Отзывы покупателей о Гиря WCG SPORT виниловая 6 кг CrossFIT
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Apricco. Вес гири: 16
Жахлива якість. В ручці в половині пустота.
- Недостатки:
- Залита не повністю і є багато пустих місць. Пластик прогинатися починає
- Продавец Apricco
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук і вибачаємося за незручності. Ми вже зв’язалися з вами телефоном — очікуємо на зворотній дзвінок, щоб вирішити ситуацію та запропонувати зручний варіант обміну або повернення.
Ми завжди на стороні клієнта й зробимо все можливе, щоб ви залишилися задоволені покупкою. - Євгеній
Продавець запропонував заміну але наразі немає можливості цим зайнятись.
Продавцю за роботу з клієнтами і реагування на проблеми великий плюс.
- Михаил П***Отзыв от покупателя. Продавец: Apricco. Вес гири: 16
Чудова гиря для занять вдома
- Продавец Apricco
Доброго дня ! Дякуємо за ваш відгук і довіру до компанії Apricco! Нам важливо знати вашу думку! Користуйтесь із задоволенням!
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Apricco. Вес гири: 12
Все супер
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец Apricco
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Apricco. Вес гири: 8
Товар плохой. Проработала максимум месяц. Лопнула по шву. Начал сыпаться бетон.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Качество
- Олег С***
Не треба кидати її, вона для делікатного відношення
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Apricco. Вес гири: 16
В среду вечером оставил заявку на заказ гири 16 кг .В четерг утром позвонила девушка менеджер,уточнила моменты по пересылке и оплате .В субботу забрал посылку на НП .По внешнему виду и функционалу -товар в полном порядке.
- Достоинства:
- Приемлемая цена
- Продавец Apricco
Добрий день Олексій! Дякуєм за відгук та довіру до компанії Apricco. Нехай кожне тренування буде тільки в радість)
- шафран я***Отзыв от покупателя. Продавец: Apricco. Вес гири: 10
Гиря супер! Повністю відповідає своїй ціні! Приїхала не ушкоджена, запакована! Я задоволена!
- Достоинства:
- Якість відповідає ціні, зручний хват.
- Недостатки:
- Нема!
- Продавец Apricco
Яна, спасибі за ваш відгук і довіру до компанії Apricco!
Нам важливо знати Вашу думку!
Нехай цей товар радує вас ще довго))
- Чадюк Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Apricco. Вес гири: 16
- Достоинства:
- Качество, не дорого
- Недостатки:
- Великоватая ручка
- Продавец Apricco
Евгений, спасибі за ваш відгук і довіру до компанії Apricco!
Нам важливо знати Вашу думку!
Нехай цей товар радує вас ще довго))
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Apricco. Вес гири: 16
Покупал гирю для занятий дома, чтобы не царапала пол. Пол не царапает, хват удобный и она не ощущается холодной, даже если дома холодно.
Из минусов - покраска плохого качества, краска начала облазить за неполный месяц использования. Также на поверхности гири царапины появляются как-будто из ниоткуда.- Достоинства:
- Толстая ручка с большим хватом, не царапает пол, руки не мерзнут
- Недостатки:
- краска быстро облазит
- Константин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Apricco. Вес гири: 2
Купував для дітей! Дуже сподобались! Всім рекомендую!
- Достоинства:
- Зручні
- Apricco
Костянтин, спасибі за ваш відгук і довіру до компанії Apricco! Нам важливо знати Вашу думку! Нехай цей товар радує вас ще довго))
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес гири: 20
Отлично
- Іван О***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес гири: 20
Замовлення було зроблено і оплачено 19.08 отримав 31.08. Гиря прийшла з тріснутою ручкою, упаковка жахлива, просто обмотали плівкою і вкинули в коробку, ніякої пупирчатої плівки, нічим не ущільнили , щоб не кидало по всій коробці , навіть наліпку крихке не наклеїли. Помилкою було платити на перед і не перевіряти при отриманні цілісність .
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не можуть доставити цілим товар
- Продавец WGroup
Іване, дякуємо, що повідомили про ситуацію. Нам дуже прикро, що гиря приїхала до Вас із пошкодженою ручкою та в неналежному стані упаковки.
Сьогодні наш менеджер обов’язково зв’яжеться з Вами, і ми відправимо Вам нову гирю на заміну.
Перепрошуємо за незручності та негативний досвід. Дякуємо за зворотний зв’язок — додатково переглянемо пакування важких товарів, щоб мінімізувати подібні випадки надалі.
З повагою, команда WCG.
- Федір Л***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес гири: 12
- Достоинства:
- Пластиковий корпус
- Продавец WGroup
Федоре, дякуємо за Ваш відгук! Раді, що гиря WCG Вам сподобалась і Ви задоволені покупкою.
Бажаємо приємних, продуктивних тренувань та нових спортивних результатів!
