Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Вино игристое Artwine белое брют 18 месяцев 0.75 л 10-13.5% (4820176062819)

• Кароліна А***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.75

Ужасное вино, купила 18 мес и 36 мес. До войны действительно было очень качественное вино. Для себя решила, больше не буду покупать данное вино.

• Юрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Люблю ігристі вина як самі так і в коктейлях. До війни артемівського брюту було випито багато. Зважаючи на ціну і високу якість купував при нагоді коробками. Тож знаю артемівські вина добре. Але от з цим конкретним екземпляром щось не так. З одного боку пляшка та корок точно автетичні. В розділі "Питання" написано, що це вино врятовано з Бахмуту. Якщо припустити, що це дійсно так, то по зрозумілим причинам існує висока імовірність, що технологічні процеси не були виконані як слід і в повних обсягах. І як там ті етикетки потім клеїли теж можна тільки здогадуватися. Те, що я випив, нажаль, назвати якісним ігристим вином не можна :( Характерний букет відсутній, смак зовсім не виразний, "плаский".

• Вікторія В***

А що на етикетці написано що з Бахмуту? Дуиаю ціна була б космічна.
      На звичайних, в супермаркетах, вказано іншого виробника, якй виготовив на замовлення Артвайнері.

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75

Хорошее игристое, легкое , вкусное и голова после него не болит.
    Попробую еще и другие виды этой линии.

• Владимир Ч***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.75

Я не являюсь сомелье и не очень разбираюсь в винах, мой отзыв строиться на вкусно и не вкусно.
    Отличное игристое , вкусное , не дорогое . Если сравнивать с MOËT , не понял за что так много платят . Покупаю продукцию Artwinery уже около 10 лет - качественно , вкусно.
    Купил всю линейку 18 месячных игристых вин.

Достоинства:
    Вкус, цена.
    Недостатки:
    Нет.
  • Василь З***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.75

Все прекрасно у цьому вину.
    Тільки це Брют натюр

Достоинства:
    Мінімум залишкового цукру
    Брют натюр
    Недостатки: