Заряджаємо на навчання

Отзывы покупателей о Соль каменная Артемсоль украинская пищевая 10кг кухонная для консервации огурцов помидоров поваренная соль пищевая закруток кухонная для еды приготовления кухни мешок соли Артем соль без примесей засолки на зиму + соль 1,5 в комплекте

Оценка пользователей 4.69/5
  • Бегеба А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Сіль дуже сподобалася. Чиста, суха, без грудок і сторонніх домішок. Саме такою й має бути якісна Артемсіль.

• Олександр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Замовляв через те, що це справжня Артемсіль. Після відкриття одразу впізнав знайому ще з довоєнних часів якість. Приємно, що в комплекті є додаткова упаковка 1,5 кг дуже зручно для щоденного використання.

Достоинства:
    Безліч
    Недостатки:
    Не виявив ні одного.
  • Павел Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Замовив саме цей комплект через додаткову пачку 1,5 кг. Великий мішок залишив у коморі, а меншою упаковкою користуємося щодня. Дуже практичне рішення, ще й якість справді нагадала довоєнню Артемсіль.

• Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Сіль мокра і грязна, сумніваюсь що це Артемсіль. Навіть не знаю чи можна нею користуватися в їжу

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Сумнівна якість
  • Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Все чудово, сіль належної якості, були деякі непорозуміння, але ми знайшли компроміс з менеджером,дякую за чудове ставлення в вирішенні питання. Рекомендую. Купуватиму і надалі у цього продавця.

Достоинства:
    Гарна сіль. Ввічливий та професійний персонал.
    Недостатки:
    Немає.
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Замовляв для батьків. Вони залишилися задоволені, особливо сподобалося, що в комплекті є окрема менша упаковка для кухні.

• Євген Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Дуже вдалий комплект. Великий мішок залишили про запас, а пачкою 1,5 кг користуємося щодня. Практично й зручно.

• Марія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Замовляла саме через комплект. Сподобалося, що є окрема пачка 1,5 кг не потрібно відкривати великий мішок одразу. Сіль чиста, без домішок, швидко відправили.

Достоинства:
    Чиста, без домішок
  • Максим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Великий об’єм узяли про запас, а меншу упаковку одразу поставили на кухні. дуже схожа на довоєнну сіль як була

• Анна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Отримали замовлення без затримок. Комплектація повністю відповідає опису: великий мішок і додаткова упаковка 1,5 кг. Зручно, що все вже готове до використання, якість солі хороша.

• Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Сіль классна, доставили дуже швидко

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Дуже вдалий комплект. Великий мішок залишили вкоморці, а упаковку 1,5 кг зручно використовувати щодня. Якість солі чудова, усе на найвищому рівні.

• Марія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Замовляла для мами на сезон засолювання. Вона визнає тільки цю сіль, каже, що з імпортною виварною смак взагалі не той. тут відкрили мішок і справді та сама артемсоль, велика і чиста. Огірочки з нею будуть що треба. За рушник у подарунок окремий плюс продавцю, приємно, коли так дбають про покупця. Все прийшло швидко.

• Продавец  AcseGroup

Вдячні Вам за відгук!
      Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.