- AI аналіз відгуків9 відгуків: 40% позитивних, 20% нейтральних, 40% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Суперподарунок, користуємось такими у компанії на Дні народження
- Достоинства:
- Людина сама обере що придбати
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нигде не указано что нельзя купить спиртное, это выясняется только при оформлении заказа. Верните деньги!!!!
- Достоинства:
- Нет.
- Роман
Це вказано в описі (посилання є).
Також вказано, що сертифікат не можна повернути.
- Вершинина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не вдалося купити сертифікат. При оформленні замовлення при натисканні "замовлення підверджую" нічого не відбувається.
Через бота питання не вирішується - мене додають в чергу і на цьому все. В інстаграмі звяʼзатися тез не можна, бо "власник цього аккаунту не хоче отримувати нові запити на переписку". Телефону горячої лініії теж вже нема
Розетка, вирішить, будь ласка, щось зі своїм саппортом, бо питання стосовно ваших товарів неможливо вирішити із-за відсутності комунікації- Достоинства:
- Не вдалося купити
- Недостатки:
- Не вдалося купити
- Тетяна Я***
Аналогічна ситуація, ніхто не може відповісти нормально в телеграм щодо проблеми оплати. Добре, що почитала тепер відгуки, краще купити в будь-якому іншому магазині тоді сертифікат
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляла як подарунок співробітникам, більше не буду( як тільки виникла складність вирішити її з менеджером або з сайті просто неможливо. Дякую менеджерам з інстаграму єдині хто мені відповів. Телеграм ваш тех підтримка мертва, сайт так само. Відповіли через пів години і ще щось пів години уточнювали, в той час як в інстаграмі менеджер все уточнив за дві хвилини. Подивіться скільки сертифікатів я купувала і скільки тепер не буду, через роботу ваших працівників.
- Достоинства:
- зручно що фізично не потрібно йти і забирати
- Недостатки:
- неможиво виправити помилку в номері не самостійно, не задопомогої ваших "менеджерів"
- АлексОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный вариант подарка, когда не знаешь что выбрать
- Достоинства:
- Быстрое оформление и покупка
- Недостатки:
- Невозможность выбрать каким методом уведомить получателя, обязательное условие подтверждение кода тем, кто оплачивал
- AlexОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В целом подойдёт для подарка, если не знаешь что подарить, а так - предоставляешь свободу в выборе. Но при этом должна быть возможность указать EMAIL получателя, а смской приходит как обычное уведомление, без какого-либо "поздравительного банта" или кастомного сообщения от отправителя. Также нет возможности выбрать дату доставки :(
- Достоинства:
- Отличный вариант для подарка
- Недостатки:
- Приходит обычный код смской, нет возможности распечатать как действительно сертификат или подарочная карта
- Сергій М***Продавец: Rozetka
Не міг скористуватися сертифікатом
Тех підтримка молодці все вирішили
Дякую - Валентин К***Продавец: Rozetka
Максимально поганий сервіс, гроші банк списує, а сертифікакати не направляють, коли починаєш зясовувати питання, то оператори просто кажуть , що начебто все направили і проблема на вашій стороні, що у вас телефон неправильний, пам'ять у ньому забита, а самі просто крадуть кошти
- Достоинства:
- Недостатки:
- гроші вкрали, сертифікати так і не направили
- ДмитроПродавец: Rozetka
У чому сенс цього сертифіката якщо не можно його використовувати при оплаті онлайн, не можна на алкоголь гадаю що там ще є якісь але, краще подаруйте гроші
- Достоинства:
- Немає переваг
- Віталій К***Продавец: Rozetka
Оформлювати можна тільки щоб забрати на кассі, тобто ще додатково потрібно буде платити за готівковий переказ. І в цьому випадку картку розетки не можна використовувати щоб скористатись додатково знижкою. Не раджу
- Достоинства:
- Недостатки:
- Повно
- Надія К***Продавец: Rozetka
К сожалению в описании не сказано, но тут есть пару важных моментов.
1) Сертификат нельзя использовать на категории «Алкогольные напитки», «Электронные сигареты и аксессуары», «Табачные изделия», «Подарочные сертификаты».
2) Используется лишь при выборе « Оплата по получению» и доплата только наличкой (нету Apple Pay или карта на сайте)
3) 12 месяцев
4) Можно комбинировать (плюсовать) несколько сертификатов - не более 30 шт за раз.
5) Можно дарить уже подаренный сертификат (формой ссылка)
6) Один или несколько сертификатов применяется лишь на один заказ.
