- сенькович г***Отзыв от покупателя. Продавец: iCraft
Зламалася на другий день по лінії згину.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Невдала конструкція
- Продавец iCraft
Вітаємо! Нам прикро, що виникла така ситуація. Зазначимо, що цю модель ми тестуємо та використовуємо вдома вже понад рік — у нашому досвіді вона добре себе показала.
Ймовірно, у вашому випадку мав місце індивідуальний дефект або пошкодження під час доставки. Просимо звернутися до служби підтримки для вирішення питання.
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: iCraft
Візуально гарна, але швидко зламалася на згині
- Достоинства:
- Вмістка, гарний дизайн
- Недостатки:
- На згині швидко зламалась
- Продавец iCraft
Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук і за те, що відзначили дизайн виробу.
- Ирина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: iCraft
Гарна, дерев'яна серветниця. Мій попередній коментар не знаходжу, щоб виправити. Прошу вибачити за неточну інфу, ця серветниця повністю дерев' яна. Тонке дерево, Серветниця легка, охайна, не громіздка
- Достоинства:
- Естетична, підійшла закольром і фактурою. Вона краща, ніж я очікувала
- Ирина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: iCraft
Відправили швидко. Розмір серветниці достатній для 160 листів (в інших моделях потрібно втрамбовувати листи, через що потім погано діставати. А в цій серветниці достатній розмір і листи лекго розміщаються в ній). Серветницю можна ставити і на бік - теж нормально виглядає і мені зрічніше в побуті.
Серветниця не повністю дерев'яна. Короб з іншого матеріалу, але колір однаковий. Елементи з дерева зроблені якісно. Вцілому, все дуже добре.- Достоинства:
- Естетична, підійшла закольром і фактурою. Вона краща, ніж я очікувала
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: iCraft
Гарна серветниця
- Вороненко А***Отзыв от покупателя. Продавец: iCraft
Як для кухні - зручна серветниця - широкий отвір, що дозволяє доставати кухонні рушники без розриву, бо вони зазвичай ширші ніж звичайні серветки!
Як на мене - має естетичний вид- Достоинства:
- Зручний і широкий отвір для рушників без розриву
- Недостатки:
- Не знайшла