- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Серебристый
В комплекті все необхідне для 6 персон: ножі, виделки, ложки різного розміру — все якісне, добре збалансоване, комфортно лежить у руці. Матеріал міцний, не гнеться, легко миється і зберігає вигляд навіть після тривалого використання.
- Продавец HappyLife
Доброго дня, Андрій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір столових приборів HL 24 предмета. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш happylifе
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Серебристый
Хороший набір
- Продавец HappyLife
Доброго дня, Сергій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір столових приборів HL 24 предмета . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш happylifе
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Серебристый
Якість так собі... краї ложок та вилок недобре зашліфовані. Сподобались тільки ножі, ними і користуємось
- Продавец HappyLife
Доброго дня! Дякуємо за відгук! Шкода, що не весь набір вам сподобався. Ваше зауваження враховано — передамо виробнику для покращення якості.
- Микола Т***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Серебристый
Подарував цей набір батькам на річницю. Вони в захваті! Прилади мають приємну вагу, зручно лежать у руці. Кейс додає солідності
- Продавец HappyLife
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш happylife
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Серебристый
не вау но пойдет , качество среднее хотя смотрятся хорошо
очень легкие ,на некоторых ложках плохо обработан край, если по акции покупать то не все печально- Достоинства:
- цена
- Недостатки:
- очень легкие , на некоторых ложках плохо обработан край
- Продавец HappyLife
З повагою завжди Ваш happylife
- Лідія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Серебристый
Прям дуже якісний за таку ціну набір, задоволена !
- Достоинства:
- Супер якісно за свої гроші
З повагою завжди Ваш happylife
- Іван В***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Серебристый
Придбав цей набір столових приборів для сімейних вечерь. Якість матеріалів вражає, прилади зручні та елегантні. Кейс додає зручності у зберіганні.
- Елена М***
Добрий день, підскажіть будь ласка, як набір у використанні, є недоліки?
Можете надіслати реальне фото набору? - Анна С***
Доброго дня. Яка якіть металу, Тонкий чи ні? Не погнуться ложка або віделка якщо людина нажме сильніше ніж треба? На подарунок підійде?
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Серебристый
набір класний, добре лежить в руці досить важкий
- Продавец HappyLife
Доброго дня Вадим! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Серебристый
Товар виправдав очікування
- Продавец HappyLife
Доброго дня Миколо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. повагою завжди Ваш HAPPYLIFE
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Серебристый
Класний столовий набір гарно дивиться
- Продавец HappyLife
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE.
- Анна С***
Вітаю. Чи користувались ви вже набором? Є в ньому якісь недоліки після миття чи не має? Прибори по краям гладкі чи ні? Питаю бо придивилась цей набор на подарунок.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Відмінний набір, дуже сподобався
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Гарний столовий набір на відчуття дуже крутий
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Купила набор столовых приборов,очень довольна . Классно смотрится. Рекомендую.
- Достоинства:
- Шикарно смотрится, цена.
- Продавец HappyLife
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Бенедікт Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Такими приборами приємно ткнути тещі в око)
- Достоинства:
- Більше нема тещі
- Недостатки:
- Більше нема тещі
- Продавец HappyLife
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Набір супер на подарунок підішло на новосілля
- Продавец HappyLife
Іван, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що наш товар Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Красивий та якісний набір
- Продавец HappyLife
Віктор, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що набір Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE