- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Фарба тече з дошок і бруднить все навкруги.
- Достоинства:
- Красиві
- Недостатки:
- Фарба при попаданні вологи тече фіолетовим барвником
- Продавец EcoCraft Store
Дякуємо за ваш відгук. Зазначимо, що на наших дошках немає фарби, а є спеціальна обпалка деревини, що додає їй унікального вигляду. За інструкцією, яка додається до товару, перед першим використанням дошку потрібно промити та висушити. Це допоможе уникнути неприємностей, пов'язаних із слідами від опалки. Перепрошуємо за незручності із товаром. Сподіваємося, що наведена інформація допоможе вам правильно доглядати за товаром і отримати від нього максимальну користь. Якщо у вас виникли ще які-небудь питання або потреба в додатковій консультації, не вагайтеся звертатися.
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Відмінна якість товару. 10 з 10. Рекомендую.
- Продавец EcoCraft Store
Дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що ви оцінили якість дерев'яної сервірувальної дошки Teslyar на 10 з 10. Дошка дійсно вирізняється своєю міцністю, стильним дизайном та екологічністю — вона стане чудовим доповненням до будь-якої кухні або сервірування столу.
Раді, що ви залишилися задоволені! Запрошуємо вас переглянути наш весь асортимент: ссылка, де ви знайдете ще більше якісних товарів для вашого дому.
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Чудова дошка для стейків. Яуість надзвичайна. І дуже зручна у використанні. Рекомендую!
- Достоинства:
- Якість, зручність у використанні
- Продавец EcoCraft Store
Дякуємо вам за чудовий відгук і за те, що обрали українське виробництво!
Ми дуже раді, що вам сподобалась дерев’яна сервірувальна дошка Teslyar. Якість і зручність використання є для нас пріоритетом, і ми раді, що ви відзначили ці переваги. Ми також хочемо додати, що дошки виготовлені з високоякісної деревини, що забезпечує їхню довговічність та естетичний вигляд.
Якщо вам цікаво подивитися інші наші продукти, запрошуємо вас ознайомитися з усім асортиментом на нашому сайті ссылка. Сподіваємося, що зможемо вас потішити ще не одним виробом!
- Кормилецька Н***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Купувала бабусі на подарунок, але залишила собі))) дуже зручна для сервірування закусок, і чорний колір супер насичений, тому виглядає стильно, досить велика, тому вміщається багато продуктів
- Достоинства:
- Насичений чорний колір, містка
- Продавец EcoCraft Store
Дякуємо, за ваш відгук! Раді, що ця сервірувальна дошка сподобалася вам настільки, що ви вирішили залишити її собі.
Ваші коментарі про зручність для сервірування закусок та насичений чорний колір підкреслюють ключові переваги цього товару. Ми завжди стараємося створювати предмети, які не лише функціональні, але й естетично виглядають.Також, відмічаючи його велику місткість, ви підкреслили ще одну важливу перевагу, яка робить цей товар практичним та універсальним.
Ще раз дякуємо за ваш відгук та за те, що обрали наш товар! Надіємося, він принесе вам задоволення і буде корисним у вашому побуті. Ще більше крафтових дерев'яних виробів можна переглянути тут: ссылка