Отзывы покупателей о Набір чарок для горілки PURE 30 мл 6 шт 786032

Оценка пользователей 4.67/5
  • Отзывы про товар продавца ТВОЯ ДОМІВКА
  • Денис Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТВОЯ ДОМІВКА. Объем: 30

Клас. Зручні та гарні. Мій розмір )))
    Рекомендую.

• Продавец  ТВОЯ ДОМІВКА

Дякуємо за Ваш відгук, супер що залишилися задоволенні чарочками, звертайтесь до нас ще!

• Вера Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТВОЯ ДОМІВКА. Объем: 30

Рамка супер!

Достоинства:
    Розмір
    • Продавец  ТВОЯ ДОМІВКА

Дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді що залишилися задоволенні покупкою!

• олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 20

Заказал 20 мл пришло 30 мл. Кто не прав. Жду предложение 20 мл. Эти оставлю на память.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не соответствует заказу.

Доброго дня. Виробник KROSNO вказує два виміру :Корисна місткість:20 мл, та Загальна місткість:30 мл

• Ірина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 20

Замовляла 20 мл,а прийшли 30 мл, дуже довго чекала,щей так підвели,не повернула бо треба було на подарунок

Достоинства:
    Якість нормальна
    Недостатки:

Доброго дня. Шановний покупець. Завод виробник цієї продукції з недавнього часу повідомляють інформацію про загальний обсяг чарки та про корисний обсяг. У замовлених чарках загальний об'єм -30 мл, а корисний -20 мл.

• Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Помічниця для дому. Цвет: Прозрачный. Объем: 35

Замовила два набори стаканів, внесла повну передплату, прислали один набір. На відправку посилки чекала майже тиждень

• Продавец  Помічниця для дому

Доброго дня. На товар ви чекали цілий тиждень бо зробили 28.12 у ввечері 29.12 склад не працював, відправили 02.01, також 29.12. вас про це було попереджено. З приводу недостачі другий набір дослали за наш рахунок! Приносимо вибачення за дану ситуацію!