- СтаніславаОтзыв от покупателя. Продавец: Helga. Количество персон: 6
Дякую за швидку відправку, все отримали!
- Алексей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Helga. Количество персон: 6
Дуже естетичні прибори
- Достоинства:
- Чудовий набір, гарна ціна
- Андрій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Helga. Количество персон: 6
Гарний набір
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: FamilyGoods
Очень хороший набор,качественный.
Рекомендую- Достоинства:
- Качество, удобно лежит в руке
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: FamilyGoods
Чудовий набір.
- Достоинства:
- Красиві
- Недостатки:
- Немає.
- Тамара Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый
Файний набірчик, стильні прилади, якісні, виглядають дорого. І матеріал надійний. Тепер і гостей не соромно запросити, вже розхвалювали ложки..))
- Достоинства:
- Хороші, якісні, дорого виглядають
- Недостатки:
Тамаро, дякуємо за ваш вибір)
- Маргарита Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый
Прилади мінімалістичні, як я і хотіла. Прийшло все вчасно. Вже 2 роки користуюсь Крауфф, якість не підводить. Цей набір можу рекомендувати!
- Достоинства:
- Мінімалізм, стіль, якість!
- Недостатки:
Маргарито, дякуємо за ваш вибір)
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый
прилади зручні у використанні, тільки потрібно їх добротно натирати, щоб плям не було. ну а так мій рекомендасьйон.
- Дмитро Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый
Дуже задоволений покупкою. Жінка теж одобряє. В руці лежить все зручно. Вигляд презентабельний, добре виглядають на столі.
Рекомендую для домашнього використання !- Представник постачальника
Дмитро, дякуємо за ваш вибір.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый
На середню сім’ю підійдуть. Як раз привчаю сина до правил етикету за столом, а тут все потрібне є)
Матеріал добротний. Все відповідає опису
Дякую!- Представник постачальника
Ольго, дякуємо за ваш вибір.
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый
Симпатичний
- Достоинства:
- Сталь норм
- Недостатки:
- Мілковаті ст.ложки
Добрий день,
Дякуємо за ваш відгук та позитивні слова щодо нашого столового приладдя. Ми вдячні за ваш вибір та високу оцінку якості сталі.
Щодо вказаної вами мілкості столових ложок, радимо звернутися до опису товару, де вказані розміри. Ми завжди намагаємося надавати максимально точні та повні характеристики наших виробів, щоб кожен клієнт міг зробити інформований вибір.
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый
Набор понравился своим дизайном, при получении, ориентируясь на отзывы ниже, проверила на брак - все гуд. Дома, после первого мытья, появилась ржавчина на стыках ножей (фото прилагаю), один нож - по всей длине ручки, ещё три - мелкие точки, два - нормальные. Но не факт, что дальше не станет хуже... Это же только первая мойка.
У остальных приборов, на данный момент, ржавчина не замечена.- Достоинства:
- Прикольный дизайн
- Недостатки:
- Ржавеют ножи
Анастасия, добрый день!
Нам очень жаль, что произошла такая ситуация, для данного вида товара это абсолютно не свойственно. Обратитесь, пожалуйста, к продавцу через форму обратной связи для обмена товара или возврата денежных средств. - Оксана Д***
Дякую за відгук!
От і матеріал- нержавіюча сталь, якою там і не пахне. Я сьогодні від таких відмовилася на пошті. Правда, не цієї фірми. - Представник постачальника
Оксана, добрий день.
Дуже прикро, що ви отримали не якісний посуд від іншого бренду.
