- Діана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Дуже виручають, коли хочеться солоденького та швидко
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Добрий день. На жаль, коржі прийшли повністю поламані
Це скоріше питання до нової пошти, хоча на посилці і був знак "кришке".- Достоинства:
- Швидко доставили
- Продавец Csc753
Добрий день! Нам дуже прикро, що коржі приїхали пошкодженими
Ми завжди пакуємо товар максимально надійно та ставимо позначку «крихке», але, на жаль, під час транспортування інколи трапляються такі ситуації.
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Дуже вдячна за швидку відправку!
- Достоинства:
- Смачно, якісно і не дорого!
- Ірина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Замовляла 3 пачкі коржів, робила тортик з заварним кремом і закусочний - з рибою. Дуже зручно нашвидкоруч підготувати застілля. Все сподобалося, братиму ще.
- Достоинства:
- Свіжі, хрусткі і м'якенькі водночас, а завдяки нейтральному смаку підходять і для солодких і для солоних тортиків.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Все швидко і смачно
- Ольга А***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Замовляю не вперше! Постійно приходять коржі гарної якості! Чудовий спосіб зекономити сили та час! Замовила і побачила, що після мого замовлення, більше їх немає в наявності. сподіваюсь, що ще буде поставка - тоді замовлю ще.
- Достоинства:
- Гарна якість, швидка доставка
- Продавец Csc753
Щиро дякуємо вам за довіру та за те, що замовляєте коржі «Наполеон» не вперше.
Нам дуже приємно, що ви відзначаєте стабільну якість та швидку доставку — ми справді стараємось, щоб це був зручний і надійний спосіб зекономити ваш час та сили.
Дякуємо, що обираєте нас.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Смачні коржі. Гарна знахідка, що не треба тісто робити і випікати. Трохи були поламані, але під кремом це не помітно.
- Достоинства:
- Мінімум часу і готовий тортик
- Недостатки:
- Немає крихти, щоб прикрашати
- Продавец Csc753
Дякуємо за ваш відгук.
Раді, що коржі вам сподобались і значно зекономили час на приготуванні торта. Перепрошуємо за пошкодження під час доставки — добре, що під кремом це не вплинуло на результат. Зауваження щодо крихти взяли до уваги. Дякуємо, що поділились враженнями та досвідом!
- ГанаОтзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Коржі класні! Крихкі та багатошарові. Я задоволена.
- Недостатки:
- Немає пакетика з крихтою.
- Продавец Csc753
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що коржі вам сподобалися —крихкі та багатошарові, як і має бути.
Готуйте із задоволенням, будемо раді бачити вас знову!
- Ирина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Отримала швидко, гарно запакованим, без пошкоджень. Відчуваю приємний запах, то ж сподіваюсь і на гарний смак. Продавця рекомендую!
- Продавец Csc753
Дякуємо, що обрали нас і поділились враженнями!
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Я запитувала про кількість коржів у пакуванні, мені відповіли, що 11 ! Насправді лише 4. Довелося використати дві упаковки.
- Продавец Csc753
Доброго дня. Напевно неправильно зрозумів запитання. В ящику 11 шт, а в пакуванні 4(Вибачте, що по суті ввів в оману. Виправили на картинці і, в описі.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Коржі всі поламані
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поламані коржі
- Продавец Csc753
Доброго дня. Нам прикро, що коржі поломалися в дорозі, і у вас негатвний досвід (Надішлемо Вам новий комплект в подарунок. Гарного дня.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Не могла знайти в магазині, купила тут. Швидко зв'язались та відправили товар.
- Достоинства:
- Прекрасні коржі
- Продавец Csc753
Дякуємо!
- Ольга А***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753
Дякую! Коржі прийшли свіженькі, якісні! У своєму місті таких знайти не можу дуже давно!
Дякуємо за відгук
- Матвейчук В***Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753