- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Смачно
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Прийшла посилка швидко, добре запакована, але при розкритті коробки з коржами дома виявилось, що вони повністю побиті, обидва. Прикро, бо часу немає ждать інші.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Повністю поломаний
- Продавец Csc753
Добрий день!
Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро прикро, що коржі прибули до вас у такому стані.
Ми ретельно пакуємо цей товар, проте, на жаль, під час транспортування інколи трапляються пошкодження.
Перепрошуємо за незручності та дякуємо, що повідомили про проблему.
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Дуже смачні коржі! Купую вже вдруге!
- Достоинства:
- Смачно
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Свіжі,смачні, справжні білково -горіхові коржі . Прийшли швидко. Запаковані в декілька шарів пакування щоб уникнути пошкоджень.
- Алла Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Дуже гарні!Ркомендую!!
- Валентина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Смачні,свіжі,хрумкі! Будемо ще замовляти!Рекомендую!
- Неля Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Чудовий товар Тепер київський торт можна готувати і вдома
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Дуже смачні
- Достоинства:
- Швидко і зручно
- Людмила Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Смачні, хрумкі. приїхали цілі
- Достоинства:
- Смачні
- Недостатки:
- На мій погляд надто товсті, краще було б, якщо вони були б вдвічі тоншими.
- Тамара Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Свіженькі смачні коржи,тортик вийшов чудовий.Окремо дякую за швидку відправку.
- Алла Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Заказывала второй раз, товар хорошо упакован.Коржи просто супер! Большое спасибо
- Достоинства:
- Хорошо упакован,быстрая доставка
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Смачні коржі.
Тортик вийшов на славу- Продавец Csc753
Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що коржі вам сподобались. Раді, що тортик вийшов смачним. Нехай радує вас і надалі. Гарних вам кулінарних експериментів!
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Дуже крихкі,але кремом з'єднала,в результаті торт смачний
- Достоинства:
- Готові коржі для смачного торту
- Недостатки:
- Поламалися при транспортуванні
- Продавец Csc753
Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що в результаті у вас вийшов смачний торт. Такі коржі дійсно можуть бути досить крихкими,стараємось максимально гарно запакувати, але на жаль іноді під час транспортування можливі пошкодження. Раді, що крем допоміг зібрати торт і все вдалося. Дякуємо, що поділилися досвідом!
- Сиденко л***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Супер,
- Достоинства:
- Свежие ароматные
- Продавец Csc753
Дякуємо за відгук! Раді, що коржі вам сподобались . Нехай з ними виходять смачні домашні торти. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Супер магазин , супер якісний товар. Торт один в один Київський, крем обрала масляний зі згущеним молоком . Рекомендую , це дуже смачно
- Достоинства:
- Все на висоті
- Продавец Csc753
Дякуємо за чудовий відгук!
Раді, що коржі сподобалися і повністю відповідали вашим очікуванням. Дякуємо за рекомендацію та високу оцінку якості нашого товару. Будемо раді бачити Вас серед наших покупців знову.
Окрема подяка за фото гарного торту!
- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Враховуючи сьогодення, те що треба. Торт вийшов смачний та гарний а головне за 30 хвилин))) Блекаут не завадив)))
- Достоинства:
- Коржі ціленькі, пакування гарне.
- Недостатки:
- Трохи засолодкий
- Продавец Csc753
Дякуємо за такий теплий відгук
Раді, що торт вам сподобався і навіть блекаут не став на заваді — 30 хвилин і результат чудовий тортик
Нехай смакує й надалі, будемо раді вашим наступним замовленням!
- Таїсія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Чудові коржі, прийшли цілі. Шкода, що більше немає, хотіла ще замовити
- Достоинства:
- Смак
Дякуємо за ваш відгук.
Раді, що коржі вам сподобалися і прийшли цілими. Нам дуже приємно чути таку оцінку смаку .
Перепрошуємо, що наразі товару немає в наявності. Сподіваємось, він з’явиться знову, і ви зможете ще раз зробити замовлення. Будемо раді бачити вас знову!
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Дуже гарні коржи!
Торт получився дуже великий і смачний!
Справжній киевский торт!- Недостатки:
- Не може бути!
- Продавец Csc753
Щиро дякуємо за такий чудовий відгук .
Дуже раді, що коржі вам сподобалися і торт вийшов великий, смачний та справді по-київськи святковий тортик
Окрема подяка за гумор щодо недоліків .
Готуйте із задоволенням — будемо раді вашим наступним замовленням!
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Отримали коржі для торта, ще не робила з них торт
- Достоинства:
- Отримали швидко, упаковано добре
Дякуємо за ваш відгук.
Раді, що коржі отримали швидко та що пакування вас задовольнило. Сподіваємось, торт з них вийде смачним і порадує вас та ваших близьких. Будемо раді вашим наступним замовленням.
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Коржі смачні смачні, та крем робила по Вашому рецепту,дуже сподобалось,вкуснотень
- Достоинства:
- Швидко та смачно
- Продавец Csc753
Дякуємо за такий приємний відгук.
Нам дуже радісно, що коржі вам сподобалися, а крем за нашим рецептом вийшов смачним і вдався на відмінно. Окрема подяка за додане фото тортика — це завжди надзвичайно приємно для нас.
Готуйте із задоволенням, будемо раді вашим наступним замовленням.
- Мирослава Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Гарні коржі. Все ціленьке!
- Достоинства:
- Відмінне пакування
Швидко доставлено.
Дякуємо за ваш відгук.
