Отзывы покупателей о Набор столовых приборов HL 24 предмета, в кейсе, на 6 персон Хамелеон 10136

Оценка пользователей 4.81/5
  • Андрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Серебристый

В комплекті все необхідне для 6 персон: ножі, виделки, ложки різного розміру — все якісне, добре збалансоване, комфортно лежить у руці. Матеріал міцний, не гнеться, легко миється і зберігає вигляд навіть після тривалого використання.

• Продавец  HappyLife

Доброго дня, Андрій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір столових приборів HL 24 предмета. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш happylifе

• Сергей П***

Хороший набір

• Продавец  HappyLife

Доброго дня, Сергій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір столових приборів HL 24 предмета . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш happylifе

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Серебристый

Якість так собі... краї ложок та вилок недобре зашліфовані. Сподобались тільки ножі, ними і користуємось

• Продавец  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за відгук! Шкода, що не весь набір вам сподобався. Ваше зауваження враховано — передамо виробнику для покращення якості.

• Микола Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Серебристый

Подарував цей набір батькам на річницю. Вони в захваті! Прилади мають приємну вагу, зручно лежать у руці. Кейс додає солідності

• Продавец  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш happylife

Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Серебристый

не вау но пойдет , качество среднее хотя смотрятся хорошо
    очень легкие ,на некоторых ложках плохо обработан край, если по акции покупать то не все печально

Достоинства:
    цена
    Недостатки:
    очень легкие , на некоторых ложках плохо обработан край
    • Продавец  HappyLife

З повагою завжди Ваш happylife

• Лідія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Серебристый

Прям дуже якісний за таку ціну набір, задоволена !

Достоинства:
    Супер якісно за свої гроші

З повагою завжди Ваш happylife

• Іван В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Серебристый

Придбав цей набір столових приборів для сімейних вечерь. Якість матеріалів вражає, прилади зручні та елегантні. Кейс додає зручності у зберіганні.

• Елена М***

Добрий день, підскажіть будь ласка, як набір у використанні, є недоліки?
      Можете надіслати реальне фото набору?

• Анна С***

Доброго дня. Яка якіть металу, Тонкий чи ні? Не погнуться ложка або віделка якщо людина нажме сильніше ніж треба? На подарунок підійде?

• Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Серебристый

набір класний, добре лежить в руці досить важкий

• Продавец  HappyLife

Доброго дня Вадим! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE

• Микола М***

Товар виправдав очікування

• Продавец  HappyLife

Доброго дня Миколо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. повагою завжди Ваш HAPPYLIFE

• Олексій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Серебристый

Класний столовий набір гарно дивиться

• Продавец  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE.

• Анна С***

Вітаю. Чи користувались ви вже набором? Є в ньому якісь недоліки після миття чи не має? Прибори по краям гладкі чи ні? Питаю бо придивилась цей набор на подарунок.

• Анастасія

Відмінний набір, дуже сподобався

• Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Гарний столовий набір на відчуття дуже крутий

• Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Купила набор столовых приборов,очень довольна . Классно смотрится. Рекомендую.

Достоинства:
    Шикарно смотрится, цена.
    • Продавец  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Бенедікт Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Такими приборами приємно ткнути тещі в око)

Достоинства:
    Більше нема тещі
    Недостатки:
    Більше нема тещі
    • Продавец  HappyLife

• Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Набір супер на подарунок підішло на новосілля

• Продавец  HappyLife

Іван, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що наш товар Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE

• Віктор К***

Красивий та якісний набір

• Продавец  HappyLife

Віктор, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що набір Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE