Отзывы покупателей о Розмарин Банка специй 230 г (4820267271625)
- Анна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Велика банка, хороша ціна, неймовірно смачний запах
- Достоинства:
- Об'єм
- Недостатки:
- Поки не виявила
Представник постачальникаДякуємо за відгук)
- Злата-Амелія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Розмарін сподобався, до того ж брала по дуже вигідній ціні)
Гарно подріблений, наче без великих гілочок, достаточно зручний у використанні. Єдине що кришка дійсно не розрахована на якесь використання одразу, ну для цього і є баночки менші для спецій. Для мене достатньо ароматний.- Достоинства:
- Ароматний, помел середньо-дрібний, ціна та якість
- Недостатки:
- Шкваркопал М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Нажаль не вдалось видобути бодай дрібку аромату свіжого розмарину. Використовував для запікання мʼяса, попередньо навіть замочував цей розмарин в гарячій воді, щоб вивільнити аромат - ніц не вдалось.
- Достоинства:
- Банка може послугувати для збереження інших спецій, або ж для дрібʼязку у вашій домашній майстерні.
- Недостатки:
- Розмарин аж занадто пересушений, ніякого аромату.
- Лилия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Мой любимый розмарин. Настоящий запах его делает Винница. Спасибо
Представник постачальникаДякуємо велике за відгук)
- володимир г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Якісний товар,а тому намагаюсь купувати у цього продавця.Дякую.
Представник постачальникаДякуємо велике за відгук)
- Вова П***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Поверніть гроші інваліду Чаес,я замовив на Борщагівській за 99 грн з вашим продавцем ,а коли прийшов отримати ,з мене здерли 146???
- Недостатки:
- Брехня в рекламі