Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Виски Ballantine's American Barrel 7 Y.O 0.7 л 40% (5000299628034_AB)

Оценка пользователей 3.55/5
  • Ігор Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Я чітко знаю вкус цього віскі, але цей раз це не він, а підробка

Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.

• Олександр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Дуже дивно отримати віскі такого рівня з погано проклеєними етикетками. Наштовхує на думку про підробку.

Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що весь товар на нашому сайті, представлений продавцем Rozetka, є оригінальним. Оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

На відміну від регулярного смакує бурбонішим і мʼякшим. Мені за такої обставини краще смакує регулярний.

• Ігор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Дуже сподобався напій. Взагалі з цінової шкали 1000-1500 за літр для мене найкращий. Перепробував майже все за таку ціну, ща є на Розетці. Єдине, що не вистачає мені, то аромату Джека, особливо Джентльмен Джек. Але Балантаймз м'якший. і для мене це головне.Особлива подяка продавцям з пункту реалізації, бо були певні проблеми( розірвана акцизна марка) але персонал приділив мені увагу і допомів вирішити всі незручності. Уже більше року купую міцні напої лише тут.

Достоинства:
    За такі гроші дуже пристойний напій
    Недостатки:
    Швидко скінчився
  • Илья С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Дуже подобається. Беру вже не перший раз!

• Ирина

Хороший віскі

• юлія л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

отримала підробку-була неприємно вражена

Достоинства:
    не має
    Недостатки:
    не відповідає оригіналу

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Давно хотел его попробовать,но такое за такие деньги не особо,не чем сильно от обычного не отличается,ожидал большего

• Руслан К***

Отличный виски.

• Ігор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Запах и вкус обычного самогона

Достоинства:
    Недостатки:
    Обычный дешёвый самогон
    • Богдан

Спробуйте перед вжитком дати віскі трошки подихати, не пийте з чарок. Заздалегіть переконайтесь шо віскі є правельної температури. Перед вжитком обов'язково спробуйте на ніс.

Ковток має бути повільним, віскі неможна вживати як горілку.

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Куштував цей віскі у чистому вигляді, без додаткового охолодження або додавання води.

Смак та аромат набагато більш вишуканіші та ніжні у порівнянні з Ballantine's Finest. Аромат повністю відповідають опису. Відчуваються приємні відтінки груші (можливо копченої груші) як в ароматі так і у смаку, дуже приємні. Немає різкого смаку алкоголю, не обпалює рецептори та горло. Карамелі я якось у смаку не відчув. Смак насичений, тож раджу вживати це віскі тільки у якості дижестива.

Перед вжитком дав трошки подихати в келиху (хвилин 5-10).

Достоинства:
    Аромат та смак ніжні, немає різкого смаку алкоголю, відтінки груші казкові
    Недостатки:
    Смак насичений, немає яскраво вираженого післясмаку
    • Александр Ю***

Хороший профессиональный комментарий))

• Алексей
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Хороший столовый виски на каждый день)
    Легко пьётся, по вкусу от классического отличается некоторой цветочностью (результат выдержки в бочках из под бурбона). Если надоели Джек и Красный пешеход, то вполне годный продукт для разнообразия)

Достоинства:
    Дизайн бутылки
    Недостатки:
    Нет)
    • Олег

Хіба цей напій можна порівнювати з "червоним пішохідом"?!!