Отзывы покупателей о Точильный камень Gräwe 1000/400 (водный)

• Арсен К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BerlinStore

Точив уперше в житті. Все вийшло, ножі стали набагато гостріші.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: BerlinStore

Вперше користуюсь водним каменем. До цього користувався механічною дисковою точилкою. Хоч вона була і якісна, але малюнок на лезі лишав бажати кращого. Перше фото ДО заточки. Водним каменем вийшло привести лезо до кращого стану хвилин за 15. Не одразу зрозумів що тримати ніж треба перпендикулярно каменю. Ніби вийшло норм :)

Достоинства:
    Швидка і якісна заточка форми леза 400 стороною. Достатньо гостра доводка на 1000 стороні
    Недостатки:
    Камінь доводиться постійно зволожувати, бо він пористий і пропускає воду через себе. Можливо із водним каменем заточка набагато швидша ніж із сухим, але зайвих рухів явно більше, тому готуйтеся)
    • Продавец  BerlinStore

Дмитре, дякуємо Вам за детальний відгук та за вибір нашого водного каменя для заточки ножів! Ми раді, що Ви помітили покращення у якості заточки порівняно з механічною дисковою точилкою і Вам вдалося привести лезо до кращого стану за короткий проміжок часу. Дякуємо за прикріпленні фотографії.
      Так, даний камінь потребує постійного зволоження - це забезпечує кращий контроль над процесом заточування, оскільки вода допомагає зменшити тертя і полегшує керування кутом заточування.
      Нехай користування буде легким та приємним для Вас. Вдалих наступних покупок!

• Андрей Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BerlinStore

Камень работает. Достаточно прочный, не истирается быстро и не крошится.

• Продавец  BerlinStore

Андрію, дякуємо що знайшли час, щоб написати відгук, та поділились враженнями стосовно використання цього точильного каменю від Grawe. Користуйтеся із задоволенням та нехай наступні покупки будуть таким ж приємними для Вас!

• Артем М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BerlinStore

Гарний камінь за гарну ціну . Для повсякденної заточки , для ідеального результату треба дрібніший камінь .

• Продавец  BerlinStore

Артеме, щиро Вам вдячні за позитивний відгук про товар. Це допомагає нам стати кращими!
      Ми постійно оновлюємо асортимент нашого магазину, тому незабаром в наявності буде камінь зернистістю 1000/3000
      ссылка

• Трачук Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BerlinStore

Нормальний камінь. Особисто користуюся вже рік і цілком задоволений. Купував на подарунок.

Достоинства:
    Якісно виконує свою роботу
    Недостатки:
    Не знайдено
    • Продавец  BerlinStore

Щиро дякуємо за Ваш відгук. Користуйтеся з задоволенням! Будемо раді обслуговувати Вас знову!

• Геннадий
    Отзыв от покупателя. Продавец: BerlinStore

Отличный, качественный камень для всех, умеющих и учащихся заточному делу «вручную».
    Рекомендую

Достоинства:
    Хорошая цена, качественная упаковано и конечно же сам двухсторонний камень.
  • Назар
    Отзыв от покупателя. Продавец: BerlinStore

Чудовий точильний камінь за нормальну ціну. Планую докупити ще один, більш дрібнозернистий 3000/8000.

Достоинства:
    Ціна і якість
  • Олександр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BerlinStore

Це мій перший водний камінь. На перший погляд все гаразд, точить.

Достоинства:
    Гарно точить