Отзывы покупателей о Стабилизатор напряжения однофазный ЭЛЕКС АМПЕР 12-1/40А v2.1 на 9 кВт (9000 Вт) симисторный

Оценка пользователей 4.57/5
  • Отзывы про товар продавца StabTochka
  • Алекс
    Отзыв от покупателя. Продавец: StabTochka

Три штуки працюють з 2014 року на трьох фазах! Зараз докупив на одну фазу в гараж.. Відмінно.,,

• Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StabTochka

Работает. Тихо. Нареканий нет.

• Продавец  StabTochka

Александр, спасибо за ваш отзыв, рады что Вам понравилось!

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KRONDER

Дякую магазину, все вчасно відправлено і отримано. Встановлено майстром за пару годин і встановлено після реле, що дає додаткову безпеку самому стабілізатору. В міру гучний, тому враховуйте це, але шум є, коли іде навантаження. Зі своєю задачею в будинку справляється. Намагаюсь не навантажувати, коли в мережі не сильно стабільно з напругою ( типу пральної машини чи якогось сильного прибору ). Зручний в користуванні.

Достоинства:
    Компактний, не дуже шумний
    Недостатки:
    Поки не знайшла
    • Продавец  KRONDER

Доброго дня!

Дякуємо Вам за відгук та за те, що поділилися своїм досвідом

Хочемо звернути увагу на важливий технічний момент
      Реле напруги та стабілізатор в одній лінії працювати разом не рекомендується.

Таке підключення може призводити до:
      • некоректної роботи стабілізатора;
      • появи помилок у його роботі;
      • некоректного спрацювання самого реле.

У результаті обладнання може працювати нестабільно, тому з технічної точки зору реле краще прибрати, якщо вже встановлений стабілізатор.

І ще раз щиро дякуємо, що знайшли час залишити відгук — для нас це дуже цінно
      Ми дійсно стараємося для Вас і завжди готові підказати правильне технічне рішення, щоб обладнання служило довго та без проблем.

Якщо буде потрібно — із задоволенням проконсультуємо додатково

• Алексей З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MNJ store

Со своей задачей справляется. Были проблемы с подключением. Если после релле напряжения то при включении идёт резкий скачок и релле отключает всё. Выход из положения подключение до релле

Достоинства:
    Тихий
    Недостатки:
    Пока не найдено
    • Продавец  MNJ store

Дякуємо за відгук!

Рекомендуємо звернути увагу на реле і, можливо, його замінити, тому що стабілізатори з переважною більшістю реле працюють без нарікань.

• Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: MNJ store

Чудовий магазин! Замовлення обробили дуже швидко, відправили без затримок. Товар прийшов добре запакований і повністю відповідає опису. Все працює відмінно. Дякую за якісний сервіс, однозначно рекомендую!

Достоинства:
    Швидка відправка
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  MNJ store

• Евгений И***

Очень доволен, хорошо работает, хороший диапазон напряжения, быстро установить
    Хотелось бы чуток тише, но в принципе терпимо - не громче холодильника

Достоинства:
    Очень доволен, хорошо работает, хороший диапазон напряжения, быстро установить
    Недостатки:
    Хотелось бы чуток тише, но в принципе терпимо - не громче холодильника
    • Продавец  MNJ store

• Мария Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MNJ store

Обрали стабілізатор для встановлення в заміський будинок, оскільки відключення стали довшими, а перепади напруги вже серйознішими. Встановили без проблем. Вже у використанні. Враження після покупки хороші, все працює, шуму сильного не створює, далі час покаже

• Константин М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MNJ store

Придбали цей стабілізатор для батьків у село, поставили відразу після ввідного автомату - у них через відключення постійно стрибає напруга. Загалом, пристрій показав себе добре: працює тихо, техніка перестала вимикатися

• Ольга Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MNJ store

Купили несколько дней назад, не сильно громкий, но если будет висеть в открытой проходной комнате, то будет слышно, в отдельной комнате с дверью практически не слышно вообще. На счёт нагрузки, брали на 9кВт, но есть подозрение что в описании или не точность или сознательное введение в заблуждение, скорее всего имелось ввиду не 9кВт, а 9 кВА, что равно примерно 7 кВт, и это больше похоже на правду. Причина таких мыслей в том, что при нагрузке потребителями 2 кВт, и входящем напряжении 230 В индикатор нагрузки стабилизатора показывает30%, что явно не похоже на запас в 9кВт. В общем время покажет

Достоинства:
    Относительно не дорогой
    Недостатки:
    Не совсем сходится максимальная ганрузка с описанием
    • Продавец  MNJ store

Пані Ольго, дуже дякуємо за фаховий коментар!

