Отзывы покупателей о Набор вилок столовых 6ШТ из нержавеющей стали BRS Silver

Код:  420722448
Оценка пользователей 4.17/5
  • Вікторія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Чудові прибори, брала мамі на подарунок.

• Ірина Л***

Нормальні виделки, гарної якості, прості але зручні

Достоинства:
    Нормальні виделки, гарної якості, прості але зручні
    Недостатки:
    не побачила
    • Продавец  StarLight

• Юлія К***

То чому 4 якщо все добре? Щось не так значить

• Марина К***

з товаром все добре

• Катерина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Гарні, стильні виделки доброї якості

Достоинства:
    якість і зовнішній вигляд
    • Продавец  StarLight

• Раиса М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Такое ощущение что у дяди Гриши в подвале сделали. Поцарапаные не отшлифованные , грани заострённые и пахнут мазутой! Забирал не Я а пожилой человек. Я бы и даром их не взял. Не рекомендую!!!!

Недостатки:
    Все
    • Продавец  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок. Товар було повернуто за терміном обміну/повернення впродовж 14-и днів та нами було проведено повернення грошей за замовлення у повному обсязі.

• сергей у***

все норм тверда 4

Достоинства:
    ціна якість
    Недостатки:
    не срібло
    • Продавец  StarLight

• Іван М***

Класні виделки

• Олена

Дешеві , сталь іржавіє

Недостатки:
    Іржавіє , тонкі
    • Продавец  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок, Олено!

• Александр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Доволі якісні веделки, тим паче за свою ціну, навідміну від попередніх, значно дорожчих, ці не ржавіють у посудомийці

Достоинства:
    Якісний товар

• Лугова Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дуже задоволена, товар відповідає опису, навіть краще, швидко, чітко, ввічливо. Всім рекомендую

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Виделки сподобались. Вигляд і якість хороші. Перевага в тому, що можна мити в посудомийній машині. Рекомендую.

Достоинства:
    Миття в посудомийній машині

• Олег Т***

Якість дуже класна!