З повагою, команда WCG.
- Віктор А***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес гири: 12
Відмінний продавець, чудовий товар. Дякую!
- Продавец WGroup
Вікторе, щиро дякуємо за високу оцінку та приємні слова! Дуже раді, що Ви залишилися задоволені і товаром, і обслуговуванням.
Бажаємо продуктивних тренувань, гарних результатів і щоб гиря WCG служила Вам довго та надійно!
З повагою, команда WCG
- Татьяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес гири: 10
Качество отличное, рекомендую
- Продавец WGroup_old2
Спасибо за ваш отзыв и рекомендацию! Очень рады, что вы остались довольны качеством гири WCG. Желаем приятных и эффективных тренировок!
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес гири: 12
Те, що лікар прописав
- Продавец WGroup_old2
Доброго дня! Дякуємо за відгук! Раді, що гиря саме те, що потрібно. Бажаємо приємних, безпечних та результативних тренувань!
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес гири: 16
Приїхала посилка досить швидко , гиря в ідеальному стані , зручна у використанні
- Продавец WGroup
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук Раді, що гиря приїхала швидко, у відмінному стані та зручна у використанні. Бажаємо приємних і результативних тренувань!
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес гири: 20
Товар приїхав бистро,всім задоволений.
- Продавец WGroup
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук Раді, що Ви задоволені гирею та швидкістю доставки. Бажаємо приємного користування та результативних тренувань!
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес гири: 20
Гиря прийшла в ідеальному стані і відповідає опису . Товаром задоволена цілком
- Вероника К***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес гири: 12
Доставка була більше тижня, гиря майже вся подряпана
- Продавец WGroup
Доброго дня, Вероніко! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже прикро, що доставка зайняла більше часу, а гиря приїхала з подряпинами. Перепрошуємо за незручності. На жаль, на терміни доставки перевізником ми не можемо безпосередньо впливати. Щодо стану гирі — такий вигляд товару не відповідає нашим стандартам. Ми зв’яжемося з Вами, щоб уточнити деталі та запропонувати вирішення ситуації.
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес гири: 16
К продавцу претензий нету, все быстро отправили
Сама гиря ужасно не удобная. Боковыны ручки слишком толстые, взяться практически не возможно. Материал очень скользкий, браться в резиновых перчатках нужно, особенно если руки вспотели. Половину управжнений приходится заменять или делать гантелями- Достоинства:
- Быстрая отправка, цена
- Недостатки:
- Ужасно неудобная гиря
- Богдан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес гири: 20
Гарна гиря
- Достоинства:
- Все відповідає очікуванням
- Продавец WGroup
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що гиря відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо ефективних тренувань і чудових результатів!
- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес гири: 8
Доброго дня !Посилка прийшла дуже швидко !! Гиря підійшла як я і хотіла ,тільки ручка як би була тоншою ( трохи я помилилася)А так все добре
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
- Ручка широка
- Продавец WGroup
Ларисо, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук. Раді, що гиря швидко приїхала та загалом підійшла для тренувань. Ширина ручки є конструктивною особливістю цієї моделі та забезпечує можливість виконувати вправи хватом однією або двома руками. Бажаємо Вам комфортних і результативних тренувань!
- ПавелОтзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес гири: 16
От в такому вигляді вона приїхала.Хтось пожалкував наповнювача в картонну коробку.Її калатало всю дорогу.Як вона приїхала відносно ціла,це загадка.Просто обмотали плівкою,та вкинули в картонну коробку.Дивлячись на фото інштх покупців,розумію, що мені ще повезло.Якби я почитав коментарі та побачив якість обслуговування,у цього продавця я некупляв би.
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Виявилась більшою ніж я очікував.
- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес гири: 12
Гиря прийшла трішки засована, в пилу та мала кілька дефектів на поверхні, як бульбашки ( я так розумію при виготовленні). Звичайно на функціональність не впливає, але все ж. Це новий товар і мав би бути відповідний. Також за широка ручка, не сильно зручна мені , але це вже особисто мені , можливо комусь ок
- Достоинства:
- відповідає опису
- Недостатки:
- не гладке покриття та подряпини
- Продавец WGroup
Дякуємо, що поділилися враженнями. Перепрошуємо, що гиря надійшла запиленою, з подряпинами та нерівностями на поверхні. Новий товар дійсно повинен мати належний зовнішній вигляд.
Незначні нерівності покриття можуть виникати під час виготовлення та не впливають на міцність і функціональність гирі, проте ми розуміємо ваше зауваження. Якщо широка ручка спричинятиме дискомфорт під час тренувань, будь ласка, зв’яжіться з нами — ми зможемо замінити товар або оформити повернення.
- Василь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес гири: 16
Загалом рекомендую, але з ручкою потрібно щось вирішувати, так як дуже слизька.