Звертаємо вашу увагу, що весь наш посуд виготовлений із нержавіючої сталі, що є довговічним та безпечним матеріалом для приготування їжі. Якщо ви маєте будь-які питання чи потребуєте додаткової інформації, будь ласка, звертайтеся безпосередньо до нас. Ми завжди готові допомогти вам отримати максимальне задоволення від користування нашими виробами
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый
Є дефекти на виделці і ножі (якийсь бруд, що не відтирається, значні потертості і подряпини на лицьовій стороні приборів). І для себе таке не хочеться забирати, а на подарунок тим паче. На жаль, замовлення у мене вже було сплачено. Не очікувала такого від Розетки. Оформила повернення, тепер чекаю на повернення коштів
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром .- Ольга К***
Гроші повернули
- Олександр п***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый
При використанні кожного дня на дефекти ніхто небуде звертати увагу. Ціна відповідає хорошому дизайну ну якість непогана!
- Достоинства:
- Цей набір орієнтований на людей яких більше цікавить загальний зовнішній вигляд. За цю ціну дизайн дуже хороший!
- Недостатки:
- Невідполірований кант на ложках і вилках. Не ідеально відполіровані, є вкраплення.
- Екатерина Я***Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый
Коли тримаєш прилад у руках, незалежно від того це виделка, ложка чи ніж, ти відчуваєш їх. Це вам не алюмінієві прилади, а це стильний набір столових приладів з нержавіючої сталі)) Чудові прилади! Тяжкі, литі, зручні.
Дякуємо за ваш вибір.
- МартаПродавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый
Купляла не тут, але залишу відгук.
Користувалась ними 4 роки. Сьогодні прийшла в магазин добрати ще декілька таких самих (взяла свої щоб точно такі ж взяти). АЛЕЕЕ...Наші користовувані в порівнянні з новими виглядають жахливо....Передумала брати їх. Поки що буду по відгуках шукати інші більщ стійкі і візьму новим набором..- Достоинства:
- Зручні, стильні
- Недостатки:
- Стираються, втрачають вигляд
Марта, добрий день.
Дякуємо за ваш відгук та відкритість. Ми приносимо вибачення за будь-які незручності, які ви зазнали. Щоб вирішити цю ситуацію, ми радимо оновити ваш набір саме у нас, де ви зможете отримати якісні та стійкі приладдя. Щоб доглядати за приладдям з нержавіючої сталі, рекомендуємо мити їх вручну теплою мильною водою та витирати до суха м'якою ганчіркою. Уникайте використання абразивних мийних засобів та металевих щіток, щоб запобігти подряпинам та втраті вигляду.
- Максим П***Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый
Прекрасні прилади, важкі, гідно виглядають і дуже гарні! Тепер мої улюблені і всі питають де такі купив! Наіть батьки теж такі хочуть! Рекомендую!
- Достоинства:
- Дизайн
- ТатьянаПродавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый
Брак на столовой ложке, хорошо, что посмотрела в магазине и вовремя отказалась. Печально, что столько отзывов о браке и ничего не меняется.
- Достоинства:
- Красивый дизайн
- Недостатки:
- Брак
- Nataliia K***Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый
Замовлення прийшло швидко.
Все запаковано було якісно, ми швидко перевірили товар на вулиці (оскільки замовляли кур’єрську доставку).
Проте, прийшовши додому, розібравши весь набір виявили неприємну річ.
Десертна ложка просто із страшенним дефектом.
Неприємно.- Достоинства:
- Загалом хороший, якісний набір.
- Недостатки:
- Десертна ложка з дефектом.
- Иващенко Н***Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый
Очень печальный набор, зря потраченные деньги. Абсолютно все столовые ложки кривые, зубцы всех вилок смотрят в разные стороны, на чайных ложках есть сколы и неровности на поверхности. Набор сделан очень грубо и не аккуратно. Из всего набора нормально сделаны только ножи, но толку от них, если всем остальным пользоваться неприятно.
Купили другой набор, BergHOFF Finesse здесь же, на Розетке за 1539грн, так это небо и земля! Разница в 600грн, но в новом наборе еще и десертные вилки есть, и сделан он очень качественно.
Однозначно этот набор не стоит своих денег! Покупайте лучше BergHOFF- Достоинства:
- Ножи сделаны нормально
- Недостатки:
- Все, кроме ножей, кривое и плохо отполировано.
- Владимир О***
Спасибо за отзыв, буду брать BergHOFF