- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: МегаКав. Общий вес: 500
Каву без кофеіну купую постійно. Таку гидоту купила вперше. Кава без запаху, гірка на смак, ніякоі кислинки. В кращому випадку це обсмажений ячмінь, на каву не схожа. Замовила 16 травня, виконано 23 травня, дуже довго чекала. Такого обману я не очікувала, тому не рекомендую купувати у цього продавця.
- Достоинства:
- не має
- Недостатки:
- самі недоліки
Не выражена
- Продавец МегаКав
«Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що кава не виправдала ваших сподівань. Ми понад усе цінуємо якість, тому постійно замовляємо цей товар у одного перевіреного постачальника, і раніше жодних нарікань на смак чи аромат не надходило.Смакові вподобання завжди індивідуальні, тому, можливо, особливості обсмаження чи рецептура саме цього бренду вам не підійшли. Рекомендуємо спробувати каву без кофеїну від іншого виробника з нашого асортименту, щоб знайти ідеальний для себе смак.Щодо термінів доставки — перепрошуємо за затримку, ми вже працюємо над оптимізацією логістики. Сподіваємося, що майбутній досвід покупок буде виключно позитивним.»
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ShopFood. Общий вес: 500
Чудова кава без кофеїну, на мою думку оптимальне співвідношення ціна/якість
- Достоинства:
- Велика упаковка
- Марина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: МегаКав. Общий вес: 500
Смак дуже приємний, м'якший за звичайний "Prodomo".
- Достоинства:
- Смак, м'якший вплив на серце
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: ShopFood. Общий вес: 500
Кава якісна, товар був дрбре запакований. Продавець дуже приємн й і ввічливий, реагував на звернення швидко. З моєї вини проплата відбулася двічі, продавець був на звязку та повернув екстра гроші без проблем. Рекомендую!
- Продавец ShopFood
Дуже вдячні за Ваш відгук! Для нас цінно, що Ви оцінили якість товару та наш підхід до клієнтів. Будемо раді новим замовленням!
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: МегаКав. Общий вес: 500
Кофе.без кофеина , все хорошо
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Weisen. Общий вес: 500
Для меня кофе вкусный,понравился.
- Достоинства:
- Вкусный, отлично!
- Недостатки:
- Не нашла
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: МегаКав. Общий вес: 500
Вперше купувала каву без кофеїну. Я кавоманка, але останній тиждень на каву маю заборону від лікаря. І це псує мені смак життя.
Тому вперше купила каву без кофеїну. Кава м'яка на смак, має запах кави (!), бо це для мене було важливо. Трохи насиченості смаку мені все ж не вистачає, але я до цього звикну.
Окрема велика подяка магазину: після обіду в суботу замовила, відразу передзвонили, уточнили адресу і відправили - в неділю до обіду вже дістала з поштомату))) Мегаоперативність!- Достоинства:
- Смачно)
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Cup of Coffee. Общий вес: 500
Гарна кава!!
- Достоинства:
- не відрізняється від з кофеїном.
- Недостатки:
- не має
- Продавец Cup of Coffee
- Світлана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Cup of Coffee. Общий вес: 500
Дуже подобається ця кава
- Дмитрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Cup of Coffee. Общий вес: 500
Відповідає опису . Якісний продукт
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Coffee&marine. Общий вес: 500
Дуже подобається ця кава Беру не вперше. Кавомашина не забивається, як це іноді буває з іншою меленою кавою. З кислинкою, приємний аромат та смак. А головне, для мене, що без кофеїну. Рекомендую спробувати.
- Галина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Coffee&marine. Общий вес: 500
Зв'язалися швидко! Обслуговування сподобалось!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Coffee&marine. Общий вес: 500
Брала кілька видів кави у цього продавця . Покупкою задоволена .
Надійний продавець . Рекомендую .- Недостатки:
Простой
Не выражена
- Наталя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
Прекрасный кофе. Очень понравился
- Достоинства:
- Все
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
Дуже м'яка кава на смак. Якогось яскравого аромату не почула . Кислинки також не дуже . Але я зазвичай заварюю каву окропом у чашку, можливо через кофе машину смак інший.
