- Варя Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: M o k k o
Фольга прилипла. Чай трохи може бути гіркуватий. Краще заварювати на 200 мл, бо на 150 — занадто насичений. Але для тих, хто любить дуже міцний чай, то можна й на 150.
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: M o k k o
Прикольний "чай". Перший раз спробував у форматі смоли. Не буду приписувати ніяких магічний здібностей, але трохи бадьорості і ясності думок є. Раджу спробувати.
- Галина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: M o k k o
Добрий, незвичний
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: M o k k o
Незаметно разгоняет.
- Андрей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: M o k k o
Спасибо. Отличный чай.
- Достоинства:
- Оперативность. Цена
- Недостатки:
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: M o k k o
Приємний чай-смола шен пуер, як чудова альтернатива іншим чаям. Досвіду саме в цій категорії (смол) майже не маю, тому важко порівнювати. Тим більше, що інші варіанти смоли, які зустрічав, коштують дорожче. Але з цим чаєм мене все влаштувало. Після першої пробної партії придбав повторно. Смак м'який та без якоїсь гірчинки, хоча при цьому чай дуже насичений. Для однієї порції чаю можна навіть використати половинку порції, розрізавши 1г смоли навпіл. Припускаю, що корисні речовини та властивості чаю тут більш концентровані, ніж у звичайних чаях. Тож, залишаю схвальний відгук та рекомендую спробувати.
- Достоинства:
- Насиченість, приємний смак, зручне пакування
- Недостатки:
- Можливо, трошки довго розчиняється, навіть у дуже гарячій воді (плануйте десь 10хв на повне розчинення смоли)