Отзывы покупателей о Соль Адыгейская 500г, 1 комплект 3 пачки
- AI аналіз відгуків56 відгуків: 98% позитивні, 2% нейтральні, 0% негативніВиберіть, щоб дізнатися більше
- Алена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Дуже подобається сіль, використовую на протязі двох років . Іншу сіль не признаю ))
Смакує гарно з овочами , мясом .
Продавцю дякую за додаткову упаковку до замовлення солі з паприкою.
Всім раджу спробувати ! Продукт неперевершений !
Продавця рекомендую !- Недостатки:
- Татьяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Сіль дуже сподобалася. М'ясо дуже смачне вийшло. Дякуємо за подарунок сіль із паприкою.
- Достоинства:
- Смачно, багато спецій.
- Недостатки:
- Наталья Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Самая вкусная соль, которую только приходилось использовать. Заменила ею обычную. Пользуюсь уже очень давно. Во все блюда абсолютно : горячие, холодные, первые, вторые. В этот раз продавец в подарок прислал пачечку соли с паприкой. Спасибо большое! Очень понравилась. Будем и такую покупать.
- Достоинства:
- Вкусно и ароматно
- Недостатки:
- Хуторянская Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Дуже хороший товар.Продавець дуже приємний, оперативно відповів і відразу відправив товар та додав подарунок.Дуже рекомендую!
- Достоинства:
- Якісний товар та відповідальний продавець.
- Снігур Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Дуже дякую за сіль. Просто її обожнюю!
Вічливе обслуговування і швидка доставка!
Велике дякую за презент сіль з паприкою. Ніколи не куштувала, але тепер буду додавати в страви, дуже насичений смак!- Достоинства:
- Всі плюси
- Недостатки:
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Долго искала именно эту соль. Замечательный натуральный состав, сбалансированный вкус, украсит любое блюдо. Спасибо огромное продавцу за подарок-0,5кг адыгейской соли со сладкой паприкой. Вкус и аромат еще богаче. Очень довольна! Рекомендую товар и продавца.
- Елена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Буду всем советовать.
- Достоинства:
- Очень долго искала соль Адыгейскую, нашла на Розетке и не ошиблась... Это то, что искала, полностью натуральные травы, свежий чеснок и отдельное спасибо за подарочек, 0,5 кг соли с сладкой паприкой. Буду всем Вас рекомендовать.
- Недостатки:
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Нам дуже подобається використовувати таку сіль готуючи різні страви. Замовлення виконано швидко. Товар якісний. А ще отримали приємний подарунок - додатковий пакет солі іншого виду. Дякую. З Вами приємно працювати.
- Недостатки:
- Не має
- Наталія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Ідеальне поєднання приправ і солі. Особливо смакує з салом. Продавець передзвонив для уточнення замовлення. Отримала ще й іншу приправу у подарунок. Швидко відправили замовлення. Рекомендую і товар, і продавця.
- Достоинства:
- Упаковка закривається.
- Валентина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Дякую! Замовлення отримала швидко. Товар якісний. Дякую за приємний бонус. Рекомендую!!
- Кристина И***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Отримала сьогодні замовлення, все швидко, як бонус додали невеличкий подарунок, що неймовірно вразив
- Достоинства:
- Швидкість
- Инна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Отличная, свежая, вкусная, ароматная
- Достоинства:
- Давно ее знаю, беру не первый раз
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Вчора замовила, сьогодні вже отримала. Дуже смачна і якісна сіль. Дякую за подарунок і новий смак (сіль з паприкою)
- Достоинства:
- Смак, Якість швидкість відправлення
- Наталія Ж***Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Швидко прийняли замовлення, відправили в той же день
Дякую дуже - ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Магазин працює бездоганно))) Замовлення отримала дуже швидко, добре запаковану, додатково поклали ще й пакунок солі з перчиком!!! Сіль надзвичайно ароматна, дійсно можна використовувати для будь-якої страви
- Достоинства:
- Смачний продукт, термін придатності достатній, замовлення опрацювали швидко
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Спробувала в гостях,дуже сподобалась і замовила собі,дуже приємно поспілкувалась з продавцем,ще і отримала в подарунок 4ту пачку з паприкою,думаю буде не менш смачна,усім раджу спробувати,не пошкодуєте
- Достоинства:
- Смак,аромат,швидка доставка,приємний продавець
- Недостатки:
- Жодного
- Юлія Р***Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Швидке виконання замовлення.
