- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro
Поржавіли через 5 місяців використання
- Продавец YellowStorePro
Добрий день, Юлія. Нам прикро, що Ваш вибір не задовільнив Ваші очікування.На жаль, якщо Ви використовуєте для миття лужні або сильні хімічні речовини, що окислюють, таке може статися. В характеристиках виробу було зазначено, що для догляду треба використовувати нейтральний миючий засіб. Дякуємо Вам за зворотний зв'язок, це допомагає покупцям у виборі товарів.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro
швидко доставили
- Достоинства:
- Гарний набір, як для власного користування так і на подарунок. Можна мити, користуюся посудомийною машиною, можна мити в псудомийці
- Продавец YellowStorePro
Доброго дня, Оксана ! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Для нас цінна думка кожного клієнта.
- Ольга Х***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro
Отримала набір, дуже задоволена, якість хороша,єдине не вистачає до цього комплекту чайних ложок, але ще не знаю ,як буде у використанні тому,до брала на подарунок .
А в цілому все чудово, менеджер зв'язався дуже швидко , оперативно, все оформлено та доставлено- Достоинства:
- Чудовий набір, рекомендую
- Продавец YellowStorePro
Доброго дня, Ольга. Дякуємо Вам за замовлення та зворотний зв'язок. Для нас цінна думка кожного клієнта. Ми раді, що Ви лишились задоволені покупкою.
- Елена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro
Очень красивый набор, качество отличное. Хотелось бы еще маленькие чайные ложки. Поставщик очень быстро связался, конкретно поотвечал на поставленные вопросы.
- Достоинства:
- 100%
- Продавец YellowStorePro
Доброго дня, Олена. Дякуємо Вам за замовлення та зворотний зв'язок. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Звертайтесь, будемо раді Вам допомогти.
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro
Класний та якісний набір
- Достоинства:
- Якість значно перевищує ціну
- Продавец YellowStorePro
Доброго дня, Анастасія. Дякуємо Вам за замовлення та зворотний зв'язок. Для нас цінна думка кожного клієнта. Ми раді, що Ви лишились задоволені покупкою.
- Евгений Г***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro
Дуже зручні прибори та мають гарний вигляд. Із задоволенням докупив би маленькі ложки такого вигляду для кави та чаю. Десертні ложки та вилки у наборі трошки завеликі, але саме такий розмір я очікував - дуже зручні.
- Достоинства:
- Легкі та гарний дизайн
- Продавец YellowStorePro
Дякуємо Вам, Євген, за замовлення та позитивний відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою.
- Кирилл Г***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro
Купував на подарунок дівчині. Дуже сподобалось, гості теж зацінили) Прикольно виглядає
- Достоинства:
- Вигляд, ціна, швидкість доставки
- Недостатки:
- Не побачив
- Продавец YellowStorePro
Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Для нас цінна думка кожного клієнта.
- Игорь В***Отзыв от покупателя. Продавец: YellowStorePro
Набор понравился, легкий, удобный в использовании. Рисунок качественный, как и написано в описании товара, то что это не просто краска, а именно выбито лазером, быстро явно не смоется.
Нам на семью из 4х взрослых и 3х детей подошло, десертные вилки и ложки довольно крупного размера, деткам как раз очень удобно. Рекомендую.- Достоинства:
- Менеджер перезвонил быстро,быстрая доставка,цена качество
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Продавец YellowStorePro