- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Хороша, якісна менажниця.
- Достоинства:
- Відповідає очікуванням
- Недостатки:
- Трохи масляна при розпаковцв
- Продавец LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Товар доставили вовремя, продавец хороший. Товар получен в указанное время. Спасибо большое за сервис. Удачи Вам
- Достоинства:
- Быстро
- .АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Тарілка гарної якості, відповідає фото. Дуже задоволена
- Надежда С***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Доставили з магазину все швидко, якість виробу хороша. Продавець завжди на зв’язку по будь-яким питанням.
Дякую)- Продавец LikePrix
- Лебеденко О***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Тарілка гарної якості. Добре зашліфована, ніде нічого не чіпляє.
Зручно, що використовувати можна обидві сторони тарілки. На першій стороні подаємо зазвичай основні страви та додатки до них, а на ровній стороні - піццу)
Магазину дякую за гарний сервіс.Прийшла тарілка гарно запакована і в потрібні терміни.- Достоинства:
- Гарна якість тарілки, гарна робота магазину
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Тарелка отличного качества, заказывала на подарок, поэтому было важно получить хороший товар, о чем сообщила продавцу. Большая, удобная, хорошо пошлифована - никаких заусенцев нет, сверху покрыта маслом, поэтому еще и красиво выглядит. Единственный минус - когда получала на почте и проверяла, то масло на ней не было высохшим и тарелочка была жирной и как на зло с собой никаких салфеток не было((( за что и сняла одну звезду.
- Достоинства:
- Качественно выполнена, хорошо пошлифована, покрыта маслом. Оперативная отправка
- Недостатки:
- Тарелка была жирной при получении
- Продавец LikePrix
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Дела заказ 31 декабря, несмотря на дату, оперативно ответили и выслали, как только заработала Новая почта.
- Достоинства:
- Хорошее качество, приятный внимательный продавец
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Тетяна. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
- LikePrix
Доброго дня Сергій. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Волкова А***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Классная менажница и очень внимательный продавец! Со мной быстро связались, предложили разные виды цветов, и в этот же день отправили заказ!!! Спасибо большое за такой крутой сервис!
- Достоинства:
- Хорошее качество, быстрая доставка
- Недостатки:
- Постоянно хочется много вкусняшек, чтоб заполнить менажницу)))
- LikePrix
Доброго вечора Альона. Дякуємо за Ваш позитивний і змістовний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Дуже швидко доставили поштою. Дуже зручна та якісна тарілка. Брав на подарунок. Дуже сподобалась.
- Достоинства:
- Доставка, якість, ціна
- Недостатки:
- Не знайшов
- LikePrix
Доброго дня Богдан. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Товар високої якості. Задоволена покупкою. Доброзичливий продавець. Буду радувати сім’ю красивим серверуванням.
- LikePrix
Доброго вечора Вікторія. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Катерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Товар хорошої якості. Продавець уважний,одразу зв'язався зі мною. Загалом обслуговуванням і покупкою задоволена.
Доброго дня Катерина
Дякуємо за Ваш хороший відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин. - Микола
Напишіть детальніше про колір та яка товщина? Дякую!
- ЯнаПродавец: LikePrix
Интересная, стильная менажница, хороший материал.
- Достоинства:
- Необычная, много вариаций как сервировать
- LikePrix
Доброго вечора Яна. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин