Отзывы покупателей о Водка DISTIL.№9 0.5 л 40% (4820139240599_4820294060056)

Оценка пользователей 3.6/5
  • Георгій
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Взагалі не зрозуміло хто її так нахвалює та порівнює з топ-горілками
    З тріском програє Хортиці преміум та навіть Пшеничній сльозі в однакових умовах за одним столом (всі були охолоджені до +8 градусів). На смак виявилася помітно жорсткіша та дуже різка.
    Своїх грошей не вартує, це звичайна горілка рівня "Хлібний дар" та ціна їй має бути відповідна
    Не продумана геометрія пляшки - важко налити так, щоб останні краплі не потекли зовні по пляшці

Достоинства:
    Невисока стильна пляшка, яку легко розмістити в будь-якому куточку холодильника
    Недостатки:
    Звичайна горілка за шалені гроші
  • Максим

Придбав на розетці.З приводу скарг і пропозицій вказано було звертатися на лінію ТМ Гетьман.

Достоинства:
    Не спиртозна,м'яка ,дуже приємно було вживати.Поки найкраща українська горілка яку я вживав.Гарний дизайн
    Недостатки:
    Як за 0,5 дорогувато,але вважаю що це із дизайну пляшки.Так і не зрозумів хто виробник Гетьман чи Staritsky&Levitsky.
  • Юлія К***

Горілка відрізняється від оригіналу.На смак вона жорсткіше....
    Дана горілка розлита в Дніпрі,а не в заявленому Львові...Дуже прикро...Навіть бутилки по висоті відрізняються....і горілка на смак зовсім різна
    А най головніше відчуття споживачів негативні...

Недостатки:
    Не відповідає якості

Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що весь товар на нашому сайті, представлений продавцем Rozetka, є оригінальним. Оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.

• Игорь О***

OK!!!!

• Максим Ч***

Очень приятная закусочная водка, есть и более мягкие варианты, но если у вас есть сало, селёдка и ржаной хлебушек то это отличный выбор

• Артём Т***

это единственная водка в мире которая выдерживается 45 в резервуарах, если вы хотите водку помягче - выпейте воды, я работаю в алкогольных компаниях более 10 лет, обидеть не хочу, но вы посредственный покупатель!

• Андрій Р***

Невідповідність фото

• Представник бренду

Шановний поціновувач якісного вітчизняного міцного алкоголю. Дякуємо за ваш вибір нашої продукції. Хочемо вам повідомити, що ця продукція: як зовнішній вигляд пляшки, так і внутрішній зміст, повністю відповідає високим вимогам стандартів якості нашої компанії. Зовнішній вигляд (дизайн) пляшки, яку ви придбали на цьому інтернет-ресурсі, відноситься до тиражу попереднього дизайну (класичний дизайн пляшки). Так іноді відбувається на виробничих майданчиках, де тиражі пляшок нового та старого дизайну використовують для розливу паралельно. Запевняємо вас, що дана продукція високої якості, яку ви придбали, проходить суворий контроль якості та має всі шанси підкорити серце найвибагливіших прихильників якісного міцного алкоголю. На даний момент наша компанія виробляє продукцію на двох виробничих майданчиках у Львові та Дніпропетровській області, регіоні з якісною, природною, джерельною водою, яка підкреслює особливу рецептуру преміальної горілки. Дана готова продукція, яка виготовлена невеликою лімітованою партією, відповідає всім вимогам
      за якістю та органолептичними показниками.
      Наша компанія докладає максимум зусиль для стабільної та якісної роботи. Від імені компанії, сподіваємось на ваше розуміння, у цей складний для нашої країни час. Ще раз дякуємо вам за увагу до нашої продукції. З повагою, представники торгової марки Distil№9.

• Андрій Р***

Пляшка не відповідає фото
    Раніше цю горілку розвивали у Львові, а зараз отримав пляшку, яка розлита в Дніпропетровський області
    Не впевнений що буде така сама якість.

Недостатки:
    Фото невідповілає факту
    • Представник бренду

• Денис В***

Дорогувато, але все супер

• Дария Г***

Водка ужасная,после третий рюмки почти всем стало плохо и не от опьянения.Идет тоже ужасно,к сожалению зря потраченые деньги!

• Панютин Д***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

До сих пор считаю ее 1 из лучших в стране, но стала хуже.
    Сейчас ее делают в Днепропетровской области на неком АВК Днiпро. Ранее делали на львовском лвз.
    Протестировал ее и со старой партии, которая была без гравировки сделана на НПЗ Гетьман.
    Тестировал я и ещё 2 товарища.
    1-я немного сильнее поджигает на старте, вторая - почти нейтрально без амплитудных колебаний делает это немного мягче.

Но вцелом - до сих пор она отличная! Не хуже абсолюта, а то и лучше как по мне (проверено тоже линейно на 2 товарищах и лично)

На утро, если организм здоровый, если выпить 0.7 на 2-х - состояние работоспособное, лучше чем казалось.

Для тех кто любит классическую водку "Спирт вода и все"

В общем, рекомендую!

Достоинства:
    Лёгкая, вкусная
    Недостатки:
    Была лучше
    • Представник бренду

• Михайло
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

М'яка, гарна горілка, на мій погляд краще ніж Finlandia та інші конкуренти в цьому ціновому сегменті.

Достоинства:
    Класна горілка
  • Дмитро Л***
    Продавец: Rozetka

Найкраща українська горілка

• Євгенія В***
    Продавец: Rozetka
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Чудово підійшла для домашнього бару, легко поєднується в коктейлях

Достоинства:
    Чистий м'який смак, немає різкого аромату чи смаку спирту
    Недостатки:
    Відсутні