Дуже смачна сіль.- Достоинства:
- Неперевершений смак.Додаткова приправа в подарунок
- Недостатки:
- Педенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Отличная соль, на долго хватает и вкусная.
- Достоинства:
- Вкусная
- Недостатки:
- Соленная :)
- Ю_UrichОтзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Сіль дуже сподобалась. Часниковий запах насичений, але не різкий. Відправка дуже оперативна. Подарунок солі з паприкою дуже доречний. Мої найкращі рекомендації.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Соль очень понравилась. Блюда получились ароматные,чесночный запах не резкий. Отправили сразу же после заказа. Так же отдельное спасибо продавцу за подарок ,упаковку соли с паприкой. Неожиданно и очень приятно. Мои наилучшие рекомендации.
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Не нашла
- Алексей Х***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Соль мне очень понравилась, необычная... Аромат на кухке появился только открыл пачку. Плов получился очень вкусный.
Так что могу смело рекомендовать. А чуть не забыл, еще положили с паприкой. Но пока не использовал, думаю с каким блюдом использовать.
Доставку выбирал Укрпочта 20 грн.
Спасибо за Ваш не обычный продукт ))) - Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Отримала сьогодні замовлення! Додали подарунок, новий смак з паприкою. Було дуже приємно. Приємне спілкування, швидке відправлення, а смак
- Євген В***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Добавляем в салат, омлет. На лето самое то. + не надо заморачиваться с доп. специями.
- Достоинства:
- Вкуснейшая
- Недостатки:
- нету
- Грижюк Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Вперше познайомилась з "Адигейською сіллю", придбав її в супермаркеті. Можна сказати, я закохалась в цей смак та запах - вона ідеально поєднується з салатами, супами, картоплею, м'ясом і т.д. Буду обв'язково брати ще.)
- Достоинства:
- Насичений смак, приємний запах, зручна упаковка.
- Недостатки:
- Немає.
- Виталий В***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Чудовий товар, приємний продавець, приємне обслуговування. Рекомендую
- Достоинства:
- Ціна, обслуговування
- Василь Г***Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Дуже смачна сіль. Чудовий сервіс. Оперативна доставка.
- Достоинства:
- Дуже смачна сіль
- Недостатки:
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Вкусно и ароматно
- Достоинства:
- Все отлично рекомендую Вкусно и ароматно
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Купуйте , спробуєте - не пошкодуєте !
Давно шукала Адигейську сіль на полицях наших магазинів і дуже рада ,що знайшла її на Розетці , та ще й Українського виробника . Сіль неймовірно ароматна! З нею дійсно не потрібні інші спеції , бо в ній додано все ,що треба .- Достоинства:
- Якщо ви хоч раз спробуєте цю сіль , то звичайна вас вже не влаштує ! Суміш спецій у складі Адигейськой солі - це справжній букет з пахощів ! Дуже смачно в будь якій страві - від салатів до гарячого !
- Недостатки:
- Немає.
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Найсмачніша приправа до будь чого.
Особливо люблю в яєчню з сиром або просто яйця смажені….ммм… дуже смачно виходить з цією приправою - Артур Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Вперше спробували цю сіль, як розпочалася повномасштабна війна, тому що з полиць вигребли все окрім Адигейської солі і з тих самих пір в нашій родині це найулюбленіша сіль і приправа, дуже рекомендую!!!)))
- Достоинства:
- Дуже смачна!)
- Недостатки:
- Немає.
- Яніна С***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Це найкраща сіль! Дякую Вам за вашу працю. Швидка доставка та ввічливі менеджери.
- Достоинства:
- Ціна та якість.
- Дарья А***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Сіль супер! Улюблена приправа !
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Дякую продавцеві за швидку відправку та гарну якість товару. Купую собі та передаю друзям за кордон
- Достоинства:
- Гарна якість продукту
- Недостатки:
- Не знайшла
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
- Илона С***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Чудова сіль, беру не в перше. Задоволена якістю
- Валентина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCH-ONE. Количество в упаковке: 3
Товар гарний
- Достоинства:
- Гарний состав
- Недостатки:
- Не мае