Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Соль каменная пищевая Артемсоль 5 шт по 1 кг кухонная для еды консервации огурцов помидоров закруток на зиму поваренная соль натуральная без примесей без йода без антислеживателя для засолки овощей приготовления блюд украинская каменная соль Соледар

• Елена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Натуральная каменная соль. Настоящая. Очень довольна покупкой. Спасибо.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
  • Уляна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Купувала цю сіль для консервації огірків і помідорів. Якість відмінна чиста, без сторонніх домішок, добре розчиняється у воді. Немає зайвих добавок, тому ідеально підходить саме для заготовок. Уже зробила кілька банок - все на вищому рівні.

Достоинства:
    Підходить для консервації
    Недостатки:

Вдячні Вам за відгук!
      Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Ніна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Сіль справжня, та сама Артемсіль, як і раніше. Якість відмінна, без сторонніх домішок, задоволений покупкою, дата пакування 22.02.2022р

Вдячні Вам за відгук!

• Ахмедов В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

натуральна кам’яна сіль, як до війни. Використовую в основному для готування щодня, без грудок і стороннього запаху.

Добрий день!
      Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)