Отзывы покупателей о Лук сушеный резаный 1 кг

• Отзывы про товар продавца Базилік
  • Ірина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Базилік. Общий вес: 1000. Упаковка: Полиэтиленовый пакет

Дуже смачна та ароматна. Беру не в вперше. Зручно, коли треба швидко готувати.

• Продавец  Базилік

Дуже дякуємо!!!Чекаємо Вас знову!!!Бережіть себе!!!

• Аліна Ж***

Дуже класна цибулька. Додаю і до тушеного м'яса, і до рибки. А саме вдале використання - випічка цибулевого хліба. Це смакота. Рекомендую. Братиму це однозначно.

Достоинства:
    Смак смаженої солодкої цибульки, але без жиру.
  • Катерина Б***

Цибуля якісна, не сира, навпаки, якісно висушена та смачна

Достоинства:
    Рекомендую цей продукт
    • Продавец  Базилік

Щиро дякуємо за високу оцінку нашої роботи!

• Дарина О***

Чудовий аромат та смак

Дякуємо за Ваш відгук!

• валерия к***

Дуже люблю його додавати у приготування різних супів та м'яса. Зручно, коли немає бажання чи часу чистити і нарізати свіжу цибулю.

Достоинства:
    Зручний розмір луку, на мій погляд, зроблений з якісної сировини, немає вкраплень, сторонніх домішок, темних частинок
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Мозговая Е***

Пахне смачно) на вид апетитно

Достоинства:
    Відповідає замовленному у характеристиках
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  Базилік

Щиро дякуємо!!!

• Костянтин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ministry of Spices. Упаковка: Полиэтиленовый пакет

Отличный товар,рекомендую

Достоинства:
    Запах стоит на всю кухню, очень ароматная.