- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 2.3
На моїй кухні це вже 4-та каструля з цієї серії. Мені подобаються металеві кришки, приварені ручки. Функціонують каструлі прекрасно, виглядають добре. І мені просто подабається мати на кухні комплектний посуд.
- Достоинства:
- Металева кришка, точково приварені ручки.
Дякуємо за відгук!
Раді чути, що каструлі Bollire тішать вас якістю, зручністю та гармонійним виглядом на кухні. Нехай слугують вам довго та із задоволенням!
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 5.5
Користуюсь давно такою каструлею, тепер вже двома. Гарна річ. Зауважень не маю.
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що каструлі Bollire виправдали очікування й служать вам добре. Нехай готування завжди приносить задоволення!
- євген к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 2.3
Якісний і зручний посуд
- Недостатки:
Дякуємо за відгук! Раді, що каструля вам сподобалася. Нехай служить довго та приносить задоволення у приготуванні страв!
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 5.5
Отличная кастрюля
- Достоинства:
- Толстое дно
Дякуємо за відгук!
Раді чути, що каструля Вам сподобалася.
Нехай служить довго та зручно готує Ваші улюблені страви!
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 2.3
Супер, якісні каструлі. Дякую
Щиро дякуємо за відгук! Раді, що каструля вам сподобалась. Нехай служить довго та з радістю готує смачні страви!
Вже третя кастрюля цієї фірми, все добре
- Недостатки:
Дякуємо, що обираєте Bollire! Нам приємно, що ви задоволені якістю каструль. Нехай вони радують вас у приготуванні смачних страв!
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 3.4
Якщо уважно почитать інструкцію, то в ній готовити їжу зовсім не можно
- Достоинства:
- Недостатки:
- То шо я її купив
- Володимир Д***
Чому?
Дякуємо за ваш відгук! Усі особливості використання каструлі детально прописані в інструкції та характеристиках товару. Нам шкода, що вона не виправдала ваших очікувань.
Можливо, перед покупкою вам сподобалися позитивні відгуки інших покупців, адже ця модель часто отримує схвальні оцінки.
Замінили по гарантії, через пару приготувань дно облазить.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Покриття дуже тонке, облазить
Тут тільки 2 варіанти:
1.Можливо вода має в своєму складі речовини, що містять абразивні елементи
2.Або недотримання основних правил по догляду : Не допускається насипати сіль у порожній посуд чи холодну воду – це може призвести до появи білих або темних плям із дрібними заглибленнями. Подібні зміни не впливають на властивості посуду, але істотно погіршують зовнішній вигляд нержавіючої сталі. Це не заводський брак і не може бути причиною рекламації . Щоб запобігти виникненню таких дефектів поверхні, слід перед додаванням солі у воду або іншу рідину довести до кипіння, а після додавання ретельно її розмішати.
- ПетроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 5.5
Якісна каструля.Кришка міцна,не розібється.
Стежте за ціною бо в корзині через пару днів стає трохи дорожче.- Достоинства:
- Кришка
- Недостатки:
Дякуємо вам за ваш відгук на нашу кастрюлю Bollire з кришкою 5.5 л (BR-2304). Ми раді, що ви залишилися задоволені якістю нашого товару.
Приємно чути, що кришка каструлі вас вразила своєю міцністю та надійністю.
Смачних страв з Bollire !
Минуло майже двадцять днів з придбання та три готовки першого блюда. На дні злазить покриття. Вернув по гарантії.
- Недостатки:
Добрий день. В інструкціїї вказано як доглядати такий посуд і через що можуть з'являтися такі плями. Каструля виконана з нержавіючої сталі і там немає покриття, яке б могло злазити. Пошкодити поверхню ( плями легко видаляються) могли абразивні миючі засоби, або соляні розчини, які не були вчасно змити.
- Елизавета К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 5.5
Пользуюсь набором кастрюль этой фирмы уже 8 месяцев нареканий никаких нет,люблю качественные вещи.
В своей жизни я пользовалась разной посудой и Bergoff и Vinzer.....в результате разочарование .- Достоинства:
- Хороший метал.Удобная форма кастрюли.
- Недостатки:
Дякуємо вам за ваш відгук щодо кастрюлі Bollire і що ви залишилися задоволені нашими кастрюлями та цінуєте якісну посуду.
Ми надзвичайно вдячні за вашу підтримку. - Олександр Д***
ну у berghoff были классные кастрюли hotel line. тоже с нерж крышкой, но без болтов. хочу себе ещё одну, а уже не выпускают.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 2.3
Чудова каструлька! Важкенька і гарненька.
- Достоинства:
- Металева кришка.
- Недостатки:
- Немає.
Дякуємо вам за ваш вибір та позитивний відгук. Бажаємо вам приємного використання нашої каструлі Bollire!
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 3.4
Минуло майже 4 роки з дня покупки. Каструля в чудовому стані.
- Достоинства:
- Якісно. Металічна кришка.
- Недостатки:
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашої каструлі. Раді бути частиною вашої кулінарної рутини вже протягом майже чотирьох років. Це дуже приємно чути, що вона зберігає відмінний стан.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 5.5
Кастрюля супер. Обслуживание отличное
Дякуємо за відгук! Смачного з Bollire!
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 3.4
Ціна каструлі 1 200 грн., зовсім не відповідає якості, після першого ж користування на дні з'явилися темні плями. Каструлю повернула через три дні після отримання, бо подальше ії користування несе ризик для здоров'я. Але гроші мені ТОВ " Розетка. YA" не сплачує, хоча пройшов вже майже місяць з дати повернення товару, лише дзвонять та розповідають, що такий товар не підлягає гарантійного ремонту.
