Отзывы покупателей о Вино игристое Артемовское белое полусладкое 0.75 л 10-13.5% (4820003353622_4820236722424)
Нет в наличии
- Роман Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна ціна, приємний смак.
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ще не пив.Вип'ю-напишу.
- Достоинства:
- Не знаю.
- Недостатки:
- Не знаю.
- АлёнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Знаемо що це вино добре и замовили йего ще раз ,дякуемо всім Розетки та виробнику.
- Достоинства:
- Смачне вино ,солодке все подобается.
- Недостатки:
- Нема.
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Игристое Артемовское - память о Бахмуте.
- Достоинства:
- Качество отличное за такую цену.
- Недостатки:
- Нет.
- Юрий С***
Память об Артемовске-как и называеться вино!
- Вадим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Випили все
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мало того що заказ на другу дату перенесли, так і ще гроші не повертають після відмови від товарів!!!!
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказ був на одну дату, але повідомили що прийде на следующий день, коли воно вже не потрібно.
Розетка в своем репертуарі .
- Юрий С***
Вообще то в стране война! И надо заказывать с запасом дней по доставке! Вы расслабились!
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
До товару претензій немає, досить смачне ігристе, проте сервіс Розетки, на жаль, залишає бажати кращого - при замовленні було вказано - доставка 35 грн. і все б нічого, якби це шампанське переді мною не дістали з вітрини.
Тобто якщо робити інтернет-замовлення - доводиться переплачувати на рівному місці 35 грн. - не дуже приємно- Достоинства:
- Смак
- Недостатки:
- Маніпуляції з вартістю
- Алена С***
Те ж саме було з покупкою миші для компа
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачне
- Достоинства:
- Смак, ціна демократична
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Покупець.Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лишилася тільки назва.
- Достоинства:
- Немає.
- Недостатки:
- Смак зовсім інший від Артвіннері.
- Руслан Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
виготовлено в одеській області. від Артемівського тільки назва
- Достоинства:
- красивое
- Недостатки:
- шляпа повна)
- Андрій
А що ж Ви хотіли, Артемівськ теж вже не той...
- Magazyaka M***
Навіщо тоді взагалі його виготовляти??Я принципово не беру цю продукцію,при употребленії вибачте за відвертість,рвотний рефлекс.Дуже непиємно.Харьков,Слава Богу тот.Але його продукцію чогось не виставляють.Полиці завалені гідотою під назвою Артемівськ.При чому регулярно у всіх супермаркетах,а чудові пляшечкі Старий Харків,Світська спокуса,навмисно прибрали,щоб ми травились та не мали вибору свого ж виробника.
- Андрей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не очікувала, але дуже смачне без сторонніх присмаків ітд. Має право на життя!))
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
смачне))))
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже подобається.зараз дуже мало є ігристого з норм.составом і нормами виробництва
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сервіс відмінний, вино отримали, дякуємо за акційну ціну)))
- Достоинства:
- Бренд, ціна, сервіс
- Анна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вже другий день очікую доставку, а в статусі вказано що вже доставлений!!! Жодних контактів, щоб зателефонувати і зрозуміти що відбувається! жах
- Сергей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Самое лучшее!!!
- Рыгун К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Артемовское - это всегда качество! Фортеця БАХМУТ!
- Достоинства:
- Всё!
- Недостатки:
- Нет!
- Руслан Х***
при чем тут Бахмут?! прочитай на этикетке,кто производитель!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Так, тепер його виробляє не Артемівськ/Бахмут, а Таїрове Одеської області. Але ж це не "Дон Періньон" 1975 року, а бюджетне ігристе вино. Пити можна.
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже вдячні за якісний товар,завжди користуємося послугами РОЗЕТКИ.
ДЯКУЄМО!!!- Достоинства:
- Вино дуже приємне на смак.
- Недостатки:
- не знайшли
- Павел Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шампанское просто супер !!!! Получил все от него ожидаемое ))!!!! С Новым 2023 годом !!! Все буде УКРАЇНА !!!
- Андрей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличное шампанское. Скорее полусухое, чем полусладкое.
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
А я люблю це шампанське. Вже другий рік беру в розетці на новий рік і все задовільняє.
- Достоинства:
- Смак. Зручность доставки.
- Алекандр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качества испортилось.
- Евген Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вкус не очень, испортился. Горечь и послевкусие сивушное. Выпили от силы по полбокала. Покупать больше не буду. Каждый в праве поступать по своим вкусам, выбирайте сами.
- Достоинства:
- Полиграфия
- Недостатки:
- Вкус, запах
- Тетяна С***
Спасибо
- Калиновская Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вкус не понравился. На бутылках наклейки были приклеены кое-как.
- Тетяна С***
Может ли среди оригинальных вин попадаться подделка? Я например покупаю разное и иногда с горечью, а иногда потрясающе вкусное )
- Екатерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
нравиться уже давно
- Виктория Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила данное шампанское и такое же полусладкое с белой этикеткой, содержание этикеток этого и белой одинаковое полностью, подскажите в чем различия???
На сайте написано сорт винограда разный, но по этикеткам все одно и тоже!- Лоза И***
Это - качественнее. После вина с белой этикеткой может болеть голова:)
- Тодоренко З***
Артемовское с белой и черной этикеткой отличаются купажем:
– Белая этикетка – больше шардоне и сахара ближе к 60 г/л.
– Черная этикетка – поровну шардоне, рислинг и алиготе.
Также чуть меньше сахара – ближе к 50 г/л.
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Валерий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Как для всякого шампанского - нужно, опять-же, соответствующее настроение. Может быть поэтому показалось не совсем насыщенным. На Новый год, наверное будет вкуснее!
- Достоинства:
- Больше к полусухому, что весьма порадовало!
- Недостатки:
- Жаль, что дорожает - брал по более низкой цене.
- Крижанівський І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спиртне не рекламую
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую
- Достоинства:
- Натуральный продукт. Бутылочного созревания.
- Magazyaka M***Продавец: Rozetka
ХЗШВ роблять дешевше,але набагато краще.Теж Україна,Харків.Але зараз,на превиликий жаль,нас позбавляють пити чудову продукцію виробницьтва Харків.Або імпортна гідота,або "ОЦЕ" під назвою Артемівськ,що нічого крім рвотного рефлексу не визиває.Питання к виробникам:навіщо витрачати средства на виготовлення такої гідоти,яка не подобається споживачам!??Краще б підтримали харківську продукцію,яка зараз дуже потребує допомоги на виживання.Покупці дуже очікують щоб полиці були саме з Старий Харків,Світська Спокуса,Амбер та інші.Краще б підтримали цю продукцію,а Артемівськ залишили в спокої,ніхто б і не хвилювався,як зараз покупці дуже боляче переживають за свій улюблений Харків!!!Його ігристу продукцію!!!
- Достоинства:
- Переваг немає.
- Недостатки:
- Смак,ціна-дуже дороге для такої якості.
- Людмила Б***Продавец: Rozetka
Вміст не відповідає оригіналу . ПІДПОБКА
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що весь товар на нашому сайті, представлений продавцем Rozetka, є оригінальним. Оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
- Сергій С***Продавец: Rozetka
Гарний вітчизняний бренд, чудова якість ігристого вина. Легкий приємний смак. Під десерт те що треба.
- Достоинства:
- Чудове, якісне ігристе вино
Вітаємо, Сергію!
Дякуємо за такий відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалось наше ігристе!