7) При возврате товара сертификат также возвращается вам. При частичном возвращении, сертификат возвращается а часть оплачивается наличкой.- Достоинства:
- Есть
- Недостатки:
- Есть
- Антон А***Продавец: Rozetka
Не хватає підпису: тупу "для найкращого кума" щоб було зрозуміло від кого сертифікат)
- Розетка д***Продавец: Rozetka
Ужасное, не возможно
Использовать- Достоинства:
- Недостатки:
- Куча
- Володимир К***Продавец: Rozetka
Краще даруйте гроші.
- Достоинства:
- Недостатки:
- 1. Розетка бере комісію в УСІХ замовленнях з оплатою сертифікатом. Тобто фактичної вартості сертифікату ви НЕ отримуєте.
2.Сертифікат неможливо використати. Світиться помилка. Підтримка не допомагає.
- Анастасія Г***Продавец: Rozetka
мала сертифікат на 1000 гривень, застосувала до замовлення в 837 гривень, все інше - згоріло. я не планувала вам дарувати 163 гривень, що за ставлення
- Достоинства:
- Недостатки:
- знімає всю суму, навіть якщо сума замовлення була менша
- Женя
сертифікат неможна розділяти на різні покупки, це вказано в умовах користування:
З використанням сертифіката можлива єдина купівля і тільки така, яка була оформлена на сайті. У разі купівлі номінал сертифіката списується повністю. Якщо вартість покупки менша від номіналу сертифіката, різниця між вартістю не повертається.
- Софія Т***Продавец: Rozetka
Вы найкращи
- Достоинства:
- Все подобаеттся рекомендуем
- Недостатки:
- Немаэ
- Христина Д***Продавец: Rozetka
Подарували сертифікат, при купівлі якого ніхто і слова не сказав, що діє він лише на товари продавця Rozetka. Так не має бути. Потрібно озвучувати умови одразу!!
Зробіть в такому випадку окрему опцію в меню, де є перелік всіх товарів, продавцем яких є Rozetka! Недоречно і непродумано!
Спробую якось використати так званий сертифікат і скажу па-па розетці- Достоинства:
- Недостатки:
- Сертифікат "ні про що"
- Таня С***Продавец: Rozetka
НІКОМУ НЕ РЕКОМЕНДУЮ СЕРТИФІКАТИ РОЗЕТКА!!! Тому що оплаті товару , якщо його вартість вища номінальної вартості сертифікату, з суми яку ви доплачуєте стягується комісія (Комісія за грошовий переказ при оплаті під час отримання товару (10₴ + 1.5% від суми, але не більше 95₴) , якої НІЯКИМ чином не можливо уникнути (ні при оплаті безготівкою, готівкою, доставка, самовивіз з будь-якого магазину, ВЗАГАЛІ НІЯК!!!( цікавилася в чаті у працівників магазину Розетка). Тобто при оплаті сертифікатом всі мають оплачувати не зрозумілу комісію майже до 100 грн., якої в інших магазинах можна уникнути!!!
- Достоинства:
- НЕМАЄ! нІКОМУ НЕ РЕКОМЕНДУЮ
- Недостатки:
- сертифікат не відповідає своїй номінальній вартості
- Павло Д***Продавец: Rozetka
Подарували сертифікат на свято але скористатись ним так і не зміг через умови використання магазину Розетка. Виявляється при спробі придбати товар який перевищує суму самого сертифікату, ви можете його оплатити тільки при отриманні (оплачуючи всю комісію за переказ коштів). Про онлайн оплату, доставку на поштомат забудьте, бо в такому випадку скористатись ним неможливо. Оформити оплату частинами також можливість відсутня. Обміняти сертифікат на грошовий еквівалент щоб придбати товар в їхньому ж магазині Розетка також відмовляється. Загалом безкорисна річ. Простіше подарувати кошти або знайти магазин з кращими умовами використання. Не рекомендую!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Неможливо скористатись разом будь-яким зручним способом оплати. Доступна тільки оплата при отриманні з комісію за переказ на решту суми яку не покриває сертифікат.
- Sergiy G***Продавец: Rozetka
Прошу більше не пропонувати людям сертифікати, оскільки їх неможливо реалізувати. Гірше совка. Можна оплатити тільки товари Розетки... Маразм... Перезараховуйте, щось робіть, але шкода тих людей, що подарували мені сертифікат.