Справді, більш точнішим показником буде кВа, але для його виведення потрібно також знати точний коефіцієнт потужності, який не можна відразу достовірно вирахувати (так, Ви праві, що по простому його прийнято рахувати як 0.8, але все ж, це теж досить умовне значення, яке буде відрізнятися навіть для кожної квартири) Для звичайного ж покупця дуже складно порахувати і зрозуміти цифру кВа, тож суто для більш зручного підбору вказали кВт

Якщо Вас турбує безпосередньо цей момент, то радимо оріентуватись на показник в А

Тобто якщо напруга просідає до 170-180В, то рекомендуємо брати на один порядок в А вище, ніж у Вас номінал вхідного автомату, якщо нижче 150В, це вже окрема ситуація і тут допомагаємо порахувати індивідуально

• Продавец  MNJ store

Для інших покупців прокоментуємо рівень шуму, також дуже дякуємо, що підняли цю тему.

Загалом, його можна порівняти зі звичайним холодильником, який є в кожному домі. Те, що працюють вентилятори, система охолодження, на нашу думку, гарна новина, оскільки в такому випадку пристрій не буде перегріватись і прослужить значно довше))

• Ростислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MNJ store

Випробував, дуже задоволений результатами. Раджу всім, хто хоче забезпечити надійну роботу своєї техніки та позбутися неприємних сюрпризів від електромережі. При розрахунку вихідної потужності використовуйте середнє значення, яке Вам заходить (наприклад у нас 205 здебільшого (( Відповідно треба брати з запасом на 0.5-1 квт

• Продавец  MNJ store

Пане Ростиславе, дякуємо за такий корисний відгук. Тримайтесь!

• Степан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MNJ store

Готуємось до зими, тепер є впевненість, що при скачку напруги нічого не згорить. Перевірено в грозу, через яку раніше часто були збої, а тепер все відпрацював на відмінно. Також дякую магазину за те , що пояснили , як зареєструвати гарантію. Рекомендую.

• Продавец  MNJ store

Пане Степане, дякуємо за відгук! Раді, що змогли допомогти. Тримайтесь!

• Сергій К***

Так може всім поясните як зареєструвати гарантію, якщо це потрібно?

• Продавец  MNJ store

Пане Сергію, на гарантійному талоні є інструкція)
      Ми додатково можемо підказати, якщо в когось виникають питання

• Станіслав Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ELECTRICK

Дуже погана якість. Перестав працювати через 5місяців. Не рекомендую.

Достоинства:
    Нема.
    Недостатки:
    Одні недоліки.
    • Ірина Г***

А що саме трапилось , що він перестав працювати?

• Александра Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KRONDER

Замовляли на весь будинок, замовлення виготовлене було швидше, аніж очікували, дуже дякую продавцю. Стабілізатор якісно упакований, корпус міцний, є кріплення, все інтуїтивно зрозуміло. Гарна інструкція для користувачів. Наразі все працює, дуже тихий, навіть не очікували :-)

Дуже дякую! Залишилися задоволені, рекомендую!

Достоинства:
    Працює добре, тихий, взагалі не чутно.
    • Продавец  KRONDER

Дякуємо вам за відгук! Ми раді, що ваше замовлення було виготовлене та доставлене швидше, ніж очікувалося, і що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Раді дізнатися, що стабілізатор якісно упакований і працює належним чином. Ми завжди стараємося забезпечити зрозумілі інструкції для користувачів та зручне використання наших продуктів. Якщо у вас виникнуть будь-які питання або потреби у майбутньому, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас. Дякуємо за вашу довіру та рекомендації!

• Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ELECTRICK

Стабилизатор порадовал всё просто по паспорту установил за пол часа работает уже неделю замечаний нет.
    Панель системного мень навороченная куча всяких настроек.
    Продавец перезвонил через час после заказа и в этот же день отправил а на следующий день я её получил в Запорожье и сразу установил.

Достоинства:
    Работает тихо.
  • Альберт Н***
    Продавец: UniMarket

Очень доволен стабилизатором, отлично справляется с перепадами електричества.

Достоинства:
    Тихий в работе
    • UniMarket

Спасибо за отзыв!