Отзывы покупателей о Гиря спортивна професійна UASTRONG - 40 кг. (червона)

Оценка пользователей 4.9/5
  • Ілля Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LITCO. Вес гири: 16

Дякую виробнику! Все якісно, надійно, красиво! Гарний снаряд, Рекомендую!

Достоинства:
    Все відповідає опису!
    Недостатки:
    Не має
  • Микола Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LITCO. Вес гири: 20

Чудова гиря. Співвідношення ціна/якість дуже тішить.

Достоинства:
    Повністю відповідає опису і фото
    Недостатки:
    Не виявив
  • Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: LITCO. Вес гири: 40

Респект ребятам за быстрое исполнение предзаказа и отменное качество гири! Оставил предзаказ в пятницу, уже в среду мне отправили гирю. Видел в отзывах ниже жалобы на покраску, в моем случае покраска идеальная, как и качество литья и шлифовки ручки. Гиря просто красотка!

Достоинства:
    Отменное качество снаряда, быстрые сроки исполнения заказа
  • Євген М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LITCO. Вес гири: 28

Гиря отлічна!!!

Достоинства:
    Зручна

Щиро дякуємо за відгук

• Вадим Т***

Зроблено в Україні.
    Якісний товар.
    Дякую Пилипе, все чудово, не гримить , покраска чудова, все як просив.
    Оперативність на вищому рівні.
    Планую ще замовити 28 32.

• Продавец  LITCO

Щиро дякуємо за ваш відгук. Гарного дня та приємного користування нашою продукцією.

• Виктория К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LITCO. Вес гири: 14

Дуже класна гиря, зручна дужка. Відправка була в той же день. Замовлятиму ще.

Достоинства:
    Ціна/якість товару
  • Сергій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LITCO. Вес гири: 16

В цей раз(16кг) фарбування вийшло гірше ніж минулого разу(24), напевно фарба не повністю висохла і стрейч-плівка транспортувальна, зробила відбиток, фото прикладаю. + в 16 є трохи шуму в середині, в 24 такого не було, але при вправах його майже немає. В цілому гиря добротна, за виключенням незначних візуальних моментів, які не впливають на роботу. Буду купляти ще

Достоинства:
    зручна, ціна
    Недостатки:
    фарбування, дрібні нерівності
  • Посільський І***

Чудово

Достоинства:
    Жовта
  • Надія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LITCO. Вес гири: 12

Гиря шикарна!
    Вага чітко 12 кг. Ручка гладенька.
    Я щаслива
    Щастя-здоровля всім причетним до її виробництва

Достоинства:
    Гиря така як треба.
    • Продавец  LITCO

Щиро дякуємо за відгук за нашу продукцію. Приємного та корисного використання.

• Сергей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LITCO. Вес гири: 36
  • Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LITCO. Вес гири: 24

До цього замовляв 20кг. Товар повністю відповідає опису. Дуже зручні гирі, вага відповідає заявленій.

Достоинства:
    Все чудово.
    • Продавец  LITCO

Щиро дякуємо за наданий відгук.

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LITCO. Вес гири: 10

Усе гаразд. Буду замовляти ще.

Достоинства:
    Відповідає заявленим характеристикам
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  LITCO

Щиро дякуємо за залишений відгук.

• К К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LITCO. Вес гири: 16

Дякую. Маю чусть купувати вироблене в Україні.

Гиря має нелодіки
    Лиття не найкращого классу
    Ручка меє каверни, але зашпатльовані та добре заполировані.
    Поверхня картата
    Не має інтегрованих стразів сваросвькі

Проте
    вироблено в Україні, під бомбами та шахедами
    вага 15.900, в допусках дл язмаганнь, і це складно в виробництвці
    ручка полирована, добра для хвату
    не шарудить наповнювачем ( не гарантую. що його немає, але не чутно)
    дорого, з моєї точки зору - занадато дорого

Загалом: рекомендую.

ЗІ: Підтримуйте фізичну форму та купуйте, якщо треба, Українське.
    ЗІЗІ: дякую.

