Отзывы покупателей о Деревянная двухсторонняя тарелка менажница на 4 секции и соусницей из карпатского дуба 30 см. Экологически чистая и практичная посуда

Оценка пользователей 4.92/5
  • Сергій Б***

Хороша, якісна менажниця.

Достоинства:
    Відповідає очікуванням
    Недостатки:
    Трохи масляна при розпаковцв
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Товар доставили вовремя, продавец хороший. Товар получен в указанное время. Спасибо большое за сервис. Удачи Вам

Достоинства:
    Быстро
  • .Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Тарілка гарної якості, відповідає фото. Дуже задоволена

• Надежда С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Доставили з магазину все швидко, якість виробу хороша. Продавець завжди на зв’язку по будь-яким питанням.
    Дякую)

• Лебеденко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Тарілка гарної якості. Добре зашліфована, ніде нічого не чіпляє.
    Зручно, що використовувати можна обидві сторони тарілки. На першій стороні подаємо зазвичай основні страви та додатки до них, а на ровній стороні - піццу)
    Магазину дякую за гарний сервіс.Прийшла тарілка гарно запакована і в потрібні терміни.

Достоинства:
    Гарна якість тарілки, гарна робота магазину
    • Продавец  LikePrix

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Тарелка отличного качества, заказывала на подарок, поэтому было важно получить хороший товар, о чем сообщила продавцу. Большая, удобная, хорошо пошлифована - никаких заусенцев нет, сверху покрыта маслом, поэтому еще и красиво выглядит. Единственный минус - когда получала на почте и проверяла, то масло на ней не было высохшим и тарелочка была жирной и как на зло с собой никаких салфеток не было((( за что и сняла одну звезду.

Достоинства:
    Качественно выполнена, хорошо пошлифована, покрыта маслом. Оперативная отправка
    Недостатки:
    Тарелка была жирной при получении
    • Продавец  LikePrix

• Татьяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Дела заказ 31 декабря, несмотря на дату, оперативно ответили и выслали, как только заработала Новая почта.

Достоинства:
    Хорошее качество, приятный внимательный продавец
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора Тетяна. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Сергей К***
    • LikePrix

Доброго дня Сергій. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Волкова А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Классная менажница и очень внимательный продавец! Со мной быстро связались, предложили разные виды цветов, и в этот же день отправили заказ!!! Спасибо большое за такой крутой сервис!

Достоинства:
    Хорошее качество, быстрая доставка
    Недостатки:
    Постоянно хочется много вкусняшек, чтоб заполнить менажницу)))
    • LikePrix

Доброго вечора Альона. Дякуємо за Ваш позитивний і змістовний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Богдан П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Дуже швидко доставили поштою. Дуже зручна та якісна тарілка. Брав на подарунок. Дуже сподобалась.

Достоинства:
    Доставка, якість, ціна
    Недостатки:
    Не знайшов
    • LikePrix

Доброго дня Богдан. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Виктория
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Товар високої якості. Задоволена покупкою. Доброзичливий продавець. Буду радувати сім’ю красивим серверуванням.

• LikePrix

Доброго вечора Вікторія. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Катерина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Товар хорошої якості. Продавець уважний,одразу зв'язався зі мною. Загалом обслуговуванням і покупкою задоволена.

Доброго дня Катерина
      Дякуємо за Ваш хороший відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Микола

Напишіть детальніше про колір та яка товщина? Дякую!

• Яна
    Продавец: LikePrix

Интересная, стильная менажница, хороший материал.

Достоинства:
    Необычная, много вариаций как сервировать
    • LikePrix

Доброго вечора Яна. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин