Отзывы покупателей о Насос глибинний Farmer 4SKM 100S, 0.75 кВт, H 61м, Q 50л/хв (кабель 10 м)
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U
Гарний насос, виглядає надійним. Майже сезон користуємось - нарікань немає.
- Достоинства:
- Добрий напор, надійний, не шумний . Довжина кабелю з запасом, що теж досить приємно
- Недостатки:
- Має вагу, дружина не хоче опускати і піднімати)
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U
Насос відмінно працює й гарно виконує свої функції. Покупкою задоволені.
- Достоинства:
- Працює справно, виконує свої функції
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U
Придбав данний насос 14.07.26 р на
платформі Розетка. Насос якісний, працює тихенько,воду качає,що ще потрібно. За свою ціну, якість відповідає. Товаром задоволений, магазину та продавцям вилика подяка за товар,та швидку відправку.- Достоинства:
- Ціна, якість, швідка відправка.
- Недостатки:
- Поки не виявив.
- Неруш О***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U
День добрий довго вибирав собі насос для поливу на дачу і мій вибір прийшов на цей,і я залишився дуже задоволиний
- Достоинства:
- Ціна,потужність,легкий у монтажі
- Недостатки:
- Не виявив
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U
Все працює добре, хороша ціна, рекомендую
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U
Все працює добре, хороша ціна, рекомендую
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U
Гарний насос. Працює бездоганно.
- Достоинства:
- Ціна якість
- Анатолій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U
Придбали цей насос бо ціна дуже приємна, в два рази дешевше ніж насоси які виконують такі ж самі функції. Гарно качає воду, набирає тиск дуже швидко, м'який дріт навіть при морозі- дуже приємно здивувало.
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Недостатки:
- Не знайшов
- Степан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U
Якісний насос працює відмінно перевага в тому що не потрібно автоматики легко встановлюється
- Достоинства:
- Легко встановлюється
- Віталій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U
Потрібен був недорогий додатковий глибинний насос, зупинив свій вибір на цьому. Коли отримав замовлення був приємно вражений якістю збірки, я звичайно його не розбирав, але візуально все виглядає досить міцним і якісним, нічим негірше від основного, а у того вартість в 2-3 рази більша. З глибини 60м качає без проблем, все справно працює, якщо буде потрібно новий насос, з радістю взяв би його знову, як основний.
- Достоинства:
- Якість і ціна
- Недостатки:
- Не виявив