Достоинства:
    Дивись коменти
    Недостатки:
    Дивсиь коменети та купуй Українське!
    • К К***

Вибачаюсь за орфографію.
      Додам з доброго - правильна змагальна геометрія, перевірено після порівняння та обкатки.
      Ще раз рекомендую.

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LITCO. Вес гири: 14

Гиря зразкової форми і відмінної якості. Відразу захотілося мати декілька пар. Щира подяка продавцю й побажання всіляких успіхів. Буду замовляти ще.

Достоинства:
    Відповідає заявленим характеристикам
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  LITCO

Щиро дякуємо за розгорнутий відгук.

• Геращенко Д***

Однозначно раджу.

Достоинства:
    Відповідає опису
    • Продавец  LITCO

Щиро дякуємо за ваш відгук про нашу продукцію!

• Богдан И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LITCO. Вес гири: 32

Замовив гирю 32 кг, прийшла з вагою 31.7 кг. Звернувся на підприємство з приводу обміну, мені пішли на зустріч і обміняли гирю. Отримав гирю як замовляв, з вагою 32.1 кг. Дуже вдячний.

Достоинства:
    Якість.

Щиро дякуємо за відгук.

• андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: LITCO. Вес гири: 16

за 3100 я розраховував на відсутність нюансів як то дефект фарбування.

Достоинства:
    не гримить. вага з прийнятним допуском 15.900.
    Недостатки:
    якість фарбування, контроль якості.
    • Продавец  LITCO

То це пошкодження перевізником "Нова Пошта", а не наш "дефект" фарбування.

• андрій п***

якщо при транспортуванні нп, фарбування так просто псується, то це недолік фарбування. воно має бути більш стійким, якщо ви претендуєте на щось.

• Продавец  LITCO

Якщо були порушені умови транспортування перевізником, то будь-яке покриття може бути пошкоджене, очевидна істина.

• Микита
    Отзыв от покупателя. Продавец: LITCO. Вес гири: 22

Дуже якісна гиря за таку ціну, беріть - не пошкодуєте. Взяв 22 кг, для мене поки саме те, як буду брати варіант 32-40 кг, однозначно візьму тут.

Достоинства:
    Якість, ціна
    • Продавец  LITCO

Щиро дякуємо за відгук про продукцію нашого виробництва.

• Василь

Хороша гиря
    Рекомендую !

Достоинства:
    Дужка шліфована ,стандартної форми для змагань
    • Продавец  LITCO

Щиро дякуємо за ваш відгук та оцінку нашого виробу!

• Станіслав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LITCO. Вес гири: 16

Самі ліпші гирі. Просто беріть.

• Продавец  LITCO

Щиро дякуємо за ваш відгук та оцінку нашої продукції.

• Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LITCO. Вес гири: 20

Гирю 20кг замовив в серпні. За цей час можу сказати, що дуже задоволений. У мене є ще стара радянська на 24 кг та фітнес гиря Eleiko, є з чим порівняти. Снаряд якісний, саме головне, коли робиш свінгі, в середині нічого не калатає :). Також дуже добре, що ручка відшліфована, але не фарбована - мозолі не зриваються, як на старій. Єдиний момент - на фото вона виглядає як змагальна Eleiko - бездоганно гладкою з відполірованою ручкою. Насправді, це не так - це лита гиря і є певні нерівності, ручка зашліфована, а не заполірована - є певні риски. Можливо, для когось це буде недоліком. Особисто для мене ці дрібниці не мають значення, головне, що займатися зручно і має стандартний розмір - можна віджиматись на двох гирях різної ваги. Кольорове кодування також додає настрою :). Тепер думаю,з якою вагою візьму наступну.

• Продавец  LITCO

Щиро дякуємо за детальний відгук.

• Яна Л***

Гиря понравилась

Дякуємо за ваш відгук.

• Андрей

Шикарная.

На фото для сравнения - гиря ГЗБО (Горьковский завод) красная и черная КЛЗ (Купянск)

Достоинства:
    Профессиональный инструмент
    • Продавец  LITCO

Щиро дякуємо за високу оцінку нашої продукції.

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: LITCO. Вес гири: 40

Чудовий виробник. Індивідуальний підхід - Не змогли забрати одразу з нової пошти, всі питання вирішили без проблем. Брала чоловіку на подарунок гирю 40 кг на 40 років. Весь батальон тепер заздріть ).

Достоинства:
    Дуже якісний виріб. Супер робота.
    • Продавец  LITCO

Щиро дякуємо за замовлення та за ваш відгук. Дякуємо за внесення значного вкладу в оборону країни вашою сім'єю.

• Володимир А***

Супер гирі.
    Відправили швидко.
    У порівнянні з іншими гирями, та за співвідношенням ціна/якість це найкращі, що можна знайти. І не так уже й важливо, що фарбування трохи нерівномірне, а всередині трохи погримує металева стружка, адже просто тримати такі гирі вже саме по собі задоволення. У 32кг погримувань нема.
    Ну й у описі товару картинка гирі красивіше, ніж вона є. Але головне то зручність, вони ж не для милування, а для тренування.

Достоинства:
    Зручні. Стандартний розмір
    • Продавец  LITCO

Вітаю. Щиро дякуємо за відгук - це дозволяє нам розвиватися та покращувати наші вироби.

• Володимир А***

Супер гирі.
    Відправили швидко.

Достоинства:
    Зручні, стандартний розмір.
    Недостатки:
    Нема.
  • Артур
    Отзыв от покупателя. Продавец: LITCO. Вес гири: 10

Чудова гиря, класне руківʼя, дякую

• Продавец  LITCO

Щиро дякуємо за наданий відгук. Це допомогає нам розвиватися у вірному напрямку.

• Роман Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LITCO. Вес гири: 14

Відмінна спортивна гиря, відповідає стандартам гирьового спорту, добра ергономіка, одна з кращих на українському ринку класичних змагальних гирь.

Достоинства:
    Спортивний класичний стиль.
    Недостатки:
    Руків'я має по висоті d35см, товщина d38см, тому дещо має овальну форму.
    • Продавец  LITCO

Дякуємо за такий розгорнутий відгук. Будемо працювати над покращенням певних характеристик наших виробів.

• Максим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LITCO. Вес гири: 34

Видно сливы двух половин гири, ручка супер, вообще гирю еще не юзал, но сразу видно что вещь сделана очень неплохо

С удовольствием бы купил 40 кг, только цена конечно уже намного выше

Достоинства:
    Гиря вообще супер
    Недостатки:
    Есть наплывы краски, ну в вообщем покраска на 4
  • Ігор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LITCO. Вес гири: 30

Гирі суперові! Форма як на змаганнях, вага підігнана до ідеалу, фарбування якісне. Всім рекомендую.

Достоинства:
    Якість, змагальні гирі, швидка відправка
  • Валентин С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LITCO. Вес гири: 16

В інституті займався гирьовим спортом. Потім все банально, робота, брак часу і ослаблення фізичної форми. Коли ледве доніс гирю з нової пошти, зрозумів що купив не дарма. Взагалом гиря на вигляд дуже класна, заохочує до занятть, баланс ваги теж відповідає стандартам.

Достоинства:
    Чудова гиря 16кг , згадав як у юності вперше натер мозолі)
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  LITCO

Щиро дякуємо за замовлення та ваш детальний відгук.

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: LITCO. Вес гири: 16

Замовив і отримав 16 кг, а також 24 кг.
    Гирі зручні. Уніфікований розмір позитивно відображається на процесі тренування.
    16кг - чудова по більшості показників.
    24кг - погримує. Всередині, наче, мілкі уламки, чи металевий остружок. Звук виникає періодично, скоріш за все, остружок чіпляється за серцевину і замовкає, потім вивільняється і знову тихенько погримує. Вплив на якість тренування мінімальний.
    Реальний зовнішній вигляд гирь дещо відрізняється від зображених на Розетці. Це стосується рівномірності лакофарбового покриття. Питання виникають ще й до обробки зварних швів.
    Але!!! Співвідношення ціни та якості заслуговують високої оцінки.

