сучасному виробництву темперів, молочників, килимків, нок-боксів та інших аксесуарів для баристи їхня якість найвища. Виготовлення проходить на програмованих високотехнологічних верстатах з товстої нержавіючої сталі.

• Юлія Г***

Чудовий пітчер. Зручний

• Продавец  Cofstar

Дякуємо, Юліє, за відмінний відгук та замовлення! Пітчери "Перша кава-обсмажувальна компанія" (pkok) виготовляються за європейськими стандартами та ідеально виконують свою функцію. Приємного користування!

• Владимир П***

Great!

Раді, що сподобався!

• Александр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Основной цвет: Стальной

Хоть и не полностью отвечает заявленному, товар очень качественный. На фото здесь везде 350мл на шкале, а на самом деле на шкале 330мл. Но это не критично, ибо столько и не нужно на 1 чашку капучино :)
    Прогревается под стимером как раз вовремя.

Достоинства:
    Качество, цена, скорость доставки
    Недостатки:
    330 шкала, вместо 350
    • Продавец  Cofstar

Дякуємо, Олександре, за відмінну оцінку у відгуку! В характеристиках вказано повний об'єм пітчера, а шкала не до самого краю ємкості.
      Якість відмінна, адже зроблено за європейськими стандартами, а не китайський.

• Иван М***

Якісна річ.

Достоинства:
    Що хотів те і отримав.
  • Виктор М***

Качество

• Продавец  Cofstar

Дякуємо, Вікторе, за відмінний відгук. Пітчери виготовлені з дотриманням вимог європейських стандартів, тому якість гарантовано. Раді, що Ви задоволені товаром від "Перша кава-обсмажувальна компанія" (pkok).

• Виктория Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Основной цвет: Стальной

Питчер достойный. Отправлялся долго, но это в связи с обстановкой, отсутствия света и интернета. Приехал хорошо упакованный. Спасибо.

Достоинства:
    Отличный питчер.
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  Cofstar

Дякуємо, Вікторіє, за хороший відгук і розуміння реалій сьогодення. Перша кава-обсмажувальна компанія (pkok) виготовляє усі аксесуари для баристи за європейськими стандартами і за будь-яких умов намагається створити комфортний сервіс.

• Ірина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Основной цвет: Стальной

пітчер супер! хоч використовую і не за призначенням, але задоволена на максимум. топити віск для свічок дуже зручно :)

Достоинства:
    якість, ціна
    • Продавец  Cofstar

Дякуємо за оригінальний відгук і корисну інформацію:). Пітчери від "Перша кава-обсмажувальна компанія" товстостінні, тому у них не пригорає ані молоко, ані віск:)
      Приємного handmade!

• Dima
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Основной цвет: Стальной

Товар не зовсім відповідає дійсності. На фото 350 мл, так і в характеристиках зазначено. Насправді, пітчер прийшов об'ємом 330 мл. Звернувся до представника. Сказали, що уточнять інформацію, як так вийшло, бо в них нема пітчерів на 330 мл)))) Через деякий час відповіді так і не було, поки сам вчергове не звернувся. Їх відповідь: - Повна ємність 350 мл. Шкала нанесена на 330 мл 20 мл залишкова кромка. Цей артикул лише у такому вигляді.

Достоинства:
    Сам товар якісний. Швидко зв'язалися та відправили.
    Недостатки:
    Уточнюйте всі деталі. Товар не повністю відповідає дійсності.
    • Продавец  Cofstar

Дякуємо за зворотню реакцію. Вибачаємось за непорозуміння: хоча шкала до 330мл, проте повний об'єм пітчера все ж 350мл, тож відповідає заявленим характеристикам (фото шкали представлене серед фото товару). Проте ви придбали заводський якісний пітчер, а не китайську тонкостінну фальшивку. Наші пітчери і усі аксесуари баристи відповідають європейським стандартам якості, тому служать довго і добре. Ви переконаєтесь у цьому.

• Евгений Н***

Качественный питчер

Достоинства:
    - шкала объема
    - толстые стенки
    - острый нос
    • Продавец  Cofstar

Дякуємо, Євгене, за відмінний відгук. Темпери виготовлені з дотриманням вимог європейських стандартів, тому якість гарантовано. Раді, що Ви задоволені пітчером pkok.

• Василий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Основной цвет: Стальной

Очень удобная и качественная вещь.

Достоинства:
    Отличное качество
    • Продавец  KofeS

Дякуємо, Василю, за відмінну оцінку. "Перша кава-обсмажувальна компанія" завжди пропонує найсучасніші аксесуари для баристи (темпери, нок-бокси, пітчери, килимки) і, звичайно ж, преміум бленди кави.

• Дмитро В***
    • Продавец  KofeS

Дякуємо, Дмитре, за відмінну оцінку. Робимо усе для найкращого обслуговування клієнтів. Приємного і довгого користування!

Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Основной цвет: Стальной

Чомусь не очікував, що я купую чийсь мерч

Достоинства:
    Непоганий пінчер на 350 мл
    Недостатки:
    Гравірування бренду pkok
    • Владислав П***

Питчер* .... т9

• Продавец  KofeS

на пітчері нанесене гравірування виробника (ми і є виробником) "Перша кава-обсмажувальна компанія" - його видно на фотографіях товару.

• Владислав П***

Із 6 фото, видно на одному. Ось як виходить, в одному місці каву смажите, а в сусідній кімнаті сталь плавиться на пітчери?)

• Толкачев А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Основной цвет: Стальной

Все супер , мне нравится.

Достоинства:
    Качество , стиль мерная школа внутри .Я доволен . Спасибо компании за качественную вещь.
    • Продавец  KofeS

Дякуємо, Андріє, за відмінний відгук про товар. "Перша кава-обсмажувальна компанія" - виробник пітчерів, темперів, нок-боксів, тому виготовляє лише якісні товари і зважає на усі пропозиції покупців-користувачів аксесуарів для баристи.

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Основной цвет: Стальной

Удобная и качественная. За эти деньги отличный товар

Достоинства:
    Хорошо сделана. Цена
    Недостатки:
    Не выявил
    • Продавец  KofeS

Дякуємо, Олександре, за хороший відгук. "Перша кава-обсмажувальна компанія" - безпосередньо виробник пітчерів, темперів та інших аксесуарів для баристи. Тому у нас така хороша якість за невелику ціну.

• Юрій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Основной цвет: Стальной

Дуже хороша якість. Також продавець є обжарщиком і має в профілі різні сорти кави по дуже хорошій ціні.

Достоинства:
    якісний пітчер
    • Продавец  KofeS

Дякуємо, Юрій, за хороший відгук. "Перша кава-обсмажувальна компанія" дуже рада, що Ви задоволені нашим пітчером та так схвально відгукуєтесь про нашу фірмову каву, адже відмінна якість за хорошу ціну можлива лише при купівлі безпосередньо у виробника.

• Василь М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Основной цвет: Стальной

Исполнение достойное, выглядит хорошо,со своими функциями справляется.

Достоинства:
    Хорошая вещь.
    • Продавец  KofeS

Дякуємо, Василю, за відмінну оцінку у відгуку про пітчер pkok "Перша кава-обсмажувальна компанія" - єдиного українського виробника аксесуарів для баристи. Наші пітчери, темпери, нок-бокси і набори для баристів загалом не мають аналогів по якості і ціні.

• Людмила Х***

Еще мне предложили кофе

Достоинства:
    Очень хорошее качество
    • Продавец  KofeS

Дякуємо, Людмило, за хороший відгук і запрошуємо таки не раз скуштувати брендову натуральну каву від виробника "Перша кава-обсмажувальна компанія" - смак спешелті кави неповторний!

• Лариса С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Основной цвет: Стальной

9 лютого заказала пітчер, через добу я його вже забрала. Доставка дуже швидка. У пітчкра сподобався дизайн, шкала для молока і товсті стінки

Достоинства:
    Границ дизайн, товсті стіни, всередині шкала на 350 мл
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  KofeS

Дякуємо, Ларисо, за відгук. "Перша кава-обсмажувальна" компанія рада, що Ви задоволені її товаром і сервісом. Ми завжди удосконалюємо і розширяємо асортимент своєї продукції.

• Дмитро В***

Мініатюрний, зручний, вистачає до 150-180 мл молока взбивати

• Продавец  KofeS

Дякуємо, Дмитре, за гарний і ніжний відгук. "Перша кава-обсмажувальна компанія" виготовляє не лише симпатичні та зручні аксесуари для бариста, але й обсмажує чудову преміум каву.

• Владимир Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Основной цвет: Стальной

Отличный питчер со своей задачей справляется. Претензий нет!

Достоинства:
    Все гуд
    • Продавец  KofeS

Спасибо, Владимир, за хороший отзыв. Просим обратить внимание, что "Первая кофе-обжарочная компания" уже в конце января 2021 года представит подборку новых аксессуаров для бариста и спешелти кофе. Следите за нашими анонсами!

• Дмитрий Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Основной цвет: Стальной

По качеству хороший, разочаровало, что пришел без мерной шкалы. Из-за нее склонились к этой покупке. Уберите из описания фото со шкалой, вводит в заблуждение. Фото не соответствует товару.

Достоинства:
    Качество, быстрая доставка
    Недостатки:
    Нет мерной шкалы
    • KofeS

Спасибо за отметку качества товара и обслуживания. Замечание учли.