- Достоинства:
- Ціна-якість, зручний хват, якісний матеріал.
- Недостатки:
- Дуже слизька ручка
- Продавец WGroup
Добрий день, Василю!
Дякуємо за Ваш відгук і рекомендацію. Раді, що Ви позитивно оцінили якість матеріалу, зручність хвату та співвідношення ціни й якості.
Гладка поверхня ручки передбачена виробником конструктивно та відповідає стандартам виготовлення спортивних гир. Така форма ручки забезпечує вільне прокручування гирі в долоні під час виконання махів, ривків та інших вправ.
Для надійнішого хвату можна використовувати спортивну магнезію або тренувальні рукавички.
Бажаємо ефективних і безпечних тренувань!
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес гири: 10
Гиря як гиря. Все норм
- Продавец WGroup
Добрий день, Костянтине! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що гиря відповідає очікуванням і Ви задоволені покупкою. Бажаємо ефективних тренувань!
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес гири: 16
Гарна річ!
- Достоинства:
- Приємно лежить в руці!
- Недостатки:
- Трохи товстувата ручка з боків!
- Продавец WGroup
Доброго дня, Віталію!
Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що гиря Вам сподобалась та зручно лежить у руці.
Ваше зауваження щодо ручки врахуємо для подальшого покращення товару. Бажаємо ефективних тренувань!
- Степан А***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес гири: 20
Хороша гиря за свої гроші
Доброго дня, Степане!
Дякуємо за Ваш відгук та вибір продукції WCG. Раді, що гиря Вам сподобалася та Ви залишилися задоволені співвідношенням ціни і якості.
Бажаємо комфортних та результативних тренувань!
З повагою, команда WGroup
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес гири: 20
Доброго дня, Віталію!
Дякуємо за високу оцінку та вибір продукції WCG. Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою.
Бажаємо комфортних та ефективних тренувань!
З повагою, команда WCG
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес гири: 16
Дякую!
- Продавец WGroup
Доброго дня, Сергію! Дякуємо Вам за відгук.
Раді, що Ви залишились задоволені покупкою. Користуйтесь із задоволенням!
- Мирослава З***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес гири: 16
Чудово
- Достоинства:
- Все як на фото
- Продавец WGroup
Доброго дня!
Дякуємо вам за відгук Дуже раді, що гиря повністю відповідає очікуванням і вам сподобалась.
Звертайтесь — завжди раді допомогти!
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес гири: 2
Подяка Вам
- Продавец WGroup
Дякуємо Вам за приємний відгук. Нам дуже важливо знати, що покупці залишаються задоволені нашим товаром та обслуговуванням.
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес гири: 16
Відповідає опису. Якість норм.
- Продавец WGroup
Ми дякуємо Вам за покупку та позитивну оцінку. Нам приємно, що товар виправдав Ваші очікування і відповідає заявленому опису.
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес гири: 20
Не дорога нормальна гиря, але для деяких вправ за широка ручка біля основи
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ручка біля основи за широка для деяких вправ
- Продавец WGroup
Ми вдячні Вам за відгук. Приємно, що Ви оцінили співвідношення ціни та якості гирі. Щодо ручки біля основи — розуміємо Ваше зауваження, для деяких вправ це дійсно може бути індивідуальним моментом у користуванні. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
- Самойленко К***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес гири: 16
Гирю обкатав, непогана за свої гроші. Наступного разу братиму чугунну
- Достоинства:
- Недостатки:
- Затовста ручка, не дуже зручна для тримання
- Григорій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес гири: 16
Не рекомендую тим, хто дійсно шукає гирю для виконання гирьових комплексів вправ або кросфіту. Занадто об'ємна з дуже товстим, а по боках нереально товстим хватом. В мене далеко не маленька долонь, проте, нормально займатися даним виробом я не зможу та і не хочу перетворювати заняття на суцільний негатив. П'ятнадцать діб не сплило, тому буду вертати.
- Продавец WGroup
Доброго дня, Григорію. Дякуємо за ваш відгук.
Нам шкода, що гиря не підійшла вам за зручністю хвату. Хочемо зазначити, що дана модель має сучасний фітнес-формат, а її габарити можуть дещо відрізнятися від класичних чавунних гир. При цьому різниця у розмірах не є суттєвою для більшості базових вправ, таких як присідання, тяги, жими, махи та загальнофізичні тренування.
Водночас комфорт хвату є індивідуальним: для одних покупців ширша та масивніша ручка є зручною, а для інших, особливо при виконанні специфічних гирьових комплексів, може відчуватися незвично. Якщо товар вам не підійшов, ви можете оформити повернення згідно з правилами маркетплейсу.
Дякуємо за зворотний зв’язок — він допоможе іншим покупцям краще оцінити особливості цієї моделі перед замовленням.