Отзывы покупателей о Вино Chateau Chizay "Красное Кюве" красное сухое ординарное столовое 0.75 л (4820001634044)
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Це жах, а не вино. Це що за бадяга продається? Прошу розетку зняти ці з продажу, або знизьте ціну до мінімуму.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не купуйте ось це....
Представник постачальникаДобрий день.
Щиро не розуміємо, чому такий негативний відгук на вино.
Воно є одним із наших бестселерів, подобається людям і отримує схвальні оцінки від професійних дегустаторів (окрім того, що пройшло контроль якості нашою комісією).
Та вважаємо, що вино - дуже індивідуальна справа, різним подобається різне. Можливо, ваше сприйняття може бути пов’язане з неправильною температурою подачі, невдало вибраним супроводом з їжі, просто поганим настроєм.
Бажаємо, щоби всі вина, які куштуєте, вам смакували.
- Слободян З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Червоне сухе вино пʼю часто, але вже давно не пив такої бодяги, як це.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Класика яка виготовлена за технологією французьких вин, а саме змішування сортів винограду без посередньо під час розливу (кюве).
- Достоинства:
- Виважене вино, гарний баланс, витримка мінімум 12 міс. Блауфранкіш цікавий сорт.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Олексій Л***Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Не розумію негативних відгуків, щоправда купував не на розетці, а в магазині, але це одне з найкращих червоних сухих вин які я пив.
- Достоинства:
- Чудовий багатий букет, в міру терпке, з кожним новим ковтком стає ще смачніше. Без барвників і консервантів. Українське.
- Недостатки:
- Не виявив.