• Олег Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Основной цвет: Стальной

Оперативна доставка: ввечері (після 20:00) 29.09.2020 замовив, 01.10.2020 забрав на Новій пошті у Львові.
    #моєрозпакування

Достоинства:
    Товста (0,8 мм) харчова нержавіюча сталь. Правильна форма носика, зручна ручка.
    • KofeS

Вельми вдячні за хороший відгук, пане Олеже! Наш відділ продажів і логістики намагається забезпечити ефективність обробки замовлень на найвищому рівні. Заразом запрошуємо скоштувати нашу фірмову каву, адже філіжанка ароматної натуральної кави - запорука вдалого осіннього вечора! Купуйте у виробника!

• Сергей К***

Отличный питчер.
    Хорошее качество, стенки Питера толстые, не жестянка, ручка удобная, хорошо закреплена. Носик острый, подходит для латте - арта. Оригинальное оформление молочника. Снаружи глянцевая полировка, внутри матовая.
    Быстрая доставка заказа.
    Рекомендую.
    Достоинства: Качество. Оформление. Практичность.
    Недостатки: Нет

Достоинства:
    Хорошая, толстая нержавейка, удобная ручка, хороший носик. Внешнее оформление с гравировкой.
    Недостатки:
    Не обнаружил.
    • KofeS

Благодарим, Сергей, за столь подробный отзыв о питчере от производителя "Первая кофе-обжарочная компания". Очень приятно, что Вы сумели оценить преимущества нашего товара. Приятного Вам пользования и превосходного настрояния!

• Александр Д***

Отлично выглядит, добротный.

• KofeS

Благодарим, Александр, за хорошие слова отзыва. Наш питчер действительно добротно сделан, поскольку у него толстые стенки, благодаря чему хороший прогрев и не пригорает в нем.

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Основной цвет: Стальной

Отличный питчер, со своей задачей справляется. Удобно взбивать молоко, удобно наливать его.

• KofeS

"Первая кофе-обжарочная компания" благодарит за отзыв. Надеемся, что Вы еще неоднократно посетите наш магазин, чтобы приобрести и другие аксессуары бариста или эксклюзивный кофе!

• Оксана

Мені сподобався! Раджу! Кава вийшла дуже смачна

Достоинства:
    Якісний
    • KofeS

Щиро вдячні, що серед безлічі посередницьких компаній Ви обрали саме українського виробника аксесуарів для бариста і свіжо-обсмаженої кави - "Перша кава-обжаочная компанія" (pkok)!

• Andrii R***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Основной цвет: Стальной

Отличный питчер для домашних кофеварок.
    Сервисом доволен.

Достоинства:
    Качество!
    • KofeS

Благодарим за отзыв. Наш коллектив делает сервис максимально удобным: отдел продаж сегодня состоит из профессионалов своего дела, подключен и колл-центр.

• Дмитро Л***
    Продавец: Cofstar. Основной цвет: Стальной

Будьте осторожны , сформировал заказ после чего оказалась разница в цене .

Достоинства:
    Недостатки:
    Потребовали оплату выше указанной на сайте
    • Продавец  KofeS

Але ж у вашому замовленні (хоча воно і відмінене Вами) і зараз стоїть та сама ціна, що і в товарі на сайті Розетки. Якщо Ви маєте ціну доставки, то за доставку платять пошті, а не нам (безкоштовно Нова пошта не доставляє).

• Володимир Р***
    Продавец: Cofstar. Основной цвет: Стальной

Намагався замовити молочник без гравіювання, перетелефонували і сказали що це неможливо. Так що представник відповів неправду на попередній відгук.
    Темпер теж не зміг купити з тієї ж причини, хоча на фото є варіант з українською.

Достоинства:
    Не зміг скористатись
    Недостатки:
    Гравіювання лише російською
    • Продавец  KofeS

Пітчер не має вигравірованого товарного знаку (вас саме це цікавило), лише всередині має вигравіровану мірну шкалу (це зовсім інше). А ось темпер лише з гравіруванням (це ж заводська якість).

• Володимир Р***

Мені відповіли що пітчери є лише з російським гравіюванням, без гравіювання замовити можливості нема. Якщо це не так, назвіть себе щоб я міг на вас посилатись при оформленні замовлення.
      Щодо темперів - на фото видно що на ручці товарний знак українською мовою, а по факту ширше російською.

• Кравчук Д***

Хороший питчер

Достоинства:
    Надежный, красивый
    • KofeS

Спасибо, Денис, за отзыв о питчере производителя "Первая кофе-обжарочная компания". Берите участия в наших акциях по промо-рассылках и попробуйте наш натуральный кофе в зернах свежей обжарки (без ароматизаторов, красителей, консервантов)!

• Роман Г***
    Продавец: Cofstar. Основной цвет: Стальной

Подскажите пожалуйста какая глубина данной модели. Спасибо

Добрый день! 350мл