Отзывы покупателей о Масленка керамическая с бамбуковой крышкой и нержавеющим ножом в комплекте емкость для сливочного масла Kayfovo SK - 11

Код:  435920423
Оценка пользователей 4.96/5
  • Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Дуже сподобалася ця маслянка. Гарний дизайн, якісне виконання та зручність у використанні. Бамбукова кришка щільно закривається, масло довше залишається свіжим. На столі виглядає набагато краще, ніж на фото. За свою ціну — відмінний варіант. Рекомендую до покупки!

Достоинства:
    Якість та уіна
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Кобзєв А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Маслянка чудова, якісна. Кераміка якісна, без пошкоджень. Деревʼяна кришка без зколів. Дякую

Достоинства:
    Якість і ціна
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Ольга І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Дуже гарна маслянка, як раз підходить під стандартну пачку масла. Прийшла міцно запакована.

• Людмила Ч***

Пользуюсь с удовольствием

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Кришка з дерева, якщо попадає туди масло може початись пліснява (якщо не тримати у холодильнику)
    По іншому дорікань нема

Достоинства:
    Красива

• Лимешко Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Масляниця дуже гарна та зручна. Користуємося постійно. Ніж додає зручності та полегшує користування. Якість матеріалу на висоті.

Достоинства:
    Абсолютно все
    Недостатки:
    Невиявлено
    • Продавец  Lemeshop

• Дмитро В***

якість гарна

Достоинства:
    якість, є ніж в наборі
    Недостатки:
    далеко не кожна пачка масла влізає поперек, тільки у вигляді цеглини. було б чудово, якщо б ніж фіксувався
    • Продавец  Lemeshop

• Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Чудова маслянка! Дуже зручна та приємна тактильно. Масло гарно зберігається.
    Ножичок закороткий але ми їм і не користуємось.

Достоинства:
    Зручна, гарна зовні

• Инна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Дуже гарна, виглядає навіть краще фото. З доставкою все добре.

Достоинства:
    Якість, функціональність, стильна
    • Продавец  Lemeshop

• В'ячеслав

Все добре

Достоинства:
    Відповідає опису та фото
    • Продавец  Lemeshop

• Алла Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Така як на фото. Залишилася задоволена покупкою. Рекомендую.

• Продавец  Lemeshop

Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!

• Марина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Маслянка хорошо была упакована! Понравилась .Ещё в комплекте был нож для масла.

Достоинства:
    Хорошая маслянка
    • Продавец  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Маслянка сподобалась, виглядає добре, зручний ніж у комплекті

• Кристина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Очень красивая,качественная масленица и плюс ножик для масла что очень удобно.Рекомендую

Достоинства:
    Красивая,удобная,стильная, качество

• Лариса Д***

Мені подобається

• Валентин О***

Все чудово!

• Богдана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Якісна та красива. Швидко доставили. Надійне пакування. Товаром задоволена.

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Гарна та сучасна масляничка. І ніж для масла дуже доречний і зручно

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Чудова масляна, прийшла вчасно і надійно запакована.

• Галина И***

Чудова,якісна річ. Швидка доставка, надійне пакування. Краща,ніж на фото

Достоинства:
    Якість і дизайн
    • Продавец  Lemeshop

• Карина В***

Швидка доставка, чудова маслянка! Якісно запаковано, без пошкоджень! Рекомендую

• Майя В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Маслянка гарна та зручна !

Достоинства:
    Зручність

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Якість сподобалась. Швидка доставка.

Достоинства:
    Якісна масльонка. Можна використовувати також для паштету, або якихось намазок. Зручний невеликий ніж. Доставка швидка.
    Недостатки:
    Не нашла
    • Продавец  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Вера С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Кераміка гарна, якість супер. Дуже подобається.

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Масльонка якісна. Мені сподобалась. Спасибі.

• Світлана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Гарна масльонка. Дуже подобається.