Якби купив сам, то б викинув. А подарували, то шкода...- Достоинства:
- Не існує
- Недостатки:
- Неможливо оплатити замовлення. Ладен доплатити, але заберіть його назад. Сьогодні дві години вибирав товар, в оплатити сертифікатом виявляється неможливо, бо товар інших продавців. Шкода часу...
- ВалерійПродавец: Rozetka
Не рекомендую. Самый худший сервис, с службой поддержки связаться не реально!
- Канцир Н***Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Недостатки:
- когда хочешь заказать товар и использовать сартификат, то нет возможности. ни один товар не подтверждает о том что можно использовать сертификат.... КАК ВСЕГДА ОЧЕРЕДНАЯ ЛОЖЬ
- Ірина
Електронним сертифікатом можна оплачувати будь-які товари продавця Rozetka, крім товарів з категорій «Алкогольні напої», «Електронні сигарети та аксесуари», «Тютюнові вироби», «Ювелірні прикраси», «Подарункові сертифікати», а також вартість доставки замовлення. Підйом на поверх оплачується окремо.ссылка
Вони ж все на сайті описують ...
- Валентина К***Продавец: Rozetka
Жахливий сервіс, краще вже купуйте фізичний сертифікат. Менеджер розетки вручну самовільно скорегував мій мобільний номер і відправив код на некоректний номер телефону. Гаряча лінія відсутня від слова «зовсім». Пів дня витратила на те, щоб довести, що в моєму замовленні все було коректно. Довела. Лише тоді менеджер щось почав вирішувати. Отримала код. А от як мені бути впевненою, що цей код ще не використав той некоректний абонент, якому ДВІЧІ відправили код мого електронного сертифікату??? Чесно, просто жах. Ніде з таким не стикалась і більше не хочу.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Менеджер, який самовільно корегує мобільний номер замовника. Відсутність гарячої лінії. Час і нерви, які було витрачено під час цього замовлення.
- Оксана
так вам скоріш за все відправили інший код. в будь-якому випадку щоб це дізнатись треба спробувати ним скористатись
- Светлана К***Продавец: Rozetka
Подарили Сертификат ,а ничего не могу купить ,везде пишут -«настоящее время использование бонусных денег запрещено «!!!!зачем их продавать ,если нельзя НИЧЕГО КУПИТЬ!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сплошной недостаток
- Роман
Уважно почитайте опис.
Якщо сертифікат не прострочений, і якщо товар з категорії що дозволяє оплату ним, тоді щось робите не так.
- Світлана К***Продавец: Rozetka
подарувала подрузі, вона обрала товар який їй потрібно
- Достоинства:
- дуже зручно
- Недостатки:
- приходить просто смс-кой пароль, було б приємно, щоб надсилали якийсь електронний сертифікат гарний
- Юлия Т***Продавец: Rozetka
Недоступны на все товары
- Достоинства:
- Не работает сервис
- Недостатки:
- Нет возможности потратить сертификаты, они недоступны
- Ю.КПродавец: Rozetka
Якщо не знаєте що подарувати людині, але десь у глибині душі бажаєте їй стравждарт - це саме той варіант, що Вам потрібен. 70% необхідних товарів знаходяться на різних складах - тому змоги заказати на один сертифікат декілька речей майже взагалі немає, навіть служба підтримки не може із цим допомогти. Тому якщо ти хочеш придбати книжку та утюг на один сертифікат - то забудь.
- Достоинства:
- Те, що його подарували і тепер я знаю, що дарувати колишнім.
- Недостатки:
- Я теж чийсь колишній.
- Константин К***Продавец: Rozetka
С чем вы столкнетесь, если попытаетесь воспользоваться этим чудом:
- перероете весь ассортимент товара на розетке и потратите кучу времени пока найдете товар/товары для которых он сработает
- обязательно будете ограничиваться параметром "продавец розетка" при поиске
- внимательно изучите все правила и ограничения сертификата (только продавец розетка, запрещенные для сертификата категории, только наличные, только 1 заказ и тд)
С чем бонусом столкнулся я:
- Когда накидал товары в корзину для сертификата, обнаружил что они находятся на разных складах и будут доставлены разными заказами, в этом случае сертификат работать не будет, придется заново искать "чё ж купить то"
- Когда все товары в корзине от продавца "розетка", и не входят в запрещенные категории, и даже в одном заказе, всё равно получаю ошибку "недопустимый мерчат" - что это значит, кто его знает
- техподдержка не отвечает
- информативности "почему не работает сертификат" никакой, ни по коду ответа от сервера ни в сообщении "недопустимый мерчант"
Вы или создайте отдельную категорию товаров "100% работает с сертификатом" или позволяйте его применить в любом случае, чтобы я видел на какие товары он не сработал
Хотел купить такой сертификат на подарок, но ни в коем случае не буду этого делать и никому не советую, потратите кучу времени зря- Достоинства:
- никаких
- Недостатки:
- не работает
- Александр Н***
Спасибо за столь чёткое описание. Спачибо.
