- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: Ministry of Spices. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock
- Вилен Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Ministry of Spices. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock
Ок
- Діана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Ministry of Spices. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock
Спеції мені дуже сподобались, дякую, замовлятиму ще
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Ministry of Spices. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock
Вдруге замовила спеції. Тільки в цей раз 1 кг, бо трохи з грошами не того. З задоволенням замовила б і 2 кг. По якості нічого не змінилося. Буду й надалі замовляти
- Оксана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Ministry of Spices. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock
Вже купила
- Достоинства:
- Якість,ціна,кількість
- Недостатки:
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ministry of Spices. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock
Ця приправа покращує приготування страв. Дуже смачна та ароматна.
- Достоинства:
- Смак та аромат.
- Недостатки:
- Не має
- Продавец Ministry of Spices
Дякуємо!)
Замовила 2 кг. Сподобалась на смак, думаю під м'ясо і рибу буде краще. Хоча особисто, буду використовувати під усе. Солі нормально, не перебір. Спецій теж достатньо. Прийшла в подвійному дой паку. В пункт видачі не можна замовити, тож на укрпошту. Зв'язалися на наступний день, прийшла через три, чи чотири дні. Усім задоволена, рекомендую. Тим більше ціна адекватна.
- Достоинства:
- Одразу багато, не поганої якості приправи.
- Продавец Ministry of Spices
Дуже дякуємо за відгук!)