- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
ціна, якість
- Достоинства:
- ціна, якість
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легке, смачне вино
- Достоинства:
- Гарний смак, ціна
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Звичайне, іспанське вино. Воно скоріше напівсухе, ніж напівсолодке. Так як люблю сухі червоні вина, то це мені сподобалось. Щоб переконатись то треба спробувати..
- Достоинства:
- Смак
- Недостатки:
- Молоде вино. Бракує густини
- Наталя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непогане іспанське вино, приємний смак, ледь терпке з кислинкою, гарний колір, голова не болить.
- Достоинства:
- Хороше вино за невеликі гроші
- Недостатки:
- Не помітила
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відповідає
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Сергей У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ничего особенного. Обычное вино.Те кто написал о каких-то ароматах и послевкусиях - фантазёры
- Достоинства:
- Особых нет
- Недостатки:
- Пробка-закрутка
- Чекригін В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Станом на 08.01.2021 до опису додане фото червого сухого, а не напівсолодкого. Добре знаю, як виглядає пляка сухого, тому орієнтувався на фото й через це помилково замовив декілька пляшок напівсолодкого.
Эксперт RozetkaДоброго дня, Володимир! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вино смачне, неочікувано за такі гроші. Пляшка виглядає дуже гарно! Рекомендую.
- солнце я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
бутылка закрыта дешевой металлической или даже с фольги сделанной пластиной. Совсем не так как на фото. вино без корка с таким типом "закрутки" это всегда дешевое вино и по цене и по качеству, т е низшего сорта. Второй раз заказывать вряд ли стану.
- Достоинства:
- аромат и цвет
- Недостатки:
- бутылка вина не соответствует представленной на фото
- инна
там и на фотке видно, что закручивается...
- Олександр Т***
А вы слышали про гибок на корковом дереве, который потом портит вино? Его очень сложно диагностировать. Сейчас производители массово переходят или на закрутку или на полипропиленовую пробку. Не редкость вина за 500 грн. с закруткой.
- Яценко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличное вино за эти деньги. приятное послевкусие.
- Достоинства:
- Легко пить
- Недостатки:
- не обнаружено
- OlegПродавец: Rozetka
не має ніякого відношення до якісного Bodegas, яке було ексклюзивно в Розетці раніше. Це введення в оману
- Достоинства:
- введення в оману
- Недостатки:
- введення в оману
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригiнальнiсть даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригiнальностi алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
- Виталий Г***Продавец: Rozetka
Пробка зараз не являється показником якості вина. В зв'язку з тим, що на корок нападає грибок, багато виноробі переходять на кришку-закрутку.