Всё супер! Продавца рекомендую!
Баночка герметично упакована!
Все супер
Товар відповідає інформації на сайті. Відправили оперативно.
Хороша сіль.
Дякую
Балик з нітрітної солі вийшов дуже смачний, а продавець оперативно надіслав і зв'язався для уточнення інформації.
Всё хорошо
Краще ніж очікував !
Можна брати
Швидко відправили. Товар бомба!
Гарна ціна, швидка доставка. Продавця рекомендую
Доставили быстро.
Хорошо, что в банке. А то и хранить ее не в чем.
Швидка відправочка, все якісно
Корисна річ
Прийшло вчасно, відповідає опису
відповідає опису, відправили швидко.
Надає м'ясу ковбасного смаку, родині сподобалося.
Проблема решена
Замовляла нітрітну сіль, прислали морську( Заради неї і зверталась до магазину, решта товарів обрала як супутні...
Повідомили клієнту, що сталась помилка при стікеровці солі. Морської у нас давно немає в наявності, фасувальник по помилці наклеїв наклейку "Морська сіль" на нітритну сіль.
Соль нитритная. Одна звезда за обман! Заявлена страна производитель Польша, по факту Украина Винница. К сожалению не знаю как прикрепить фото
Сіль отримав!дякую!!!був здивований подарунком.за подарунок ще раз дякую!продавця рекомендую!!!
Нормалёк
Обслуживание и качество товара отличное.
Продавец шикарный. Быстро, хорошо упаковано, отлично доставлено. Довольна.
Швидка доставка. Сіль свої функції виконує, але на банці не зазначений відсоток нітриту. До речі, в характеристиках також.
0,5%
Всем довольна, спасибо
Сегодня посылку получила. Приношу свои извинения. Обычно три дня и приходит.
Заказала 14 ноября. Оплатила. А товара нет!!!
Заказ был отправлен 16 ноября, как и обещали, номер ТТН отправлен точно так же 16 ноября, по треку - отслеживается.
Очень удобно что соль в баночке. Никогда ещё не использовали. Теперь будем делать домашнюю колбасу))
Посылка получена в течении суток. Делал билтонг , доволен результатом. Всем рекомендую продавца!!!