Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Вино Chateau Chizay Троянда Карпат марочное десертное белое сладкое 0.375 л 16% (4820001633733)

Нет в наличии

3.6/5
Оценка пользователей 3.6/5
  • Оксана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.375

На жаль, вино розчарувало. Занадто міцне і це перебуває весь смак. Занадто солодке і це також вбиває смак. Загалом повне розчарування. Хотілось поласувати із чоловіком чимось хорошим... не вдалося. На жаль.

• Євген

Якщо би ви дізналися як це вино народжується і чому солодкі вина це рідкість, то можливо змінили би думку. Бо сухі вина може робити будь-хто і з будь-чого. Такі види вина не лежать на кожному кутку.

Добрий день!
      Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

«Троянда Карпат» - це марочне десертне біле вино, виготовлене з винограду сорту Трамінер рожевий. Вино витримується не менше 2 років у французьких дубових бочках, тому має насичений, солодкий смак та виражений аромат.

Водночас «Троянда Карпат» має чимало професійних відзнак: золото Le Mondial des Vins Blancs Strasbourg 2026, бронзову медаль Decanter World Wine Awards 2026, а також золото Mundus Vini 2024, платинові медалі Wine & Spirits Ukraine Awards 2023 та Japan Wine Challenge 2023 і золото Concours Mondial de Bruxelles 2023.

Щодо подачі - радимо добре охолодити вино перед вживанням та подавати невеликими порціями. Воно чудово підходить як десертне вино, до сирів, фруктів, десертів або як самостійний напій.

Розуміємо, що солодкі вина подобаються не всім, тому цілком можливо, що саме цей стиль просто не відповідає вашим смаковим уподобанням.
      Нам шкода, що Троянда Карпат вас розчарувала, і сподіваємося, що серед інших наших вин ви знайдете те, яке припаде вам до смаку.

• Владислав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.375

Солодке, з нотками меду, градус теж дуже відчувається. Смачно, але ну дууууже солодке

Достоинства:
    Смачне
    Недостатки:
    Занадто солодке, для тих хто зазвичай майже не вживає цукру, це буде прям занадто.
  • Данило С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.375
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

В Описі врожай 2019 року. Приїхав 2021. Будьте уважні

Достоинства:
    Само вино шикарне. тут без коментарів. Любителям десертних саме воно.
    Недостатки:
    У цього вина їх немає
  • Назар
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.375
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Непоганий смак але дуже приторний напій

Достоинства:
    Наше)
    Недостатки:
    Дуже приторне

Пане Назаре, дякуємо за вибір і за відгук! «Троянда Карпат» – це справжнє десертне вино. Рівень цукру у ньому становить 170 грамів на літр, що справді багато. До речі, цукор у вині виключно природній, з винограду, який набрав винятково високу власну цукристість (і саме тому це вино вдається створити лише раз на кілька років).

Й оця солодкість, збалансована природною кислотністю та багатством смаку й аромату (отриманим, зокрема, з витримки 24 місяці в дубі) і створює унікальний профіль вина, що є «зіркою» виноробства України. Це марочне вино за складною технологією. Воно солодке, аж медове, навіть карамельне, але водночас гармонійне та дуже цікаве. За це його і цінують.

Ми розуміємо, що смаки різні, і завжди кажемо: найкраще вино – те, яке подобається тому, хто його п’є. Тож якщо Вам це вино, як справді здатне замінити десерт, є засолодким, то, певно, кращий вибір для вас – сухі вина, чи, в кожному разі, не десертні. І наш асортимент дозволяє задовольнити Ваші смаки

Нехай Вам завжди буде смачно! Бути добру!

• Елена Ф***

Все прийшло

Достоинства:
    Ще не знаю
    Недостатки:
    Звертайте увагу що вино приходить не 2019року урожаю а 2021

• Боровик Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.375
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Хочете для душі якісне, марочне, колекційне вино, переможець міжнародник виставок (золото, золото... читайте на сторінці виробника) і щоб з історією та українське. Беріть, варто скуштувати і прикупити ще в колекцію. Звісно, можете взяте закордонне, але щоб воно відповідало цьому вину за статусом та смаком, то треба заплатити мінімум в 10-20 разів більше.

Достоинства:
    Другого такого не існує
    Недостатки:
    недолік в тому що не можу викупити всю партію, щоб воно було лише моє :)
  • Станислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.375

Все ок, але є... Я замовив врожай 2019 р. А приїхав 2021. Чому так сталось не знаю...

Достоинства:
    В колекції
    Недостатки:
    Не коштував. Чекає свого часу

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Виктор И***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.375

Вино сравнительно не плохое. Хоть урожая 2021, хоть 2019 - ровное вино. Чизай гонит количество. Сравнивая с оригиналом Троянда Закарпатья производства Бобовищанского винзавода, которые вообще все возможные призы за это вино получило...ммммм.... Это вино тихонько бродит в уголке! Последний урожай 1986 года хранили в бочках на заводе вплоть до 2006 года. Продавали прямо из бочек на разлив пластиковыми ковшиками... этот фантастический нектар! А вы говорите урожай 20121 присылают вместо 2019))) интересно поговорить с ценителями, отличающими напиток 2019 от 2021)))

Достоинства:
    Это ВИНО
    Недостатки:
    Сахаром забили весь вкус виноматериала

Дякуємо, пане Вікторе, за детальний відгук!
      Ми цінуємо, що Ви поділилися враженнями.

Це класична рецептура “Троянди Карпат” — у вині використано виключно натуральний цукор ягоди, без додавання штучних підсолоджувачів.
      Саме завдяки особливостям винограду цей стиль не завжди можна повторити щороку — не кожен сезон дозволяє отримати потрібний баланс стиглості та кислотності.

Якість підтверджують не слова, а результати професійних дегустацій.
      Саме там вино оцінюється “всліпу” — лише за ароматом, смаком і балансом.
      Відповідно, нагороди міжнародних конкурсів (Mundus Vini, Decanter, IWSC, WSA тощо) — це найкраще підтвердження його рівня.

Щиро дякуємо, що цінуєте історію та якість закарпатського вина!
      І запрошуємо Вас на нашу виноробню Chаteau Chizay, де ми з радістю розповімо більше про процеси виробництва та філософію наших вин.