Отзывы покупателей о Вино игристое Artwine белое брют 18 месяцев 0.75 л 10-13.5% (4820176062819)
- Кароліна А***Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Ужасное вино, купила 18 мес и 36 мес. До войны действительно было очень качественное вино. Для себя решила, больше не буду покупать данное вино.
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Люблю ігристі вина як самі так і в коктейлях. До війни артемівського брюту було випито багато. Зважаючи на ціну і високу якість купував при нагоді коробками. Тож знаю артемівські вина добре. Але от з цим конкретним екземпляром щось не так. З одного боку пляшка та корок точно автетичні. В розділі "Питання" написано, що це вино врятовано з Бахмуту. Якщо припустити, що це дійсно так, то по зрозумілим причинам існує висока імовірність, що технологічні процеси не були виконані як слід і в повних обсягах. І як там ті етикетки потім клеїли теж можна тільки здогадуватися. Те, що я випив, нажаль, назвати якісним ігристим вином не можна :( Характерний букет відсутній, смак зовсім не виразний, "плаский".
- Вікторія В***
А що на етикетці написано що з Бахмуту? Дуиаю ціна була б космічна.
На звичайних, в супермаркетах, вказано іншого виробника, якй виготовив на замовлення Артвайнері.
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Хорошее игристое, легкое , вкусное и голова после него не болит.
Попробую еще и другие виды этой линии. - Владимир Ч***Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Я не являюсь сомелье и не очень разбираюсь в винах, мой отзыв строиться на вкусно и не вкусно.
Отличное игристое , вкусное , не дорогое . Если сравнивать с MOËT , не понял за что так много платят . Покупаю продукцию Artwinery уже около 10 лет - качественно , вкусно.
Купил всю линейку 18 месячных игристых вин.- Достоинства:
- Вкус, цена.
- Недостатки:
- Нет.
- Василь З***Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Все прекрасно у цьому вину.
Тільки це Брют натюр- Достоинства:
- Мінімум залишкового цукру