Отзывы покупателей о Вино Capela DOC Тринкадейра, Аликант Буше, Тоурига Насиональ красное сухое 0.75 л 14% (5604563001044H)
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вино дуже сподобалося, та ще й по акції, замовляю знов 3 пляшки.Не гірке, не кисле, насичене. Нормальне.
- Марина Б***Продавец: Rozetka
Не раджу, це не схоже на вино, більш схоже на суміш вина з горілкою, розчарована...
- Достоинства:
- Недостатки:
- забагато спирту
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
дещо складно описати у чому річь з цією пляшкою. на вид вино тільне, темне. непрозоре , очікується що буде насиченим. але ж по факту при цьому дуже водянисте на смак. є кислина з невеликою гіркотою яка поступово переходить у терпкість. але через деякий час все кудись зникає та на рецепторах нічого не залишається. наче і не було нічого у роті. якщо чесно то не памятаю такий дивний набір емоцій від червоного вина. аромат теж не типовий але я не можу його описати ... такий запах ніби це нюхаєшь корку, яка контактувала та пропитана вином деякий час . не знаю може це якось круто, але мені це не заходить зовсім. не на мій смак.
- Достоинства:
- не знайшов. ну хіба що напитися мені складно ним. не лізло зовсім. )
- Недостатки:
- такий набір властивостей вина точно мені не заходить
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже вдала покупка, вино радує повноцінним смаком і вишуканим ароматом від першого ковтка до дна келиха. Неодмінно братиму іще.
- Достоинства:
- Чудове вино за хорошу ціну
- Недостатки:
- Треба було брати більше :-)
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошее качественное вино
- Грицай А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний терпкий смак червоного вина. Дуже сподобалось.
Для тих хто любить витримані сухі вина - ідеально