- Достоинства:
- Без кофеїну
- Недостатки:
- Помірний смак та аромат
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
Дуже непогано. Так, смак не фантастичний, але непоганий. Помірна кислинка, практично не відрізняється від "повноцінної" кави цього виробника.
Плюс, вартість - просто неймовірно демократична:)- Достоинства:
- вартість:)
- Недостатки:
- не виявив
Сложный
- Рита С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
Отличный кофе
- Ніна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
Не один рік п'ю цю каву.Пробувала інші, але поверталася до цієї.
- Достоинства:
- Запашна, м'яка, обсмажування не сильне. Ще й акція. Дякую Розетці!
- Віталінка С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
Не смачна зовсім
- Нинель С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vmart. Общий вес: 500
Швидка доставка, актуальні ціна і кількість
- Продавец Vmart
Нінель, доброго дня!Вдячні Вам за відгук.Очікуємо на Вас знову! З повагою, адміністратор магазину VMART.
- Виктор Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
Чудова кава:смак і помел.
- Виктор Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
Гарна,високоякісна кава
- Роксолана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Vmart. Общий вес: 500
Доповнюю відгук. Кава має специфічний смак, лавацца мені сподобалась більше без кофеїну
- Роксолана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Vmart. Общий вес: 500
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vmart. Общий вес: 500
Кофе понравился!
- Продавец Vmart
Олександр, дякуємо за Ваш відгук!Чекаємо на Вас знову! З повагою, адміністратор магазину VMART.
- Гхазали Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Great Coffee. Общий вес: 500
Все ок з кавою.
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Great Coffee. Общий вес: 500
Проблема решена
Замовляю цю каву третій раз по дві пачки. Не пам'ятаю, у цьго продавця, чи у інших. Довго шукала для себе підходящу без кофеїну. Пробувала різні - все якесь не таке. А ця мене цілком задовольняє. Замовлю ще раз.
- Достоинства:
- Без кофеїну, насправді без. А то буває напишуть, мов без кофеїну, а воно насправді не зовсім так. Співвідношення якість/ціна. Особливо хочу подякувати цьому продавцю - швидка доставка. Їнший обіцяв 2 тижні. Я розумію яка ситуація з поставками - ала дякую)))
- Недостатки:
- Цілком задовольняє
- Продавец Great Coffee
Дякуємо за відгук. Будемо раді наступному вашому замовленню.
- Петрова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: NAVRIKShop. Общий вес: 500
Все замечательно, оперативно, без проблем. Рекомендую.
Гармоничный
- Продавец NAVRIKShop
Дякуємо дуже за покупку і позитивний відгук!
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: NAVRIKShop. Общий вес: 500
Как раз то, что мне нужно - без кофеина
- Достоинства:
- Быстро, без проблем
- Недостатки:
- Не обнаружила
Гармоничный
- Продавец NAVRIKShop
Дякуємо за відгук! Нехай смакує!
- ТамараОтзыв от покупателя. Продавец: Great Coffee. Общий вес: 500
Хороший - ароматный, горький. Для меня кисловат, но это дело вкуса
- Great C***
Добрый день! Благодарим за отзыв. Согласны, ароматный, кислинка, присущая арабике, есть. В ассортименте есть без кофеина других производителей, рекомендуем попробовать и явно найдете по вкусу) Приятного кофепития :-)
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Great Coffee. Общий вес: 500
Очень быстро получила кофе. Сделала заказ вечером, утром перезвонили все уточнили, в этот же день отправили Новой почтой и на следующий день до обеда получила кофе. Запах когда открыла пачку очень ароматный. Кофе приятный на вкус, я крепкий не пью сейчас, но даже и не крепкий мне очень понравился. Вкус как у обычного кофе, какому не сильно крепкого. Мне понравился.
- Достоинства:
- Очень вкусно пахнет даже не заваренный. Заваренный кофе не очень крепкий, но вкусный.
- Недостатки:
- Не нашла
- Прокопець Ю***Продавец: Rozetka. Общий вес: 500
Купувала не тут. Кава середнього обсмаженя. На смак сподобалася. Не гірка. Дуже смакує з вершками