Раді, що коржі прийшли цілими, а пакування та швидкість доставки вас задовольнили. Дякуємо за довіру й будемо раді вашим наступним замовленням.
- Медведовская Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Коржі свіжі, прийшли цілі, дуже ароматні - пахнуть горіхом. Складіть тортик - і буде вам свято!
- Продавец Csc753
Дякуємо за такий приємний і теплий відгук.
Раді, що коржі вам сподобалися — свіжі, цілі та ароматні. Дякуємо за гарний настрій і чудові слова. Нехай торт вийде смачним і подарує справжнє свято.
- Ксения Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Достатньо непогано. Тортику потрібно постояти добу. В упаковці два коржі. Один був тріснутий, але під кремом не видно. На домашній тортик схоже. Розмір у діаметрі невеличкий. Якщо вас 4 , то варто робити два.
- Достоинства:
- Швидко робиться
- Недостатки:
- Замовлення їхало тиждень
- Продавец Csc753
Дякуємо за детальний та чесний відгук!
Раді, що торт вам загалом сподобався і ви оцінили, що він швидко готується та має домашній смак.
Перепрошуємо за тріснутий корж та тривалий термін доставки — передамо зауваження службі доставки, щоб надалі уникати таких ситуацій. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом і корисними порадами для інших покупців!
- Жанна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Мало того що із запізненням прийшли на 2 дні, то і поламані зовсім 2 коржа
- Достоинства:
- Свіжі
- Недостатки:
- Погана доставка
- Продавец Csc753
Дякуємо за відгук. Шкода, що доставка викликала негативні враження. На жаль, терміни та стан посилки залежать від роботи служби доставки, а не від продавця. Коржі відправляються свіжими та цілими, що ви й відзначили у перевагах. Інформацію щодо доставки взято до уваги.
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Прийшли коржі для торта. Свіжі та цілі.Пахнуть добре білком Дуже переживала,що будуть поламані. Але все добре. Дякую продавцю за гарний товар!
- Достоинства:
- Свіжі та цілі.
- Продавец Csc753
Дякуємо вам за чудовий відгук
Раді, що коржі приїхали свіжими, цілими та виправдали ваші очікування. Дякуємо за довіру і теплі слова — будемо раді вашим новим замовленням!
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Все добре. Хочу відзначити увагу продавця до клієнта. Дякую. Бажаю успіхів у бізнесі, побільше задоволених клієнтів.
- Достоинства:
- Все норм
- Продавец Csc753
Щиро дякуємо за такий теплий відгук і добрі побажання.Будемо раді бачити вас знову, гарних покупок і всього найкращого!
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Дуже смачно.
- Достоинства:
- Справжній київський торт
- Галина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Добре запаковано,коржі прийшли всі цілі.
- Достоинства:
- Дякую.
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Коржі прийшли всі побиті на дрібні шматочки, більше замовляти не буду
- Продавец Csc753
Нам дуже шкода, що у вас виникла така ситуація
Коржі відправляються цілими , але, на жаль, під час транспортування служба доставки інколи пошкоджує крихкий товар. Ми завжди радимо перевіряти посилку при отриманні та складати акт пошкодження. Дякуємо за ваш відгук — він допомагає нам ставати кращими. - Олена М***
Крихкий товар потрібно краще запаковувати
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Якісь товару відмінна! Менеджер постійно на зв'язку, дуже компетентний. А от доставка товару, бажає кращого (
- Достоинства:
- Ціна/якість на вищому рівні.
- Недостатки:
- Доставка.
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Коржі в коробці при доставці не розсипались, торт з них вийшов смачний. Головне не забувати перед змащенням кремом пропитку коржів.
- Достоинства:
- Смачні
- Продавец Csc753
Дякуємо за детальний відгук! Приємно, що ви не знайшли недоліків. Будемо раді вашим наступним замовленням!
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Буде смачні коржі і торт дуже сподобався
Дякуємо вам за відгук.
Раді, що коржі смачні й торт вам дуже сподобався. Будемо раді вашим наступним замовленням.
- БогданаОтзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Забула додати: коржі величезні! Готовий торт важить понад кілограм, тобто більше за великий магазинний "Київський торт".
- Достоинства:
- Смакота
- Продавец Csc753
Дякуємо вам за такий приємний відгук! Нам дуже радісно, що товар вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням, будемо раді вашим наступним замовленням
- БогданаОтзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Коржі приїхали цілі, торт із масляним кремом вдався дуже смачний, перевершив очікування!
- Достоинства:
- Не треба пекти самому.
- Недостатки:
- Не можна встояти, поки не з'їси декілька шматків торта)
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Дуже смачні коржі. Як тільки відкрила упаковку, відразу вніс вдарив запах справжнього київського торту. Я зробила оригінальний крем. І вийшло дуже смачно
- Достоинства:
- Не треба пекти самому і переживати що не вийдуть
- Недостатки:
- Якби можна було б зробити три коржі, то було б чудово
- Продавец Csc753
Дякуємо вам за такий теплий і детальний відгук!
Нам дуже приємно, що коржі сподобались і передали той самий аромат справжнього київського торта. Чудова ідея з оригінальним кремом — впевнені, вийшло неймовірно смачно!
Окремо дякуємо за пропозицію щодо трьох коржів — обов’язково передамо це побажання виробнику. Ваші відгуки допомагають нам ставати кращими
Смачного та будемо раді новим замовленням!
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Корді супер!
- Достоинства:
- Смачно
- Продавец Csc753
Щиро дякуємо за відгук! Гарних вам покупок і до нових замовлень!