Достоинства:
    Недостатки:
    Одна з двох гирь погримує.
    • Продавец  LITCO

Дякуємо за ваш відгук. Обов'язково врахуємо ваші зауваження, стосовно виробництва нашої продукції. Фото на розетці безумовно не може передати повністю ступінь фарбування, ні за його товщиною, ні за його ступенем реального відтінку/відблиску.

• Продавец  LITCO

Також хочемо зауважити на те чого ви не вказали у відгуку. А саме на колір гирь - ви замовили не стандартні кольори, а чорного кольору - це вплинуло, як на строки виготовлення так і на спосіб нанесення покриття.

• Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LITCO. Вес гири: 18

Придбав вже 3 гирі цього виробника: 14 кг, 18 кг та 22 кг. Якість відмінна. Дуже зручна ручка та куля. Зовнішній вигляд мотивує для тренувань. Ці гирі найкращі в Україні із мого восьмирічного досвіду тренувань із гирями. Це найкращий вибір для фітнесклубів.

• Продавец  LITCO

Щиро дякуємо за ваш відгук. Приємного користування.

• Oleg K***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LITCO. Вес гири: 32

Це найкращі гирі з тих, що зараз є на ринку України.

Стандартний розмір, акуратно пофарбована, єдина конструкція без зварних швів, відшліфована ручка. На мій запит зробили в іншому кольорі. Відправили швидко.

В роботі зручні.

Достоинства:
    Український виробник і добра якість
    Недостатки:
    не виявлено
  • Юрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LITCO. Вес гири: 16

Гиря справді спортивна та професійна, ніде правди діти) вельми добре збалансована, працювати з гирею одне задоволення. Єдине, що могло б, та зрештою, мало б бути краще, це пофарбування. Бо на моїй гирі воно нерівномірне.

Достоинства:
    Ергономіка, баланс, український виробник
    Недостатки:
    Пофарбування
    • Продавец  LITCO

Дуже дякуємо за такий розгорнутий відгук. Ми розглядаємо варіанти змінити технологію фарбування, але таким чином, щоб це значно не вплинули на кінцеву вартість гирі, як виробу.

• Влад З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LITCO. Вес гири: 12

Враховуючи зручність та ціну недоліки не є суттєвими. Наприклад, навіть елейко будуть шуміти при повертанні, хоча є спортивні гирі без цієї проблеми, вони з діркою на дні, зроблені з суцільного металу.

Достоинства:
    Зручна у використанні, ціна, вітчизняний виробник
    Недостатки:
    Шумить при повертанні дном вверх; дно прогнуто всередину, а не рівна площина; частина фарби після знімання захисної плівки так на ній і залишилась, тобто транспортування виявилось достатньо, щоб пошкодити фарбу.
    • Продавец  LITCO

Вітаю. Дуже дякуємо за детальний відгук. Якщо є якісь зауваження по товару, ми завжди можемо розглянути варіант його заміни. По фарбі існує вірогідність, що через підвищену температуру вона неповністю кристалізувалась та наші спеціалісти поспішили з відправленням. По внутрішньому шуму - міг злетіти внутрішній груз для центру тяжіння - це надзвичайно рідко вібувається, але можливо у гирях вагою до 14 кг.

• Влад З***

Шум не сильний, схожий на биття дуже дрібного гравію по металу(просто є люди, яких це дратує), він присутній у всіх(12, 16, 20, 24) у мене. А фарба це теж не така вже й проблема, це ж не меблі, щоб на них дивитися, при використанні 100% подряпини будуть. Просто потрібно мати на увазі, що догляду за цими гирями треба більше ніж за гирями для фітнесу(яких зараз дуже багато можна зустріти), що порошковою фарбою покриті. Головне це ручка, яка тут добре відшліфована.