- Недостатки:
- Каструля зроблена з неякісного матеріалу. Темні плями на дні після першого ж користування .
- Сергей
У меня такая каструля уже полтора года - полет нормальный
Дякуємо за Ваш досвід!
- коростильов є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 3.4
все задоволняє. думаю придбати ще іншого розміру
- Достоинства:
- гарна якість, зручна в використанні,легко мити, гарно готувати
Дякуємо за Ваш вибір! Смачного з Bollire
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 3.4
Чудова кастюлька, важка, зручна і ручки не гріються. Використовую на індукції.
- Достоинства:
- Кришка без скла
Дякуємо за Ваш вібір!
- Яна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 5.5
Після 2х місяців нерегулярного використання на з'єднанні кришки з її ручкою з'явилась іржа. Начебто дрібниця, але неприємно..
- Достоинства:
- Велика каструля за нормальну ціну.
- Недостатки:
- Іржа на кришці.
Кришка і болт виготовлені з нержавіючої сталі. Іржа має червоно-коричневий колір. На фото видно жовте забруднення. Розчин із соди та лимонної кислоти прибере наліт, що з'явився.
- Любовь Е***
Это грязь, застарелый жир! Вы мыть не пробовали?
Потримайте кришку в розчині води з миючим, залишки їжи відшаруються. Смачних страв!
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 3.4
Якісний посуд! Товсте дно та кріплення зварюванням - те, що треба!
Доброго дня. Дякуємо за ваш вибір.
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 5.5
Просто чудова каструля. Ніяких недоліків.
Доброго дня. Дякуємо за ваш вибір.
- Александр И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 5.5
Отличная кастрюля.
- Достоинства:
- Нержавеющая сталь, достаточно тяжёлая
- Недостатки:
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 5.5
Удобная и практичная (5 л) кастрюлька. Конденсат с крышки не капает за пределы кастрюли. Крышка легкая, удобная.
Продавец все сделал на отлично.- Достоинства:
- Толстое дно, совместима с индукционными плитами, металлическая крышка удобной конструкции
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Елена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 5.5
Покупала обьем 5,5 л. с целью варить узвары и компоты на всю семью. На мой взгляд, металлическая крышка куда функциональнее и долговечнее стеклянной.
- Достоинства:
- Качественный плотный металл, средний обьем, легко моется, приемлемая цена
- Недостатки:
- Никаких
Якісний метал, товсті стінки, кришка з нержавійки.
- Достоинства:
- Якість, кришка з нержавійки
- Недостатки:
- Носач О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 2.3
Пока понравилась.
- Достоинства:
- Красивая, там, где внутри отметки литража- 2 литра на цифре 2 совпадает , вес 852 грамма, толщина дна 5 мм, а обещано 10. Магнит к стенкам кастрюли не пристает, а ко дну очень хорошо везде (это кто понимает о чем я.)
- Недостатки:
- Пока не знаю ,только получена.
- Марина
Вы точно об этой кастрюле пишете?
Даже по фото видно, что толщина дна никак не 5мм...
А вес Вы мерили с крышкой, или без? - Носач О***
Пользуюсь кастрюлей с марта месяца. Все хорошо. А дно я меряла , поствив одну линейку в кастрюлю , а другую рядом- разница 5 мм. Внутри на дне разводы- для меня не критично.
- Яна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 3.4
Хорошая толстое дно,тяжеленькая
- Наталья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 3.4
отличный котелок! Кастрюля крепкая и тепло держит .
- Достоинства:
- дешевле аналогов, крепкий металл
- Недостатки:
- никаких
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 2.3
После первого мытья по инструкции мягкой губкой с жидким моющим средством и кипячения чистой воды я приготовила мясо. После обнаружила, что на дне образовались пятна как будто откололся кусочек метала (но гладкое дно на ощупь), или образовалась ржавчина (но цвет ближе к черному). Вообщем, качеством кастрюли недовольна.
- Достоинства:
- красиво выглядит
- Недостатки:
- наверно качество металла
- Олександр С***
Плями не щезли?
- Марина О***Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 3.4
Кришка топ. Не стрибає, є дірочки, менше шансів, що щось витече. Легко миється. Гадаю тепер, чого я раніше лише скляні купувала. Дно, якість, все добре. Купували мені і пательну того ж виробника, то кастрюля краща.
- Достоинства:
- Кришка, якість
- Недостатки:
Дякуємо за Ваш відгук, що надихає на подальшу роботу. Гарного приготування їжі з ТМ Bollire!
- сергейПродавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 3.4
кастрюля хорошая-рекомендую...пользуюсь 1 год без проблем
- Достоинства:
- матовая
- Kateryna T***Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 5.5
Очень красивая ,практичная и удобная кастрюлька!!!!очень нравиться
- Достоинства:
- Хорошее качество и вместительная очень
- Наталія З***Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 3.4
Подскажите пожалуйста, а сталь - пищевая 1810?
Эксперт RozetkaДобрый день, Наталія Заграбчук. Да, сталь пищевая 1810.
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: LoveYouHome. Цвет: Серебристый. Емкость: 3.4
Товар отримала швидко. Відповідає опису. Такою каструлею користуюся уже більше року - задоволена.
- Продавец LoveYouHome
Дякуємо за ваш досвід і чудовий відгук. Завжди смачних страв!