Отзывы покупателей о Сухое молоко, 1кг Министерство Специй
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Ministry of Spices
Замовлення забрала, бо оплатила повністю (навіть не уявляла, що таке можуть продавати), але не буду використовувати - викину. Пакування - звичайні зіп-пакети. Не відомо в яких умовах відбувалося фасування. Не вказано ні виробника, ні фасувальника, ні дати виготовлення, ні терміну кінцевого споживання.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Даний товар - суцільний недолік.
- Продавец Ministry of Spices
Дякуємо Вам за відгук. Нам шкода, що у Вас склалося таке враження про товар.
Хочемо запевнити, що сухе молоко є якісним продуктом, який ми отримуємо від виробника у промисловому пакуванні по 25 кг та фасуємо у менші упаковки для зручності наших покупців. На товар маємо відповідні документи.
На упаковці зазначаються дата фасування та термін зберігання (від дати фасування), умови зберігання та спосіб використання. Ми обов’язково врахуємо Ваше зауваження та додатково зазначатимемо на ній назву виробника.
Також хочемо зазначити, що продавці, які працюють на платформі Rozetka, проходять перевірку необхідних документів та відповідності встановленим вимогам, зокрема щодо безпечності харчових продуктів. Тому дуже просимо Вас не викидати продукт Він справді хороший і придатний для використання. За потреби напишіть нам у відповідь, ми надішлемо сертифікат якості на товар.
- Валерій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Ministry of Spices
- Юлия А***Отзыв от покупателя. Продавец: Ministry of Spices
Сподобалось, замовлятиму ще
- Достоинства:
- Смак, зручно зберігати
- Недостатки:
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ministry of Spices
Молоко якісне, прийшло гарно упакованим. Дякую.
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Ministry of Spices
Хорошее молоко. Беру не первый раз. Быстрая отправка. Положили два заказа в одну коробку
- светлана а***Отзыв от покупателя. Продавец: Ministry of Spices
Дякую. Всё добре
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ministry of Spices
Дуже якісний товар. Швидка відправка. Дуже задоволена. Дякую!!!