- Екатерина Я***Продавец: Rozetka
Замовляла колегам у подарунок сертифікати. При оплаті сайт пише, що вони не активні, людина нічого не замовила але їй пише що сертифікат вже використаний. Отримати інформацію в боті підтримки нереально, запит передано операторові і тиша...
Шановна розетко, будь ласка, пишіть умови використання сертифікату та надавайте інформацію покупцям завчасно!- Достоинства:
- Електронний формат і швидка доставка
- Недостатки:
- Немає інструкції як скористатися цим сертифікатом, коли ти його замовляєш
- Оля
а це що ссылка
- Виктория Ш***Продавец: Rozetka
Дорога Розетка, допоможіть вирішити питання - я оплатила 4 сертифікати - при спробі ними скористатися або передати як подарунок іншій людині видається помилка, що їх не існує. Як з вами звєязатися?
Підтвердження покупки є в моїх замовленнях.
Прошу відвісти тут, будь ласка - як з вами зв'язатися- Недостатки:
- Выдает ошибку при использовании
- Пивоварова О***Продавец: Rozetka
Имею электронный сертификат. Выбираю товар. Пункт выдачи Розетка. Оплата при получении. А поле сертификат все равно не активно: Сертификаты пока не доступны.
Причем на горячую линию дозвониться невозможно.
А в чат-боте мне говорят, что оплата сертификатами доступна.
Тупик.- Достоинства:
- Недостатки:
- Не возможно воспользоваться. По факту - выброшенные 1000 грн.
- Олександр Б***
Була така самісінька проблема, після того як у блоці Оплата вибрали - Оплата при отриманні товару і вибрали спосіб доставки Новаю Поштою, зявилась форма для застосування подарункового сертифікату і все спрацювало.
- Павло Т***Продавец: Rozetka
Нічого путнього з обраних товарів не можна купити. Чому не домовитиь і не покривати сумму для всіх продавців. В чому перевага сертифікату. Якщо це найбільший маркетплейс і монополіст ринку - навіщо бути такими скруджами і звужувати вибір власників сертифікатів.
- Достоинства:
- Він електронний
- Недостатки:
- Усі умови використання: подарували на ДР - краще даруйте просто грошивий еквівалент.
- Вікторія С***Продавец: Rozetka
Використала електронни сертифікат, але в пункті видачі Розетка було сказано про те, що сертифікату такого не існує і необхідно сплатити повну вартість товару. Проблемно зробити замовлення ще раз, оскільки термін дії сертифікату закінчився. Просто зникла 1000. Дякую за сервіс(((
- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Не варто витрачати кошти
- Ангелина А***
Причем тут сервис только. Просрочен не по вине магазина же(насколько я поняла). Написано "Срок действия сертификата ограничен и составляет 6 месяцев с даты его покупки." Это типо как купить молоко в магазине. Оно простоит дома в холодильнике год, пропадет и в этом магазин будет виноват?
- ZenoviyПродавец: Rozetka
Зробив замовлення по сертифікату 1000 грн нп суму 1128.Прийшов забирати на Нову Пошту де відповіли,що сертифікат заблокований.Гаряча лінія не відповідає.Звязатись з Розеткою неможливо
- Достоинства:
- обдурили
- Губенко В***Продавец: Rozetka
Чому я не можу оплатити фактично будь який товар сертифікатами? При оформлені пише що недоступні сертифікати. Добре розумію можливо через війну сайт почав давати збої, але чому ви не залишили хоча б якусь лінію підтримки покупців? По суті получається що я маю оплачені та діючі сертифікати але використати я їх ніяк не можу, і ніхто мені пояснити чому теж не може.
- Достоинства:
- Не бачу
- Недостатки:
- Не можу купити товар
- Руслан П***
Застосування сертифікатів на даний момент можливе лише при оплаті готівкою, а такий тип оплати зараз доступний лише при замовленні до точки видачі Розетки.
Оберіть спосіб доставки "Самовивіз з наших магазинів", після цього спробуйте додати сертифікат.
- АлександраПродавец: Rozetka
Это надувательство. Не берите сертификаты, вы не можете их использовать ибо видите ли товары у них на разных складах.