Отзывы покупателей о Набір столових приборів 24 пр. Krauff Geneva нержавіюча сталь арт. 29-178-012

Оценка пользователей 4.19/5
  • Яна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый

Набір відповідає опису, прилади зручні, матеріал міцний.

Достоинства:
    Набір відповідає опису. Зручно. Міцні прилади. Ціна демократична.
  • Єва С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый

Набір якісний, прилади зручні і стильні, швиденько миються, акуратні )

Єва, дякуємо за ваш вибір.

• Ярослава Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый

Набір приладів стильний, добре виглядають на столі. Рекомендую для домашнього використання і ще на подарунок можна, особливо, якщо у когось новосілля)

Достоинства:
    Неіржавка сталь, хороша ціна, є все що треба
    Недостатки:

Ярославо, дякуємо за ваш вибір.

• Денис Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый

Чудовий набір для щоденного використання, багато предметів. Легко миються, не залишають плям. Дуже задоволений покупкою

Денисе, дякуємо за ваш вибір.

• Мирослава Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый

Набір виглядає елегантно,матеріал якісний,прилади зручні у використанні.Покупкою задоволена.

Достоинства:
    Міцний матеріал,відповідає опису.
    Недостатки:

Мирославо, дякуємо за ваш вибір.

• Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helga. Количество персон: 6

Набор супер ,брала на подарок маме стать качественная ,можно мыть в посудомоечной машине

Достоинства:
    Цена и качество
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый

Рік користувались, наче все було добре (не приглядались може), нещодавно почали мити у посудомийці, ножі витримали лише разів 10 та майже на всіх пішла ржа.

Достоинства:
    Зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Погана якість
    • Женя Б***

а ви чим мили у посудомийці?

• Андрій

Finish quantum all in 1

Андрій, добрий день.

Дякуємо за ваш відгук та відгукнулися до вашого звернення. Ми вибачаємося за будь-які незручності, які ви зазнали з нашим столовим приладдям.

Щодо проблеми із ржавінням, зазначимо, що наше столове приладдя виготовлене з високоякісних матеріалів, які мають бути стійкими до корозії. Однак неправильне чи агресивне миття, особливо в посудомийній машині, може призвести до виникнення проблем. Рекомендуємо мити столове приладдя вручну, уникаючи використання агресивних миючих засобів або посудомийної машини.

• Світлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helga. Количество персон: 6

Дітям подарунок сподобався. Дякую.

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый

Набір приємний на дотик, користуємося часто

Олена, дякуємо за ваш вибір)

• Петровська Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый

Жахлива якість товару! Була вимушена повернути. На виделці один з зубчиків небезпечно гострий. Усі прибори поржавіли після першого миття в посудомийці, хоча виробник вказував, що прибори можна мити в посудомийці. Не рекомендую!

Достоинства:
    дизайн
    Недостатки:
    Усі прибори поржавіли після першого миття в посудомийці.На виделці один з зубчиків небезпечно гострий
    • Антон

Как можно производить такой мусор

• Наталя В***

Дуже подобається даний набір
    Купляла рік назад і зараз докупила ще один
    Служить прекрасно (в повсякденному використанні)

• Андрей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый

При получении на нескольких ложках были царапины. Было принято решение не возвращать товар, т.к в целом меня все остальные приборы устраивали. После 2 месяцев использования на надписях, которые расположены на обратной стороне приборов, появилась ржавчина. Возможно, виной этому стала посудомойка, т.к это впервые мы их мыли в посудомойке, а до этого мыли в ручную. Не рекомендую к покупке, не стоят своих денег.

Достоинства:
    Внешний вид
    Недостатки:
    Поржавели, производственные царапины

Добрый день,Андрей!
      Нам очень жаль,что произошла такая ситуация. Все приборы можно мыть в посудомоечной машине, по этому рекомендую Вам связаться с продавцом через форму обратной связи для обмена товара по гарантии.

• Валерия Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый

Удобные качественные приборы. Можно мыть в посудомоечной машине.

Достоинства:
    Стильные
  • Катерина Б***

Отличный набор.

• Барабаш С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый

Стильный, легкий, удобный в пользовании.

• Инна Д***
  • Олександр
    Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый

По якості повне фуфло, і місяця не прослужила, десь приблизно на 10 раз миття в посудомийні машині все почало ржавіти. Якщо є можливість беріть щось інше, фото прикріплюю.

Добрий день,

Щодо проблеми із ржавінням, зазначте, що наше столове приладдя виготовлене з високоякісних матеріалів, які мають бути стійкими до корозії. Однак неправильне чи агресивне миття, особливо в посудомийній машині, може призвести до виникнення проблем. Рекомендуємо мити столове приладдя вручну, уникаючи використання агресивних миючих засобів або посудомийної машини.

• Алексей Ш***
    Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый

Це не зовсім нержавіюча сталь (мабуть багато домішок у сплаві)

Достоинства:
    Зручні, гарний дизайн, ціна.
    Недостатки:
    Матеріал не співпадає з описом.

Олексій, дякуємо за ваш відгук.

Підкажіть, чому у вас виник такий висновок?

• Фёдор
    Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый

Заказывал на подарок. Пришёл получать, коробка вся мятая, вскрывалась.... Приборы в царапинах и следах от пальцев.... Отказался забирать. Т.к. время поджимало, пришлось искать что-то аналогичное в других магазинах... плюс были списаны бонусы, но обещали вернуть в течении месяца. В общем расстроила Розетка, надеюсь, что это был единичный случай...)

Достоинства:
    В моём случае их нет.
    Недостатки:
    Набор с повреждениями и не соответствует товарному виду потраченное время.
  • Тищенко М***
    Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый

Некоторые ложки покрылись мелкими выпуклостями через полгода использования, всегда моем вручную, посудомойки нету.

Достоинства:
    Внешний вид
    Недостатки:
    Ложки покрылись коррозией/рябью через полгода использования
  • Олексій З***
    Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый

Набор неплохой, но при осмотре были замечены царапины.

Достоинства:
    Красиво смотрится
    Недостатки:
    Царапины
  • Эдуард С***
    Продавец: Rozetka. Количество персон: 6. Цвет: Серебристый

Обновления на кухне часто радуют меня. Дети давно просили меня купить им какие-то особенные ложки, что ж купил новый блестящий набор. Все в восторге!