Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Набір столових ложок Krauff 3 предмети (29-178-005)

Оценка пользователей 4.2/5
  • Катерина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 3. Цвет: Серебристый

Стильні, зручні, гарні)

Достоинства:
    Стильні, зручні, гарні)
    Недостатки:

Катерино, дякуємо за ваш вибір!

• Наталья К***

все сподобалось

Недостатки:
    незнайшла
  • Діана

Всі ложки та вилки подряпані

Добрий день, Діано!

Дякуємо за ваш відгук і щиро перепрошуємо за ситуацію з пошкодженими столовими приборами. Це неприпустимо, і ми розуміємо ваше розчарування.

Рекомендуємо звернутися до місця покупки для обміну або повернення товару. Ми впевнені, що замінений набір виправдає ваші очікування.

Дякуємо, що обрали Krauff! Сподіваємося, ваш майбутній досвід буде лише позитивним.

• Сергій Л***

Нормальні ложки за таку ціну. Довга ручка, зручно мішати суп у каструлі або діставати щось з киплячого окропу. Для приймання іжі...не знаю наскільки зручно Добре виглядають. Якість металу-середня, гірша ніж у радянських ложок, але нормальна як для столової ложки.

Достоинства:
    Нормальні ложки. Довга ручка.

Сергій, добрий день.
      Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені якістю наших ложок. Метал, який ми використовуємо, є високоякісним і призначений для тривалого використання. Якщо у вас виникнуть будь-які проблеми або питання, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас. Ми завжди тут, щоб надати вам якісний продукт та відмінний сервіс.

• Руслан Ш***

сподобалися, вони незвично с довгою ручкою) елегантні, якість середня, але сама форма- гарна

Достоинства:
    гарні)

Дякуємо за Ваш вибір)

• Тетяна С***

Красиві, якісні, стильні.

• Татьяна Р***
  • Юрій Х***

зручні красиві і водночас прості

Достоинства:
    нержавійка
    Недостатки:
    нема
  • Антонина С***

качетсво

Достоинства:
    красивые утонченные ложечки, в комплект , все ровные
    Недостатки:
    цена
  • Андрей Р***

неровная рабочая зона,криворукий делал.

Достоинства:
    удобна в руке
    Недостатки:
    качество для krauff-низко.
  • Оксана С***
    Продавец: Rozetka. Количество предметов: 3. Цвет: Серебристый

Дуже задоволена якісю виготовлення. Відмінна сталь, тонкі, спритні, утримують рідини рівно стільки, щоб було зручно і естетично їсти. Сучасний незвичайний дизайн та приємна ручка – відмінно тримаються в руці. Ложками дуже задоволені, як і всією продукцією Крауф купленої мною раніше.