Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Уцхо-сунелі мелений Міністерство Спецій 200г

Оценка пользователей 3.83/5
  • Ольга К***

Рекомендую

• Марина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ministry of Spices

Дуже не задоволена. Спеціями і не пахне, додано борошно. Консервація уся понадулась и усю викинула.
    Ні як не очікувала такого.
    Краще купувати у зернах.

Достоинства:
    Недостатки:
    Більша часть борошно.
  • Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ministry of Spices

Уцхо-сунелі прикрашає будь які страви. Я дуже задоволена вказаною приправою.

Достоинства:
    Якість. Смак. Аромат.
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Ministry of Spices

Дякуємо!))

• Анжела Д***

Вкусная ,ароматная!

Достоинства:
    Хорошая упаковка!

Дякуємо!

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ministry of Spices

Рекомендую! Швидко доставили, приправа свіжа та смачна.

Дякуємо за відгук!

• Євген В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ministry of Spices

Наче це крута спеція, але мені ніяк е покращила смак страв. Тому не рекомендуюю

• Продавец  Ministry of Spices

Уцхо-сунелі, дійсно, популярна спеція, її використовують при маринуванні м'яса, птиці, дуже часно використовують в грузинській кухні, роблять з нею бастурму.
      СМАК уцхо-сунелі може варіюватися в залежності від того, які саме спеції і співвідношення ви ще використовуєте при приготуванні страв. Вона може бути більш ароматною, менш солодкою або менш насиченою в залежності від вашого рецепту та особистих вподобань.
      Хтось без цієї спеції не може обійтися взагалі, хтось додає її рідко, тому.. Як для кого)) Даний товар у нас завжди свіженький та дуже швидко закінчується.