Отзывы покупателей о Столовые приборы Ardesto Gemini Hammered AR1924HS (24пр)

Оценка пользователей 4.46/5
  • Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 24. Цвет: Стальной

Набір столових приборів має гарний , дорогий вигляд. Користуємось вже другий рік, все виглядає наче тільки з магазину. Купуйте будете довольні ,як моя сім'я .

Недостатки:
    Немає.
  • Софія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 24. Цвет: Стальной

Хочу доповнити попередній відгук. Ложки та виделки теж почали ржавіти. Якість жахлива. Не відповідає ціні зовсім

• Софія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 24. Цвет: Стальной

Придбали ще в січні ці прибори. Використовувати почали днів 10 тому, оскільки переїхали на нове місце. Ножі почали ржавіти після кількох разів використання. Яка це може бути нержавіюча сталь тоді? Абсолютно не задоволена та розчарована. Обман на рівному місці

• Анна А***

Чудовий товар.Швидка доставка.

Достоинства:
    Гарна якість

• Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 24. Цвет: Стальной

Гарний набір за приємну ціну

Достоинства:
    Презентабельний зовнішній вигляд та функціональність

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 24. Цвет: Стальной

Згідно опису : " Рекомендації щодо догляду - Можна використовувати у посудомийній машині", це не відповідає дійсності бо насправді після використовувати у посудомийній машині столові прибори покриваються пятнами іржі. Так шо нержавіюча сталь тут не дуже якісна. В іншому все добре, звичайні столові прибори.

Достоинства:
    Не знайшов
    Недостатки:
    Не можна використовувати у посудомийній машині

• Ольга Ч***

Мию свої вже пару років в посудомийці, на максимальних режимах. Жодної іржі, плям, пошкоджень.

• Ирина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 24. Цвет: Стальной

Мені подобається. Купувала на подарунок, але ще не дарувала. Зовнішній вигляд чудовий і якість добра.

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 24. Цвет: Стальной

Чудовий набір. Жодних зауважень!

• Ігор

Не рекомендую.

Достоинства:
    Не виявив.
    Недостатки:
    Товар прийшов,але пошкоджене пакування та не відповідність кількості опису в характеристиках.

Вітаємо! Нам дуже шкода, що виникла така ситуація. Зверніться, будь ласка, до служби підтримки щодо обміну товару чи повернення коштів

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 24. Цвет: Стальной

Якісний та гарний набір. Жодних зауважень. Все як на фото.

• Станіслав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 24. Цвет: Стальной

Гарний набір. Їжа в рот попадає

• Арсентій М***

Чудовий набір

• Александр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 24. Цвет: Стальной

Отличный набор из столовых приборов, который отлично сочетается с другой посудой.

Достоинства:
    Дизайн, качество.
    Недостатки:
    Отсутствуют.

• Алла А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 24. Цвет: Стальной

Знайшла те, що шукала, моя річ) дуже гарні, приємні на дотик, дизайн, малюнок. Кожний предмет запакований)) і отк пройшов головним ! Мої покупки на день народження Розетки)) вдалі!

Дякуємо за Ваш відгук! Ваш котик дуже гарний)

• Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 24. Цвет: Стальной

Гарний набір. В посудомийці не мию. Виглядають чудово.

Достоинства:
    Вигляд

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 24. Цвет: Стальной

Дуже красивий столовий набір!!!

Дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного користування

• Ангелина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 24. Цвет: Стальной

Дуже класний набір, виявився краще, ніж очікувала. Набір не легкий, але і не занадто тяжкий. На кожному виробу є гравіювання, дуже красивий дизайн, не люблю коли поверніть однотонна, а тут все стримано і виглядає класно. За свою ціну просто знахідка) Мила в посудомийці і все добре.

Достоинства:
    Красивий дизайн, гарна якість
  • Вера Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 24. Цвет: Стальной

Гарний набір,без дефектів, можна мити в посудомийній машині.

• Роман Г***

Як з часом, сильні подряпини є?

• Олена М***

Гарний набір!

• Анна Б***

Отлично!

Достоинства:
    Красивые
    Не гнутся

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 24. Цвет: Стальной

Якісні легкі прибори. Прийшов повний набір. Вважаю, що топ за ці гроші.

Достоинства:
    Якісні, легкі.
    Недостатки:
    Не виявлено.

• Ганна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 24. Цвет: Стальной

Сподобався дизайн ,швидка доставка,рекомендую товар!

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 24. Цвет: Стальной

Судова якість,стильні,зручні,легко миються,не гнуться. Дуже задоволена покупкою.Сестра і мама взяли собі також.

Представник бренду

Дякуємо за вибір нашого бренду та відгук!

• Зоряна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 24. Цвет: Стальной

Дуже гарний, зручний в користуванні набір!

Достоинства:
    Після миття не залишається темних плям

• Ільчук Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество персон: 24. Цвет: Стальной

Набір чудовий! Виглядає ошатно. Дуже сподобались ручки (не люблю гладенькі). Основний критерій вибору був - це виделки, хотіли щоб були закруглені, не дуже гострі! Нам сподобалось!

Достоинства:
    Гарно виглядає!
  • Наталія Б***

Пользуюсь с удовольствием

Достоинства:
    Удобный и эстетичный набор
    Недостатки:
    Не заметила
  • Владислава К***
    Продавец: Rozetka. Количество персон: 24. Цвет: Стальной

Чоловік військовий замовив набір. Я не перевірила на точці видачі( бо крім цього тарілки забирала )
    Тепер немає довіри до розетки і до магазину. Прийшли лише ножі і десертні ложки. Не положили нам виделки і ложки.

Достоинства:
    Недостатки:
    Прийшов не весь набір